• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılmaya cesaret edemiyorum

Seni sevdiği kanısında degilim.
Seven insan eski sevdiğine mesaj atmaz bu 1
Ve seven insan başkasını seviyorum diyip ayrılmaz:delphin:

Buyur gerisi sana kalmış.
Onla birlikte olur karşına cıkıcak bir cok soruna cözüm yolu aramaya calışıp bi baktıgında boşa oldugunu görmek....
Ondan ayrılıp yanından biriyle elini uzattıgında tutucak istediginde karşısına dikiliceksin...

Secim ve tercih senin:icecream:

O beni sevmiyor
Ben onu sevmiyorum
ayrılmanın zamanı
Bu arada 19 yaşındayım

Ama sana yaptıkları hiçte iyi şeyler değil biliyosun bunu dimi?

biliyorum tabikide ama görmemezlikten gelmeye çalıştım ama olmuyor üzülüyorum artıkk neyseya bitti artık benim için hepinizin fikirleri sayesinde düşüncelerim değişti onun beni sevmediğine eminim hem seven böle hatalar yapmaz ona güvenim yok hep şüpheler içinde oluyorum acaba yine aldatıyormu diye böyle olmaz en iyisi ayrılık olacak belki birgün oda beni sever çünkü ben onu bi aralar çok sevmiştim ..amaa bi macerada geride kaldıı artıkk ben aşık olmak istemiyorum o defteride kapattım bugün

canım karşına adam gibi adamlar çıksın inşa.s.
boşver sen
sevmiyormuşsun da zaten
ben eski sevgilime sadece bitti diye mesaj çekmiştim
nasıl bitireceğini sen daha iyi bilirsin ama fikrini değiştirmesine izin verme

canım karşına adam gibi adamlar çıksın inşa.s.
boşver sen
sevmiyormuşsun da zaten
ben eski sevgilime sadece bitti diye mesaj çekmiştim
nasıl bitireceğini sen daha iyi bilirsin ama fikrini değiştirmesine izin verme

Ben önce açıklama isticem

"Benle çıkarken eski sevgiline mesaj yollamışsın:seni seviyorum,ne zaman istersen yine sevgili oluruz diye.o ne zaman isterse benden ayrılacaktın yani!!!"yazcam sonra cevabına bağlı.mutlaka açıklama istiyorum..cevap yazmamaktan yana olursa ???? ozamanda direk "bitti" diye mesaj yollarım....

belli ki seni sevmiyo sadece o kızı unutmak için sığınacak bi liman aramış sen çıkmışsın karşısına
bence uzatma çünkü gün geçtikçe daha çok bağlanacaksın
yazık etme duygularına unutmaya çalışırsın ve zamanla unutursun
uzatmak daha çok üzer seni
hep bi kuşku içinde olursun
yol yakınken dön derim ben

insanlarin alisma gibi bir yonu oldugu gibi unutma gibi bir yonu de var soyle bir ornekle acikliyayim, bir kisinin annesi babasi olunce nasil ki omrumuz boyunca aglamiyoruz,unutuyoruz. demek istedigim 1-2 gun aglicagini bilsen de hayatina daha iyi kisiler gircegine emin ol! Good luck in ur life...

insanlarin alisma gibi bir yonu oldugu gibi unutma gibi bir yonu de var soyle bir ornekle acikliyayim, bir kisinin annesi babasi olunce nasil ki omrumuz boyunca aglamiyoruz,unutuyoruz. demek istedigim 1-2 gun aglicagini bilsen de hayatina daha iyi kisiler gircegine emin ol! Good luck in ur life...

ya mesaj atmıyoki!bitireyim..! kaç haftadır hiç arayıp sormuyo bi diyorum hiç beni düşünmüyor bide benden mesaj bekliyor :S bitürlü ben mi mesaj atsam napsam bende atasım gelmiyo ona mesaj atınca ben küçük duruma düşecekmişim gibi geliyo o hiç beni takmıyoda ben onun peşinden koşuyomuşum gibi hani dizilerdede olurya sevmedikleri kızlar mesaj atınca oflayıp puflayıp cevap yazası gelmeyen erkekler,buda onlardan gibime geliyo ama bir an önce konuşup bitirim diyorum napsam bilmiyorum..

????????????????????

sonuçta sen onun egosunu şişirecek bi mesaj yazmayacaksın ki ayrılık mesajı yazacaksın o yüzden ilk adımı ben mi atmış olurum diye düşünüp üzülme hiç
daha 19 yaşındasın inan çok daha düzgün biri çıkar karşına
o nedenle bunla zaman kaybedip üzme kendini boşuna canım gençsin bu günlerin kıymetini bil dangalağın birine üzülerek harcama günlerini
hadi yolun açık olsun de ve ayrıl bence

sonuçta sen onun egosunu şişirecek bi mesaj yazmayacaksın ki ayrılık mesajı yazacaksın o yüzden ilk adımı ben mi atmış olurum diye düşünüp üzülme hiç
daha 19 yaşındasın inan çok daha düzgün biri çıkar karşına
o nedenle bunla zaman kaybedip üzme kendini boşuna canım gençsin bu günlerin kıymetini bil dangalağın birine üzülerek harcama günlerini
hadi yolun açık olsun de ve ayrıl bence

yaa olsun yinede atmicam benneyaptımki

ama napsada yapsın yinede üzüldüm :( sadece kötü şeyler yaşamadık çok mutlu olduğum günlerde vardı.ilk kez elimi tutuğunda çook güvenmiştim ne günlerdi ama diyorum şimdi.aklımın ucundan geçmezdi bu duruma gelecemiz.biyandan bunlara üzülürken diğer yandanda yaptıklarını nasıl affetmişim diye üzülüyorum biranlık hevesle her şey mahvoldu birsürü hayallerimde vardı hepsi suya düştü aşka inancımda kalmadı artık yineaynışeyleri 4.kez yaşamak istemiyorum..

ya mesaj atmıyoki!bitireyim..! kaç haftadır hiç arayıp sormuyo bi diyorum hiç beni düşünmüyor bide benden mesaj bekliyor :S bitürlü ben mi mesaj atsam napsam bende atasım gelmiyo ona mesaj atınca ben küçük duruma düşecekmişim gibi geliyo o hiç beni takmıyoda ben onun peşinden koşuyomuşum gibi hani dizilerdede olurya sevmedikleri kızlar mesaj atınca oflayıp puflayıp cevap yazası gelmeyen erkekler,buda onlardan gibime geliyo ama bir an önce konuşup bitirim diyorum napsam bilmiyorum..

????????????????????

mesaj atayımmıı daha bekleyimmi (daha çok beklerim ama ) ??

Böyle gereksiz bir adam için neden kafanızı bu kadar meşgul ediyorsunuz anlamıyorum..
Sallayın gitsin..:lepi:

sıkıntılı arkadasım.
19 yaş cok tehlikeli bir yastır. kör gibi gider baglanırsın. baskalarının hataları ve kendi yaptıgım hatalardan biliyorum.
tecrübeyle sabittir yani
ama okudugum kadarıyla hem napaym diye soruyorsun hemde sana yardımcı olan kısılere dirençli şekilde cevaplar veriyorsun.
örnek olarak en son mesajın "sal demesi kolay"
emin ol buradaki insanlar bu olaylar gormus gecirmiş kişiler.
verilen cevapları begenmiyorsan sana hayatta basarılar dileyelim yanı napalım..

sıkıntılı arkadasım.
19 yaş cok tehlikeli bir yastır. kör gibi gider baglanırsın. baskalarının hataları ve kendi yaptıgım hatalardan biliyorum.
tecrübeyle sabittir yani
ama okudugum kadarıyla hem napaym diye soruyorsun hemde sana yardımcı olan kısılere dirençli şekilde cevaplar veriyorsun.
örnek olarak en son mesajın "sal demesi kolay"
emin ol buradaki insanlar bu olaylar gormus gecirmiş kişiler.
verilen cevapları begenmiyorsan sana hayatta basarılar dileyelim yanı napalım..

Ben hiçkimsenin cevaplarını beğenmemezlik yapmıyorum yazdıklarınıza bakılırsa tecrübe sahibi gibi görünmüyorsunuz benim neler hissettiğimi anlamış değilsiniz aklımdakini açıkça sölerim salla diyosunuz tamam denedim ama olmuyo bunu demek istedim canınızı sıkan bişeyi salla diyince hemen sallayabiliyorsunuz sanırım ama ben öyle değilim çok takarım

valla güzelim sallamasıda kolay.. emin ol herşeyi bi zaman sonra unutuyosun.. düzelmiycek asla değişiceğini bekleme sen taviz verdikçe o gene aynı olucak ki zaten en başta kaybetmiş o.. bağımlı olmuşsun sen ona valla bak bende öyleyim yani çarşamba günü ayrıldım ve gerçekten çarşambadan beri iyi değilim.. ama şunu biliyorum ki zaten adam gibi biri olsa şuan yanımda olurdu kendimi kurtardım.. sende böyle düşün o baştan hata yapmış seni kaybetmeyi göze alarak yapmış o hatayı.. devam ettirme çünkü sen bi zaman sonra devam ettirdiğin için pişman olucaksın..

Ben hiçkimsenin cevaplarını beğenmemezlik yapmıyorum yazdıklarınıza bakılırsa tecrübe sahibi gibi görünmüyorsunuz benim neler hissettiğimi anlamış değilsiniz aklımdakini açıkça sölerim salla diyosunuz tamam denedim ama olmuyo bunu demek istedim canınızı sıkan bişeyi salla diyince hemen sallayabiliyorsunuz sanırım ama ben öyle değilim çok takarım

sen zannediyorsun kı salla deyince hemen sallanacak içinin acısı bır anda bitecek. güzelim zaten boyle olacak zannediyorsan baştan yanılıyorsun.
sende anlamıyorsun kı tecrübe ettiklerim olmasa ah ah vah vah nasıl unutursun derdim.
ben 4 yıl birlikte oldugum nişanıma bir hafta kala beni aldattıgını ögrendiğim sözlümün poposuna vurdum tekmeyı aslada arkama bakmadım. gururumu ayaklar altına aldırmadım. kendimden nefret edecegim davranıslarda bulunmadım. ama 1 gunde unuttummu HAYIR!!!
ve ona aşık oldugumda 19 yasımdaydım...
dahada tecrube diyorsan birşey demiyorum sana tatlım
hayat senın hayatın istedigin gibi yasa
ama geri döndüğünde keske demeyesin insallah

zararın neresinden dönersen kardır şekerim... hem de çıktığın hiiiiç düşünme bile arkana bakmadan git hem de

Back
X