Ayrilmayi nasil basarabilirim??

arkadasım ben bu durumda senin için güzel bir
gelecek göremiyorum hemen bosan demiyorum ama
bir süre ayrı yasayın ailenin yanına dön bu kapıdan
çıkarsan bi daha giremezsin blöfünüde yeme bakalım ne olacak

anne nasıl sahıp cıkmıyor evladına
abı desen sanırım oda aynıı
alıp karsılarına konusamıyorlar mı yaa
yuvan dagılıyor kendıne cekı duzen ver demek bu kadar mı zor
kumar ılletı kotuluklerın bası dıye bosuna dememısler
arkadasım olayların ıcınde olan sensın yapman gerekenıde bılıyorsun
evet zor cok zor olucak ama bu sekılde yasamı hakedıyormusun sen
senınde dedıgın gıbı yalan soylemese herseyı anlatsa oturup cozumu bırlıkte bulursunz
ee adamda buda yok
tamam sen sevıyorsun pekı ya esın sevıyor mu
ayrılmak ıstedıgını bır soyle bakalım tepkısı ne olucak

Canim söyledim zaten. Hatta dün gece annemlere gidecegim diye ciktim evden pesimden bile gelmedi önce arkadaslarin evine gittim dert yandim, onu cagirdilar konusup akil vermek icin gelmedi. Karin burda dediler, nerde olursa olsun beni ilgilendirmiyor dedi. Sonra annemlere geldim ve burda kaldim. Henüz annem türkiyede bu aksam gelecek annemlerinde haberi yok henüz.

Canim söyledim zaten. Hatta dün gece annemlere gidecegim diye ciktim evden pesimden bile gelmedi önce arkadaslarin evine gittim dert yandim, onu cagirdilar konusup akil vermek icin gelmedi. Karin burda dediler, nerde olursa olsun beni ilgilendirmiyor dedi. Sonra annemlere geldim ve burda kaldim. Henüz annem türkiyede bu aksam gelecek annemlerinde haberi yok henüz.
canım sana böyle davranan birini sevdiğine eminmisin
ben gerçekten sevdiğine inanmak istemiyorum:1no2:

adamın umurunda bile değilse sende boşver gitsin derim...ona şöyle okkalı bir ders vermenin zamanı çoktan gelmişte geçiyor bile..bu ne canım böyle evlilikmi olur!! kendinin değerli olduğuna ve bundan sonrası için kendine güvendiğni söyle kendine..hayat bitmedi hala..evlendin diye,sonuna gelmedinki..eğer bir yerlerde dur demesini bilmezsen bu duruma ileride daha büyük sayiatlar vericeksin gibime geliyor..çocuk falanda girdimi işin içine,işte o zaman daha çok düşünmen gerekecek..içindeki gücü bulup çıkarmazsan sorunlarına asla çare bulamazsın,bütün güç sende...sağlıklı kararlar alman dileğiyle..

Yok arkadasim nerdee. Herzaman bir cocuk istemisimdir ama esimin kazanci zaten cok az benim cocuk yapma gibi bir lüksüm hic olmadi calismam gerekiyordu. Cünki onun kazandigi giderlerimize bile yetmiyordu bile. üstüne birde kumari geliyor tabi.

bu kadar sıkıntı göz yası üzüntü bir yerden sonra
seni sağlığından eder hem beden hemde ruh sağlığı ve sakın hamile kalma
ayrıca seni aldatıyo olabilirmi böyle illetler baska kötülüklerede yol açabilir
hiç süphelendin mi

bu kadar sıkıntı göz yası üzüntü bir yerden sonra
seni sağlığından eder hem beden hemde ruh sağlığı ve sakın hamile kalma
ayrıca seni aldatıyo olabilirmi böyle illetler baska kötülüklerede yol açabilir
hiç süphelendin mi

Önceleri böyle birsey yapmayacagina yemin edebilirdim ama suanda süphelenmiyorum degil. Belkide kumara dönmemistir bir kadinla yiyordur paralari sonucta aradigimda genelde telefonu kapali oluyor. Birseylerin yolunda gitmedigi kesin yanliz! Üstelik eskiden hicdegilse ortak arkadaslarimiza gider otururduk birseyler icmeye giderdik, ama bu aralar öyle bir duruma geldik ki, oturup iki cift laf etmemisizdir haftalardir! Aldatiyor olmasi aklima gelmedi desem yalan olur!

canım ailene anlat onlarında fikirlerini al ömür boyu böyle cekemessin... yanına bile gelmemiş giderken sana dur dememiş senden sogumuş belli senin için zor olucak ama unutmaya calış kendini oyalıyacak şeyler yap allah yar we yardımcın olsun

evden cekip gittinde peşinden gelmemesi ve umrumda değil demesi
seni önemsemiyor sanki gözden çıkarmış gibi eğer sadece kumar hastalığı olsa
bu yüzden terkedilme korkusuyla
peşinden gelir söz artık oynamıcam bırakma beni falan filan derdi senin desteğinle kurtulmaya calışırdı

Takip etseydin keşke.Bu durumda ya aldatıyor ya kumar oynuyor gibi gözüküyor.ıki durumda da devam ettirmeye çabalasan ne olacak.Yıpranan üzülen sen olacaksın.Niye hep sen veren olasın?Evlilik 2 kişiliktir.Sadece senin çabanla yürümez.Ama önce ne yaptığını öğrenmen lazım.Kumar oynuyorsa şayet tedavi olmasını istersin.Çünkü bir hastalık sonuçta.Kabul etmezse ki edeceğini sanmıyorum ayrıldığın zaman seviyor dahi olsan en azından bu evliliği kurtarmak için her şeyi yaptım diyebilirsin.Ömrünü tükettiğine değmez bence.Daha gençsin evliliğini senin kadar önemsemeyen bir adamla ömür geçmez.Sevgin gün gelir tükenir ve geçen yıllarına yanarsın.Allah yardımcın olsun arkadaşım.

kumar hhastalık değil mi?
hem siz bununla niye tek başınıza mücadele ediyorsunuz ki? anası babsı ne iş yapıyorda bir siz savaş veriyorsunuz? onlardan destek almalıydınız baştan bu yolda yalnız olmanız olmamış...
son br kez iyi bi konuşma yapın terkedin çıkın o evden o zaman, ama ana babasından destek almanız gerekir

Tatlım yaşadıklarına üzüldüm.Aldatılma veya kumar ikiside biribirinden kötü.Ailesine de haber ver bence ciddi ciddi.Zaten sende şu anda ailenin evindeymişsin.Ailenin mutlak ve mutlak haberi olmalı,olacak gibi görünüyor zaten...Kumarsa tedavi ile filan desteklenir(kendisi de isterse)Fakat aldatılma varsa..Elin çocuğunun tafrasını mı çekeceksin bu genç yaşta,inceldiği yerden kopsun.ışine devam edersin toparlanırsın.bir süre ayrı yaşamalısınız(tarafların düşüncelerinin netleşmesi açısından)Sonra gelişmelere göre sizde gardınızı alırsınız.Allah kolaylıklar versin canım sana.

Yok arkadasim nerdee. Herzaman bir cocuk istemisimdir ama esimin kazanci zaten cok az benim cocuk yapma gibi bir lüksüm hic olmadi calismam gerekiyordu. Cünki onun kazandigi giderlerimize bile yetmiyordu bile. üstüne birde kumari geliyor tabi.

Sükür et güzelim iyki cocuk olmamis...yoksa cidden böyle sorunlu bir adama birde cocukmu yapcaktin??:delphin:

Kumar...Ilgisizlik...Küfür...Hakaret...Dengesizlik...allah askina aklini basina devsir artik güzelim...önceki konularinida biliyorum bu adamdan sana hayir gelmez demistim o zamanda...bir adam karisinin annesine agzia alinmicak sekilde küfür edebiliyorsa, evinin ekmek parasini kumarlada yiyorsa...esinle zerre kadar ilgilenmiyorsa daha bu evliligi yürütmenin ne anlami var...:kahve:

Seviyor olabilirsin..anlayamasamda saygi duyuyorum..ama yetmez canim sevgi yetmez..bir evlilikte en önemli unsur hedeflerdir...esinle senin hedefleriniz tamamiyle farkli...o hala daha bekar hayati yasamak pesinde aile olmak gibi bir niyeti yok...:delphin:

Almanya gibi bir yerde nasil daha bu adamdan bosanmiyorsun inanki aklim almiyor...tabiki vardir bir bildigin fakat bence artik bosa kürek sallama...:teselli:

Allah yardimcin olsun

arkadasım Allah yardımcın olsun hayırlısı için dua et
gençsin hayatını mahvetme unutulmayan hangi acı var yaslanınca yolun sonuna gelince arkana dönüp
baktığında değermiydi demeyesin

Sevgi karin doyurmuyor maalesef...
Aciniz buyuk olabilir, severken ayrilmak çok zor olabilir fakat bu sekilde daha ne kadar dayanbilirsiniz ?
Kendinize yazik etmeyin
Esiniz yalan dunyasina girmis bir kere
Aileside hiç tepki vermiyor galiba anladigim kadariyla
Bence iyi dusunun...
Bir insan artik olmayacagini anladigini anda, sevse bile, yetti artik diyebilmeli.

Canim sen bu siteye ayni sorunlari 500 defa yazdin, 500 defa cevapladik. bence yeni konu acmak yerine gecmiste sana yazilanlari oku. cunku degisen bir sey olmamis durumunda.

canım çok yıpranmışın belliki kumar yuva söndürür boşa dememişler çok pis bi alışkanlıktır evlerden ırak olsun..bence eşinin ve senin aileden bitiyo iş onlar alıp konuşacak gözünü korkutacaklar eğer tabi evli kalmak istiyor ve bu evlilikten umudun varsa.. hakkında hayırlısı olsun canım ..

Esim dün gece bana mesaj atti. Pazar gününe kadar dönmezsen bu is bitmistir pazara kadar seni rahat birakacagim diye kizlar. Bende ona simdi mail yazip Pazari beklememesini gelmeyecegimi ve bu isin benim icin simdiden bittigini söyliyecegim.

evet canim senin icin en iyisi boyle yapmak. sakin vazgecme, bu adam senden goturur de sana birsey katmaz!!!
allah yardimcin olsun....

Back
X