- 16 Ağustos 2019
- 158
- 28
- 98
- 26
- Konu Sahibi ahnerede_vahnerede
İnanırmısınız kaçması için hiçbirşey yapmadımTatili sizden kaçıp kafa dinlemek için mi yapıyor sanki yanlış anlamaya müsait bir durum bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanırmısınız kaçması için hiçbirşey yapmadımTatili sizden kaçıp kafa dinlemek için mi yapıyor sanki yanlış anlamaya müsait bir durum bu
Yabancı bir yerde daha çok özler insan acaba niyeti sizin ayrılmanız mı?İnanırmısınız kaçması için hiçbirşey yapmadım
Ayrılırım hiç problem değil sevsemde istenmeyen yerde durmamYabancı bir yerde daha çok özler insan acaba niyeti sizin ayrılmanız mı?
Daha önce bunu yapmadı mesela pazartesi dönüp salı günü yada çarşamba başka tatile gitmişti aradı yazdıZamanım yok diye bişey yok, sana zaman ayırmadım önceliğim sen değilsin demek oluyor bu..
Hiç arama yazma hatta hayatından çıkar, çünkü sana değersiz hissettiren insanla mutlu olamazsın
Ayrılmamak için sebepler arıyorsun :)Daha önce bunu yapmadı mesela pazartesi dönüp salı günü yada çarşamba başka tatile gitmişti aradı yazdı
Sebep aramıyorum bundan 2 ay öncede gezdi etti aradı sordu ayrılmak istiyorum çünkü ilgi görmeyi değer verilmeyi hakkeden bir kadınımAyrılmamak için sebepler arıyorsun :)
Ama bir yandan da ayrılmak istiyorsun hazmedemeyip.. Ne diyim bekle ve gör bakalım, ama o aramadan ararsan değerini daha da düşürürsün
Görüyorum çevrimiçi olduğunu aptal değilim yok seni sahilde görüntülü ararım yok yazarım aklına bile gelmem dedim ona saçmalama dedi ama davranışları o yönde
2 gündür beni aklına getirmeyip orada burada çevrimiçi olan adamTatilde dönüşünü beklemek doğrumu bilmiyorum whattssapta çevrimiçi oluyor
sizi umursamiyor ve tatile giden rahat takilan bir tip galiba.yani evlilik dusunuyorsaniz olmaz boyle biriyle.kendinize iyi aile babasi birini bulunMerhabalar erkek arkadaşım 10-15 arası günlüğüne tatile gitti yurt dışına ve hattı açık biliyorum sadece vardınmı diye merak edip yazmıştım o da resimler attı 2 gün oldu ne yazdı ne aradı daha önce bayramda bende o da ayrı ayrı yapmıştık ve sırf arkadaşımlayım diye 3 gün aramıştı şuan çok sorgulayan çok darlayan birisi olmamayı deniyorum ama 15 gün bana yazmazsa aramazsa ayrılmayı düşünüyorum sizce doğrumu düşünüyorum?
Güvenim vardı onu yok etti gerizekalı2 gündür beni aklına getirmeyip orada burada çevrimiçi olan adam
değil tatil dönüşüne kadar, ömrümün sonuna kadar aklıma gelmez
neden ayrıldığını beyan edeceksin ki? ne yazacaksın ne diyeceksin?
seni umursamayan birine şikayetini dile getirsen ne olacak
zaten bunu kendiliğinden düşünmüyorsa, senin söylemenle mi düşünmüş olacak?
benim 3 sene önce bir flörtüm buna benzer bişey yapmıştı
daha doğrusu ben tatile gittim, şehir değiştirdim vs hiç sormadı yani vardın mı naptın diye
akşamına onu arayıp günümün nasıl geçtiğini anlatmak istedim önce
sonra dedim ki ya onun beni merak etmesi gerekirdi
vardın mı diye sormayan adama ben haber vermiştim geldim diye
hiç de sormadı yani devamında, kaldığın yer nasıl, yolculuk nasıl geçti, planın ne, neler yapacaksın diye
bunları düşününce dedim ki beni merak etmeyen insanı neden arayayım
ertesi gün baktım bu konu bende stres oluyor
ben mesaj atıp flörtü bitirdim
hiç cevap yazmadı
o gün bugündür beni merak etmeyen, aramayan sormayan insanı ben de merak edip arayıp sormuyorum
o sana dönüşte yazar ama mutlaka
yazınca mesajlarına cevap verme
neden böyle yapıyorsun, ne oldu derse o zaman söylersin ayrıldığını
o sorarsa söylersin yani
tatilde sürekli çevrimiçi olduğu halde bana yazmayan insan artık sevgilim değildir, sana hayatta başarılar dilerim
yaz başka da bişey yazma cevap olarak
Ben açıkcası evlilik hiç düşünmüyorum kimseylesizi umursamiyor ve tatile giden rahat takilan bir tip galiba.yani evlilik dusunuyorsaniz olmaz boyle biriyle.kendinize iyi aile babasi birini bulun
o halde bu tarz iliskilerin icinde vakit geciriyorsaniz bu durumu kabullenmelisiniz.bir omur boyu sevmek vakit gecirmek istemiyorsunuz madem.karsidakinin iliskiye bictigi ömrude kabul edeceksiniz.aslinda ruhen su psikolojidesiniz ben doyana kadar devam.ben bitti deyince bitiririm.ama belliki karai taraf erken doymus.kotu anlamda demiyorum.iliskiye baktiginiz sekilde karsidakide boyle baktigi icin bu tarz durumlar gerceklesiyorBen açıkcası evlilik hiç düşünmüyorum kimseyle
Merhabalar erkek arkadaşım 10-15 arası günlüğüne tatile gitti yurt dışına ve hattı açık biliyorum sadece vardınmı diye merak edip yazmıştım o da resimler attı 2 gün oldu ne yazdı ne aradı daha önce bayramda bende o da ayrı ayrı yapmıştık ve sırf arkadaşımlayım diye 3 gün aramıştı şuan çok sorgulayan çok darlayan birisi olmamayı deniyorum ama 15 gün bana yazmazsa aramazsa ayrılmayı düşünüyorum sizce doğrumu düşünüyorum?
Ama şöyle bir durum var gece hiç yazmazmı tatilde olduğu için gece 23:30 da çevrimiçiydi gördümyoğun olabilir mi? isterseniz bu durumu konuşun. işi gücü varsa bu düşünceniz doğru olmaz. whatsapp'a belki iş için girip çıkıyordur çok darlamamak lazım.
Ama şöyle bir durum var gece hiç yazmazmı tatilde olduğu için gece 23:30 da çevrimiçiydi gördüm
Benim önümde maalesef kötü evlilik örnekleri var ben doyarsam değil ben zaten onu seviyorum sadece 1 sene oldu ve evlilik daha düşünmüyorum ama ben ona bu şekilde yapmıyorum ben maalesef uzun süreli şehir dışına çıkıyorum durumumdan ötürü ona yazıyorum cevap veriyorum hemen onu rahatsız edecek şeylerden özellikle kaçıyorumo halde bu tarz iliskilerin icinde vakit geciriyorsaniz bu durumu kabullenmelisiniz.bir omur boyu sevmek vakit gecirmek istemiyorsunuz madem.karsidakinin iliskiye bictigi ömrude kabul edeceksiniz.aslinda ruhen su psikolojidesiniz ben doyana kadar devam.ben bitti deyince bitiririm.ama belliki karai taraf erken doymus.kotu anlamda demiyorum.iliskiye baktiginiz sekilde karsidakide boyle baktigi icin bu tarz durumlar gerceklesiyor
Ayrılık 5 - 10 gün aramazsa sormazsa düşünüyorumo zaman onunla bu durumu konuşup ona göre karar verirseniz daha iyi olur diye düşünüyorum. klasik şeyler söylerse zaten anlarsınız. açıklayıcı şeyler söylerse tamam o zaman deyip devam edersiniz. ayrılık kararı son aşamada olmalıdır. seçim sizin.