- Konu Sahibi 35guselll35
Selam arkadaşlar,ben 1,5 senedir evliyim.Çok mutsuzum.Eşimle birbirimizi severek evlendik.Yaklaşık 7 yıldır beraberiz.İlk tanıştığımızda eşim başka biriyle evliliğini bitirmiş,ailesinden ayrı yaşıyor ve evlilikleri mahkeme aşamasına taşınmıştı.Çok iyi bir arkadaşlığımız vardı ve bu zamanla aramızda aşka dönüştü.Ancak bitmemiş bir evliliğinin olması bizim evlenmemizi geciktirdi.Çünkü eski eşi tazminat istiyordu ve bu konudaki aralarındaki anlaşmazlık davayı uzattı da uzattı.(Bu arada arkadaş olduğumuz dönemde de evliliğini kurtarması için çok konuşma yaptım ancak o bu konuda benimle konuşmadı bile,sadece biten bir konuda konuşacak bir şey yok demişti bana).Bu bekleme evresinde de işiyle ilgili değişiklikler yaptı.Kendisi gerçekten işinde sayılan,bir çok insanın saygı duyduğu biridir.Mesela 15 yıldır çalıştığı yerden de ayrıldı,ben kendi işimi yapacağım dedi ki; bunda benim çok etkim oldu.Çünkü kendi işini yaparsa dışarıdan çok daha fazla para kazanabileceği ve kendine zaman ayırabileceği aşikardı.Önce biri ile ortaklık yaptı;kazık yedi, arkadan bir başkası ile ve zamanla ben anladım ki bizimki çok iyi bir imalatçı ancak ticaret kafası yok.Ayrıca ilk iki sene kıskançlıktan beni çıldırttı;annem ile bile çarşıya inmeme karışırdı,makyaj yaptırmaz,saçımı boyatmazdı ve ben hep anne aramızdaki güven oturana kadar olur böyle şeyler dedim,hep onu anlamaya çalıştım.Sonra bunu böyle yap,şunu şöyle yap dediğim işlerden iyi para kazandı.Hareketler değişti,bir ukalalık geldi adama,bana neden kendine bakmıyorsun demeye başladı,o arada üzülerek söylemeliyim ki benim bir hamileliğim oldu ve zamansız olduğundan kürtajla sonuçlandı
(( ve bu bnm ilk bebeğimdi.Doğal olarak biraz psikolojim bozuldu.Ama inanın tanıştığımız günden beri onun o kadar sıkıntıları oldu hep destek oldum ama ben bir kere bu kürtaj meselesi yüzünden çok üzüldüm,destek olmak yerine beni aldattı,benden kaçtı anlayacağınız.Ve 4 yılın sonunda biz ayrıldık.İnanın çok üzüldüm hemde çok .İlk 4 ay beni hiç aramadı,arkama bile düşmedi,sonra beni sürekli aramaya başladı,yollarıma çıktı.Sürekli benimle evlenmek istediğini,pişman olduğunu,parasal durumumu düzelttiğini söyledi bende 3 ay hep reddettim,en sonunda seviyordum da evlenmeyi kabul ettim.Kafamda sevmediğim tanımadığım bir adamla mantık evliliği yapacağıma,tanıdığım,sevdiğim adamla mantık evliliği yaparım dedim ve evlendik.Evlenmeden önce bana 10 bin lira borcum var demişti, o borç 30 bin çıktı(Bu borcu biz ayrı iken yapmış).O borcu ödemek için delicesine çalıştı evi ihmal etmeye başladı.Bende hatta madem bu kadar borcun vardı neden evlendin benimle baştan dürüstçe konuşsaydın borcum var ödeyeyim öyle evlenelim deseydindedim.Bu arada evde sürekli bu yüzden tartışmalar çıktı ve hep tartışma.Sonra ortağından ayrıldı.Bir başka ortaklığa girdi ortağı ile anlaşamadığı için işe gitmedi 3 ay.Bende çalışıyorum bu arada.Maaşım güzel,konumum güzel.Bizimki rahata bağladı ben nasıl olsa evi döndürüyorum,çalışmadı.Ortağının ayrılma kararı verdiği dönemde bende işi bıraktım.Sadece işine biraz daha sarılsın ,bana güvenmesin diye.Gerçekten çok çalışmaya başladı iş yeri sadece kendisine kalınca ancak bu sefer evlilikle ilgili birçok sorumluluk bitti.Adamın bütün hayatı işi oldu.Önce haftada 2 gün eve gelmedi,sonra 3 gün,sonra 4 gün.Ama gerçekten işte.Birde evlendikten sonra 15 kilo aldı.Bu onun horlama oranına yansıdı.Yaklaşık 1 yıldır ayrı uyuyoruz.Ayrı uyuma sorunumuzdan sadece ben şikayet ettiğimde,doktora gideceğim deyip benim ağzımı kapattı.Cinsellik deseniz hiç yok denecek kadar az,ayda bir olursa iyi yani, Ki bu konuda bile sadece ben şikayet ettim ve evliliğimizin 6.ayında bir hamilelik oldu ben bile şaşırdım nasıl oldu da hamile kaldım diye,Zaten o da boş gebelikmiş hemen aldı doktor(Bu da çok üzücüydü)..Muhabbet olarak benimle paylaştığı tek şey işi,onun dışında eve geldiğinde hep TV izliyor.Sosyal yaşam yok ancak ben yeter artık diye isyan ettiğimde (ki herşey için geçerli bu) beni bir yerlere götürüyor o da hiç sohbet yok,muhabbet konusu varsa da işi,birçok duyguyu özledim.Geçen bir arkadaşımın evine gittim,Allah onları çok mutlu etsin,meğer ben gerçekten hiç evlilik yaşamıyor,sadece kendimi kandırıyormuşum
(((Kısacası ilgi yok,muhabbet sohbet yok,cinsellik yok,cilveleşme yok(şakalaşmak ne unuttum),birlikte uyuduğum bir eşim yok,zaten eve gelmiyor doğru dürüst hep iş yerinde kalıyor,üstüne bir de şirketin eşimin çalışmadığı döneme ait birikmiş borçları=para sıkıntısı.Ayrıca bu kadar soruna rağmen sürekli hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor.Sorunlarımız var dediğimde ''yok öyle birşey '' diyor.Ben artık bu evliliği bitirmek istiyorum lütfen yorum yapın,Çok sıkıldım.Ben huzur istiyorum ya
(((