Ayrilmisiz???? Morale ihtiyacim var

Benim cabamla iliski yürüyor diye kenara cekildim ve baktim ki yürümüyor genede ona kızgın değilim. Sevdim kendince o da sevdi. Sizin durumunuz da ayni ona kızmayın o da kendince sizi sevdi. Sevmese hic 3 yilinu verir miydi ? Size kalsa belki ayrilamazdiniz simdi o ayrildigi icin geri dönüsünün olmadigini biliyorsu uz böylesi daha iyi
Boyle davrandigini gorunce kizgin olmamak mumkun mu? Ama bu defa daha once hep yaptigim gibi icimdekileri mesaj ile ona kusmadim. Istedigim durumu netlestirmekti. Istemedigini ondan olmasa da net olarak ogrendim. Ne diyebilirim ki? Uzulsem de aglasam da kararina saygi duymak zorundayim. Sadece bunu ondan duysaydim ve her sey karsilikli konusarak bitseydi isterdim. Boyle olmasina hic gerek yoktu. Sonucta birbirimize kotulugumuz olmadi. O iyi bir insan ben de kotu biri oldugumu dusunmuyorum

Gerçek anlamda yalnız olduğunuz için zor atlatırsınız ama atlatırsınız ona ihtiyacınız yok sevgili koca yalnız kalındı diye edinilmez bu psikolojiden kurtulun terapiye gidin maddi gücünüz varsa
Inanin onunla tanisincaya kadar hayatimda erkek olmasi dusuncesini bile tasimiyordum. Yasin ilerlemesiyle insan yaninda birini elbette istiyor ama sirf yalniz kalmamak ugruna da birileri ile birlikte olacak biri degilim.

Biliyor musunuz kuzeni de sizin dediginizin aynisini soyledi "Insan kapisina gelen dilenciye kapisini acar" diye. Hatali olmus olabilirim ama zamaninda ozur dilemesini de bildim. Affedilmeyecek hata olsa kendi kuzeni ona kizmazdi herhalde. O da benim tavirlarimdan dolayi simardigini soyledi. Kendime de suc buluyorum. Sonucta onu secen bendim. Iliskimiz devam etsin diye ugrasan bendim. Kendim ettim kendim buldum. Sizin adiniza sevindim. Atlatmissiniz. Insallah ben de atlatirim. Bir baskasi olur olmaz ama bundan sonra sadece mutlu olmak istiyorum.
Atlatırsınız yeter ki siz atlatmak isteyin.İnanın bana kafanızda bitirdiğinizde kalbinizde yüzde yüz bitmese bile o özlem,hüzün,acı gibi duygular da bitme noktasına geliyor.Hiçbir yerden takip etmeyin,aldığı ne varsa atın fotoğrafları silin numarasını bile silin.Boş kalmamaya,yalnız kalmamaya hüzünlü şarkılara filmlere maruz kalmamaya çalışın.Sürekli bir aktivite yaratın kendinize.Şu an ağlamanızda acı çekmenizde gayet normal bunlarıda bastırmayın.Acınızı çiğneyin,yutun bırakın zaman sindirsin.Siz böyle çabaladıkça zaman da size yardımcı olacak.Mutlu olmak için kimseye ihtiyacınız yok.3 sene geçirmişsiniz beraber,aldatmamışsınız başka büyük bir kabahat işlememişsiniz,siz bu ilişkiyi kurtarmak için üzerinize düşeni fazlasıyla yapmışsınız içiniz çok rahat olsun.Yeni hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim umarım tez zamanda acınız diner. 🌸🌈🌞

Boyle davrandigini gorunce kizgin olmamak mumkun mu? Ama bu defa daha once hep yaptigim gibi icimdekileri mesaj ile ona kusmadim. Istedigim durumu netlestirmekti. Istemedigini ondan olmasa da net olarak ogrendim. Ne diyebilirim ki? Uzulsem de aglasam da kararina saygi duymak zorundayim. Sadece bunu ondan duysaydim ve her sey karsilikli konusarak bitseydi isterdim. Boyle olmasina hic gerek yoktu. Sonucta birbirimize kotulugumuz olmadi. O iyi bir insan ben de kotu biri oldugumu dusunmuyorum
Karsilikli konussaydiniz emin olun dayanamzdiniz. Simdi bunu size bizzat söylemedi ya siz içten ice umutlusunuz belki bir gün diye. Böylesi daha iyi oldu. Kizmak cok normal ama kin tutmayın.

Atlatırsınız yeter ki siz atlatmak isteyin.İnanın bana kafanızda bitirdiğinizde kalbinizde yüzde yüz bitmese bile o özlem,hüzün,acı gibi duygular da bitme noktasına geliyor.Hiçbir yerden takip etmeyin,aldığı ne varsa atın fotoğrafları silin numarasını bile silin.Boş kalmamaya,yalnız kalmamaya hüzünlü şarkılara filmlere maruz kalmamaya çalışın.Sürekli bir aktivite yaratın kendinize.Şu an ağlamanızda acı çekmenizde gayet normal bunlarıda bastırmayın.Acınızı çiğneyin,yutun bırakın zaman sindirsin.Siz böyle çabaladıkça zaman da size yardımcı olacak.Mutlu olmak için kimseye ihtiyacınız yok.3 sene geçirmişsiniz beraber,aldatmamışsınız başka büyük bir kabahat işlememişsiniz,siz bu ilişkiyi kurtarmak için üzerinize düşeni fazlasıyla yapmışsınız içiniz çok rahat olsun.Yeni hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim umarım tez zamanda acınız diner. 🌸🌈🌞
Cok tesekkur ederim. Evet bir iliskide yapilacak buyuk hatalardan hicbirini yapmadigim icin bana yapilani kabul edemiyorum. Sanki bugun kotu bir ruya gordum de bunalr hic yasanmadi demek istiyorum ama hepsini yasadim. Bu kadarini haketmedim ama yasadim😔

Karsilikli konussaydiniz emin olun dayanamzdiniz. Simdi bunu size bizzat söylemedi ya siz içten ice umutlusunuz belki bir gün diye. Böylesi daha iyi oldu. Kizmak cok normal ama kin tutmayın.
Bana yapilani kolay unutan bir yapim oldugundan hep kaybediyorum. Bugune kadar hayatimdan hic kimseyi cikarmadim cunku kindar bir yapim yok. Herkes birbiriyle iyi olmak zorunda degil ama kotu de olmamali diye dusunen bir yapim var. Gordugum kadariyla benim gibi dusunenler kaybediyor. Kolay silebilenler kazanan taraf oluyor.

Sanki aslında çok daha önce bitmiş ama kelimelere dökülmemiş gibi geldi.. bi insana bu kadar baglanmayin nolur, sonra kendinize yapıyorsunuz. Seni sevse, değer verse doğum gününü zaten unutmaz, sen hatırlattiginda ise utanır mahcup olur telafi etmeye çalışırdı. Ama yok çoktan bitmiş üzülme, onsuzda cok mutlu olacaksın, hatta bugünleri hatırlayıp aman ne ağlamıştım ya ne gereksizmiş deyip gülüp geçeceksin. Suan icin kötü evet anliyorum ama geçecek emin ol geçecek
Ayrica neden kendinde hata arıyorsun ki, önemli bir gunu unutursa haklı olarak trip atabilir tepki gösterebilirsin sevgilisi olarak. Seninle konuşup ilişkimiz bitti demekten aciz bir insan icin ağlama gözyaşına yazık ya

Sanki aslında çok daha önce bitmiş ama kelimelere dökülmemiş gibi geldi.. bi insana bu kadar baglanmayin nolur, sonra kendinize yapıyorsunuz. Seni sevse, değer verse doğum gününü zaten unutmaz, sen hatırlattiginda ise utanır mahcup olur telafi etmeye çalışırdı. Ama yok çoktan bitmiş üzülme, onsuzda cok mutlu olacaksın, hatta bugünleri hatırlayıp aman ne ağlamıştım ya ne gereksizmiş deyip gülüp geçeceksin. Suan icin kötü evet anliyorum ama geçecek emin ol geçecek
Ayrica neden kendinde hata arıyorsun ki, önemli bir gunu unutursa haklı olarak trip atabilir tepki gösterebilirsin sevgilisi olarak. Seninle konuşup ilişkimiz bitti demekten aciz bir insan icin ağlama gözyaşına yazık ya
Komik olan unutmamasi. Biz ayri sehirlerdeyiz. Yani dogumgunu icin cicek de alacak olsa bir gun onceden soylemesi lazim. Dogum gunumden onceki gun bana biraz zaman ayirmasini istemistim (3 hafta hic mubabbet etmedigimiz icin). Tamam demisti ama sonra bir baktim arkadaslari cagirinca kosa kosa gitti. Her gun zaten gorusuyorlar ben sadece 3 haftada 1 gun muhabbet etmek istedim. Bana zaman ayirmadi. O gun epey kizdim. Ertesi gun de bunu bahane edip dogum gunum icin bir sey almamismjs.halbuki alacak adam zaten onceki gun siparisini verirdi.

Onceki mesajlarimda de dedigim gibi bunun gibi bana o kadar cok hatasi oldu ki hep sineye cektim. Hic sevdigine inanmadim ama ben sevdim diye devam etti. Ben ne de olsa cepteydim. Isine gelmeyen konularda küser cani isteyince barisir, gorustugumuzde guzel vakit geciririz sonra ben gidince yine beni umursamaz.

3 yildir zaten bir garip iliski icindeydim. Bugun artik o tokadi yedim. Resmen bir tokatti. En son 1 ay once bir yere yemege gitmistik. Dogum gunumu kutlamadigi icin orada soylenmistim. Buna kizmisti ve 1 aydir ara ara 1-2 mesaj seklinde konuamaya devam ettik. Farkli sehirlerde yasiyoruz. O benim memlekette yasiyor. Bu haftasonu memleketteydim. Bulusmaya yanasmadigi icin dönüste onun evine ugragip konusalim istedim. Su anki durumumuzu netlestirelim istedim. Bittiyse bitti devamsa dogru duzgun devam edelim diye. Ama kapiyi acmadilar. Alin size okkali bir tokat.

Ikinci bir tokat da sonradan yedim. Kuzenini aramistim. Belki onunla iliakimiz hakkindaki paylasmistir diye. "Daha anlayamamis mi?" demis. Kuzeni olmayacak dedi. Iyi de ben bunu kuzeninden mi duymaliydim? Kac defa kendisine sordum. Ya cevap alamadim ya da sorunlarimiz var deyip orada birakti.

Peki ayrilma sebebine ne demeli? Soylendigim icin ayrildik. Aman ne guzel. Bugun yasadiklarim sanki ruya. Hala inanamiyorum. Kac saattir yoldayim. Aglamaktan helak oldum. Bu yapilani hazmedemiyorum. Saplantili sekilde ona baglandim. Bundan sonra hayatimi nasil devam ettirecegim bilemiyorum. Onunla kavgali oldugumuz donemlerde hicbir seyden zevk alamaz, sadece onu dusunurdum. Simdi o da yok? Dönüsü de yok. Kendimi yapayalniz hissediyorum. Yasadigim yerde cevrem de yok. Resmen bir basima kaldim
Şimdi burda biz ne dersek diyelim sizin o duygusal boşluğunuz dolmayacapı gibi modunuz da yükselmeyecek.. Ama şöyle söyleyeyim çok da uzun sürmüyor yani geçiyor sizinki de geçeçek 😊 Gereksizin biri hayatınızdan çıkmış yerini hemencik dolduracak daha gerekli birşeyler bulacaksınız zaten hiçbirşey olmasa da unutacaksınız.. Yeter ki şu kısacık bir süre kendinize hakim olup peşine düşmeyin.. Bilemem ben siz nasıl hangi yöntemle neler yaparak onu unutacaksınız ama sonuç herkesde aynıdır unutulur 😁 siz şimdi bunu anlayamayabilirsiniz ama inanın bu bir gerçek 🤗

Doğum gününü bilip umursamaması daha kötü ya. Çok alttan alıp fedakarlık yapmışsın. Bence bunlari düşünüp içini soğutmalısın, ağlama inan değmez. Sen elinden geleni yapmışsın ama karşındaki insan değil, odunun önde gideni. Böyle bir hödükten kurtulduğun icin sevinmelisin

Doğum gününü bilip umursamaması daha kötü ya. Çok alttan alıp fedakarlık yapmışsın. Bence bunlari düşünüp içini soğutmalısın, ağlama inan değmez. Sen elinden geleni yapmışsın ama karşındaki insan değil, odunun önde gideni. Böyle bir hödükten kurtulduğun icin sevinmelisin
Hep yapisi boyle diye kendimi kandirdim. Ben soylemeden bana bugune kadar ne cicek ne de hediye almistir. Ilk yillarda ozel gunleri onemsedigimi bilsin diye almasini soyluyordum ama sonrasinda da soylemeden almadi. Onu gectim 3 yil boyunca 1 kere goruselim ozledim demedi. Her seyi ben dusunup yaparsam ve yapmak istersem oyle yapiyorduk. Hic normal bir iliski yasamadik, ondan sogumam icin o kadar cok sebep var ki ama yine de bugune kadar hic basaramadim.

Hep yapisi boyle diye kendimi kandirdim. Ben soylemeden bana bugune kadar ne cicek ne de hediye almistir. Ilk yillarda ozel gunleri onemsedigimi bilsin diye almasini soyluyordum ama sonrasinda da soylemeden almadi. Onu gectim 3 yil boyunca 1 kere goruselim ozledim demedi. Her seyi ben dusunup yaparsam ve yapmak istersem oyle yapiyorduk. Hic normal bir iliski yasamadik, ondan sogumam icin o kadar cok sebep var ki ama yine de bugune kadar hic basaramadim.
Ahh ahh... en başından belli etmiş zaten kendini. Tek taraflı sevgi olmaz ki bir yerde illaki patlar. Çok üzüldüm ama bu kadar sabırda cok fazla değil mi ya. Koskoca 3 yıl, nasil ozledim demedi. Yapısı böyle değil, üzülme nolur ama sevse inan böyle davranmazdı

Ahh ahh... en başından belli etmiş zaten kendini. Tek taraflı sevgi olmaz ki bir yerde illaki patlar. Çok üzüldüm ama bu kadar sabırda cok fazla değil mi ya. Koskoca 3 yıl, nasil ozledim demedi. Yapısı böyle değil, üzülme nolur ama sevse inan böyle davranmazdı
Bence de seven insan bunlarin hicbirine musade etmezdi. Insallah bu yasadiklarimi ben bir baskasina yasatmam. En cok da bundan korkuyorum

Daha dun gece birbirimize nasil oldugumuzu sormustuk. Biraz da buna guvenerek gittim ama boyle olacagi aklimjn ucundan gecmedi.

Bundan sonra kendime uygun birini bulmam zor. 34 yasindayim. Yasima gore olanlar genelde evlenmis veya cocuk sahibi. Yalniz yasamayi ogrenmem lazim sanirim
Hele ki sizin yasinizda hic normal degil tavirlariniz, yalniz yasamak da dunyanin sonu degil

3 yildir zaten bir garip iliski icindeydim. Bugun artik o tokadi yedim. Resmen bir tokatti. En son 1 ay once bir yere yemege gitmistik. Dogum gunumu kutlamadigi icin orada soylenmistim. Buna kizmisti ve 1 aydir ara ara 1-2 mesaj seklinde konuamaya devam ettik. Farkli sehirlerde yasiyoruz. O benim memlekette yasiyor. Bu haftasonu memleketteydim. Bulusmaya yanasmadigi icin dönüste onun evine ugragip konusalim istedim. Su anki durumumuzu netlestirelim istedim. Bittiyse bitti devamsa dogru duzgun devam edelim diye. Ama kapiyi acmadilar. Alin size okkali bir tokat.

Ikinci bir tokat da sonradan yedim. Kuzenini aramistim. Belki onunla iliakimiz hakkindaki paylasmistir diye. "Daha anlayamamis mi?" demis. Kuzeni olmayacak dedi. Iyi de ben bunu kuzeninden mi duymaliydim? Kac defa kendisine sordum. Ya cevap alamadim ya da sorunlarimiz var deyip orada birakti.

Peki ayrilma sebebine ne demeli? Soylendigim icin ayrildik. Aman ne guzel. Bugun yasadiklarim sanki ruya. Hala inanamiyorum. Kac saattir yoldayim. Aglamaktan helak oldum. Bu yapilani hazmedemiyorum. Saplantili sekilde ona baglandim. Bundan sonra hayatimi nasil devam ettirecegim bilemiyorum. Onunla kavgali oldugumuz donemlerde hicbir seyden zevk alamaz, sadece onu dusunurdum. Simdi o da yok? Dönüsü de yok. Kendimi yapayalniz hissediyorum. Yasadigim yerde cevrem de yok. Resmen bir basima kaldim
Yasadiginiz seyler az bucuk tanidik geldi. Bi erkek madem ayrilmak istiyor neden bunu acikca soylemez ya iletisimi keser mesajlara goruldu atmak aramamak falan veya davranislariyla sizi sogutup ayrilmanizi saglamaya calisir bunun cevabini bende merak ediyorum soylendiginiz icin ayrilmamistir coktan gozunden dusmussunuzdur son olarak onu bahane etmis ama baskasina anlamamismi hala demesi yasanilanlara saygisizlik hatta karaktersizlik bilen varsa erkegin niye acikca söylemediğini aydinlatirsa sevinirim sorumluluktan kacmakmi yoksa tamamen bitirmeyip aklindami tutmak isterler cunku cogu kadin belirsizlikte malesef daha cok dusunuyor erkegi

Bence de seven insan bunlarin hicbirine musade etmezdi. Insallah bu yasadiklarimi ben bir baskasina yasatmam. En cok da bundan korkuyorum
Biraz kendini dinle, kendine zaman ver, bu yaşadıkların geride kaldığında emin ol karşına biri çıkarsa daha temkinli davranırsın ama kötü anlamda değil tabii. Yaşın küçük değil ki acısını başkasından çıkarasın. Suan sağlıklı düşünemiyorsun ama geçecek 🌸

Ne bu yapıskanlkk ya? Eşim benı kaale almadıgında bile ben sen kımsın moduna girer cekerim kendımı.cok lazımdı erkek. Sewmeyen istemeyene kapı orada.

Ne bu yapıskanlkk ya? Eşim benı kaale almadıgında bile ben sen kımsın moduna girer cekerim kendımı.cok lazımdı erkek. Sewmeyen istemeyene kapı orada.
Yani bu şekilde bu yapışkanlık vs lafları ve üstten üstten konuşmak neden ??? Çok lazım değildi erkek madem evlenmeseydiniz sizde.Biraz empati yapmayı öğrenin de insanların dertlerine,sıkıntılarına kulak verip anlamaya çalışın.Herkes mi gururlu herkes mi eşine nazını geçiriyor bu forumda anlamadım ki ? Bu kadın doğrusunu bilmiyor mu sanki, içinde neler yaşıyor neden vazgeçemedi bilemezsiniz, empati yapamayan sussun, iğnelemesin.

Yahu ayrilik kararini bile baskasindan duyurdugu biri için degil aglamak adini bile unutabilirsiniz. Beyninizi sahislara yogunlastirmayin. Önünüze bakin vallaha zaman kaybi ya. Tabiki herkes boyle olacak gibi bir zorunluluk yok ama hersey insanin elinde. 3 yildir garip iliski icinde olmak durumunun yine yalniz olmaktannpek bir farki yoktur acikcasi

Back
X