Ayrilmisiz???? Morale ihtiyacim var

Yahu ayrilik kararini bile baskasindan duyurdugu biri için degil aglamak adini bile unutabilirsiniz. Beyninizi sahislara yogunlastirmayin. Önünüze bakin vallaha zaman kaybi ya. Tabiki herkes boyle olacak gibi bir zorunluluk yok ama hersey insanin elinde. 3 yildir garip iliski icinde olmak durumunun yine yalniz olmaktannpek bir farki yoktur acikcasi
Dediginiz cok dogru. Biz farkli sehirlerde yasiyoruz. Uzaktan iliski zaten oldukca zor ve karsimdaki insan da cok ilgisiz olunca hic sevildigimi hissetmedim. Gunde 10 dk'sini bile ayirma geregi duymuyordu. Yani aslinda bu iliski suresince hep yalnizdim. Bu acidan dusununce su an da farkli bir hayat yasamiyorum. Sadece onun artik manevi olarak yanimda olmadigini biliyorum. Bunun boslugu var yoksa fiziki olarak zaten 24 saatimin 10 dk'sinda vardi. Yasadiklarimi dusununce ondan sogumam icin o kadar cok neden var ki ama benim aklima bunlar gelmiyor da hep iyi gecirdigimiz gunler geliyor. Psikolojide bu nasil aciklanir bilemiyorum. Saplanti mi? Tutkulu ask mi? Once bundan kurtulmam lazim herhalde.

Gece mesajlastigim ama sabahinda kapisini acmayan adami neden hala merak ediyorum ve nefret edemiyorum? Kafamda deli sorular. Bugune kadar hayatimdan kimseyi cikarma geregi duymadim. Bu yuzden mi nefret edemiyorum?

Adam gibi iletisiminiz olmayan adamin evine kadar giderseniz ustune bi de kuzenine sorarsaniz daha cok darbe alirsiniz bu hayatta. Az gururlu olun

Ne kadar nahoş bi mesaj, kız zaten mutsuz bitik , ne gerek var kalp kırmaya. Tamam finalde buradaki bicok kadın sizinle aynı şeyi düşünüyor ama bu düşmanca uslup nedir

Ne kadar nahoş bi mesaj, kız zaten mutsuz bitik , ne gerek var kalp kırmaya. Tamam finalde buradaki bicok kadın sizinle aynı şeyi düşünüyor ama bu düşmanca uslup nedir
Bazen yazilanlar agir oluyor ama bazen de iste o agir mesajlar insani kendine getiriyor.

Öncelikle destek alın lütfen. Aşağıdaki konunuzu bir okuyun. Normal mi? Ayrıca adam yanlış anlamadıysam 50 yaşında. Beklentileriniz boş bence. 50 yaşında bende haklı olsa bile torunlarımdan başka kimsenin söylenmesini çekmem. 50 yaşındaki insanla ne işiniz var sizin?

Öncelikle destek alın lütfen. Aşağıdaki konunuzu bir okuyun. Normal mi? Ayrıca adam yanlış anlamadıysam 50 yaşında. Beklentileriniz boş bence. 50 yaşında bende haklı olsa bile torunlarımdan başka kimsenin söylenmesini çekmem. 50 yaşındaki insanla ne işiniz var sizin?

Bu konuyu baska bir arkadas rica ettigi icin kendi basimdan geciyormus gibi yazmistim. Durumu daha sonra acikladim zaten

Ayrılmak isteyen adamlar genelde kaçar zaten bir açıklama yapmaz ve yüzyüze asla gelmezler .illaki acı çekeceksin ama zamanla alışacaksın . Sadece bu süreçte ona ulaşabileceğin tüm kapıları kapat.

Maalesef bazı ilişkilerde duygular kullanılıyor. Dört elle sarılan dört elle itilebiliyor.
Bugün Kaybetmemek için çaba göstermeyenin yarinina asla güven olmaz.

Adamin yaptigi iki yuzluluk. Aksam mesaj cek, ertesi gun kapiyi bile acma. Sonra da daha anlamamis mi de...tamam ilgisiz olabilir, ayrilmak isteyebilir de durust olabilirdi, en azindan aksam mesaj gondermeseydi. Haliyle bu dengesiz tavirlari da senin dengeni bozmus. Adamin sevmedigini zaman zaman hissetsen de akabinde birden sevgi gostermesi sana yok ben kuruntuluyum sanirim diye dusunmene sebep olmus. Haliyle de onun agzindan duymayi beklemissin sanirim. Cunku adamin hareketlerinde tutarsizlik var. Belki de baska biri var ya da olmak uzere idi. Onunla arayi her bozdugunda sana iyi davraniyordu. Bilmiyorum oyle mi ama boyle tipler var. Ya da hayatinda biri yok ama belki de birini garantileyince seninle iliskisini kesti. Bilemem. Hayatinda biri olsun ya da olmasin yine de yaptigi hos degil. Insanla oyun oynanmaz. En azindan ayrilalim diye yuzune soyleme tenezzulunde bulunabilirdi. Bir insanin gercek yuzu ayrilikta belli olurmus. Malesef cok da uzulecek karakterli biri degilmis.
Su anki uzuntun muhtemelen kendine kizginligindan. Degmez desem de uzuleceksin biliyorum. Ama merak etme gececek. Gececegini sen de biliyorsun. Sadece biraz zamana ihtiyacin var.

Son düzenleme:
Adamin yaptigi iki yuzluluk. Aksam mesaj cek, ertesi gun kapiyi bile acma. Sonra da daha anlamamis mi de...tamam ilgisiz olabilir, ayrikmak isteyebilir de durust olabilirdi, en azindan aksam mesaj gondermeseydi. Haliyle bu dengesiz tavirlari da senin dengeni bozmus. Adsmin sevmedigini zaman zaman hissetsen de akabinde birsen sevgi gostermesi sana yok ben kuruntuluyum sanirim diye dusunmene sebep olmus. Haliyle de onun agzindan duymayi beklemissin sanirim. Cunku adamin hareketlerinde tutarsizlik var. Belki de baska biri var ya da olmak uzere idi. Onunla arayi her bozdugunda sana iyi davraniyordu. Bilmiyorum oyle mi ama boyle tipker var. Ya da hayatinda biri yok ama belki de birini garantileyince seninle iliskisini kesti. Bilemem. Hayatinda biri olsun ya da olmasin yine de yaptigi hos degil. Insanla oyun oynanmaz. En azindan ayrilalim diye yuzune soyleme tenezzulunde bulunabilirdi. Bir insanin gercek yuzu ayrilikta belli olurmus. Malesef cok da uzulecek karakterli biri degilmis.
Su anki uzuntun muhtemelen kendine kizginligindan. Degmez desem de uzuleceksin biliyorum. Ama merak etme gececek. Gececegini sen de biliyorsun. Sadece biraz zamana ihtiyacin var.
Tespitlerinize katiliyorum. Kuzeni de baska biri mi var diye suphelenmis ama ben olmadigindan eminim. Kararsiz bir tipti. Hem kendisine hem de kuzenine soyledim, icinde bulundugumuz durumu netlestirmemiz gerekiyor diye. Bana aramizda sorunlar var demese belki yine tavrindan ayrilmak istedigini de anlardim ama yok. Bence elinde tutmak da istedi ama gorusmeyeceksen neden elinde tutacaksin? Ben sadece acik olsun istedim ama yapmadi. Gece mesajlasiyoruz ama sabah kapi acmiyor. Oyle kavga edip de birbirimizin yuzune bakamayacak duruma da gelmedik. Iyi kotu iletisimdeyiz. Eeee o zaman bu niye diye sorguluyor insan.

Dediginiz cok dogru kendime kiziyorum en cok. Unutamadigim icin kiziyorum. Hala bu yaptiklari degil de onunla gecirdigimiz guzel zamanlari hatirladigim icin kiziyorum. Onu merak ettigim icin kiziyorum. Bu kadar cabaladigim icin kiziyorum. 3 yil bu iliskiyi surdurdugum icin kiziyorum. 3 yil boyunca gercek anlamda hayatima odaklanamadigim icin hep kendime kiziyorum.

Tespitlerinize katiliyorum. Kuzeni de baska biri mi var diye suphelenmis ama ben olmadigindan eminim. Kararsiz bir tipti. Hem kendisine hem de kuzenine soyledim, icinde bulundugumuz durumu netlestirmemiz gerekiyor diye. Bana aramizda sorunlar var demese belki yine tavrindan ayrilmak istedigini de anlardim ama yok. Bence elinde tutmak da istedi ama gorusmeyeceksen neden elinde tutacaksin? Ben sadece acik olsun istedim ama yapmadi. Gece mesajlasiyoruz ama sabah kapi acmiyor. Oyle kavga edip de birbirimizin yuzune bakamayacak duruma da gelmedik. Iyi kotu iletisimdeyiz. Eeee o zaman bu niye diye sorguluyor insan.

Dediginiz cok dogru kendime kiziyorum en cok. Unutamadigim icin kiziyorum. Hala bu yaptiklari degil de onunla gecirdigimiz guzel zamanlari hatirladigim icin kiziyorum. Onu merak ettigim icin kiziyorum. Bu kadar cabaladigim icin kiziyorum. 3 yil bu iliskiyi surdurdugum icin kiziyorum. 3 yil boyunca gercek anlamda hayatima odaklanamadigim icin hep kendime kiziyorum.
Muhtemelen yedekte tutmak icin acik acik soylemedi. Erkekler cunku iliskileri bozuldugunda eskilere sararlar ta ki yeni birini bulana kadar.

Muhtemelen yedekte tutmak icin acik acik soylemedi. Erkekler cunku iliskileri bozuldugunda eskilere sararlar ta ki yeni birini bulana kadar.
Birbirimizin yuzune bakamayacak bir sey yasamadik. Medeni iki insan gibi ayrilabilirdik. Erkekler boyle demek ki

Kuzeni aklima comak soktu resmen. Acaba baska biri mi var diye. Ayrilmak isteyen birinin hayatinda baskasi mi var diye merak etmek sacma aslinda ama her sey yeni oldugu icin dunden beri dusunmeden edemiyorum. Bu hafta işe gitmeye basladi ve sabahlari kalkar kalkmaz birileri ile mesajlasiyor. Normalde uyandiginda telefon ile ilgilenmez. Gece mesaj geldiyse de bakip hemen kapatir ama bu gunlerde kesin biriyle mesajlasiyor. Giderken birini aliyordur diyemiyorum cunku su an yuruyerek gittigi bir yerde calisiyor. O zaman sabah sabah mesaj trafigi niye?

Niye merak ediyorum diye kendime kiziyorum ama icime kurt dustu bir kere😕

Dediginiz cok dogru. Biz farkli sehirlerde yasiyoruz. Uzaktan iliski zaten oldukca zor ve karsimdaki insan da cok ilgisiz olunca hic sevildigimi hissetmedim. Gunde 10 dk'sini bile ayirma geregi duymuyordu. Yani aslinda bu iliski suresince hep yalnizdim. Bu acidan dusununce su an da farkli bir hayat yasamiyorum. Sadece onun artik manevi olarak yanimda olmadigini biliyorum. Bunun boslugu var yoksa fiziki olarak zaten 24 saatimin 10 dk'sinda vardi. Yasadiklarimi dusununce ondan sogumam icin o kadar cok neden var ki ama benim aklima bunlar gelmiyor da hep iyi gecirdigimiz gunler geliyor. Psikolojide bu nasil aciklanir bilemiyorum. Saplanti mi? Tutkulu ask mi? Once bundan kurtulmam lazim herhalde.

Gece mesajlastigim ama sabahinda kapisini acmayan adami neden hala merak ediyorum ve nefret edemiyorum? Kafamda deli sorular. Bugune kadar hayatimdan kimseyi cikarma geregi duymadim. Bu yuzden mi nefret edemiyorum?
10 sene uzaktan iliski yasadim farkli ulkelerdeydik ve evlendik. Kendime deger veren bir insanim ve karsimdaki insan dun ya da bugun beni sevmeyen harwketlerde bulunsa yollarimi ayirmaktan cekinmem. Kendinize deger vermelisiniz. Saplanti olann seyi ask zannetmek yalniz sizi üzer. Evliliklerden once bize uymayan onsanlarin uymayan ozelliklerini gozumuze degdirmemeye çalışıyoruz evlendikten sonra da ahlari cekiyoruz. Evlilik planlariniz varsa bu hayat icin evlenmeden önce hayatiniza girecek insanlar onlari tanimaniz icindir. Tanirsiniz uymuyor mu sen yoluna ben yoluma. Ama biz napiyoruz her hayatimiza girene hic cikmayacakmis muamelesi yapip ayrildigimizda dunyamizi karartiyoruz. Gerek var mi tum bunlara karsi taraf hicbirsey olmamis gibi yasarken benim kendi hayatimi cehenneme cevirmemin kime ne yarari var kendinize zarar vermeyin. Önünüze bakin. Siz naail isterseniz hayatiniz oyle ilerler. Kendinizi kurtarin

Psikolojide bu kendini kandırmak olarak tanımlanır... Hayattaki eksik hissettiğiniz bir yeri durumu noktayı aslında ona uygun olmayan fakat sizin kafanızda uygun olmayan yönlerini törpüleyerek oraya uyarlama durumu saplantı İn başlangıcı..... Henüz saplantı değil olma ihtimali yüksek.... Reel hayatta tabi uymadığı için sağından solundan Bi yerinden patlayacak... Onu siz kendi içinizde Bi yere konumlandırmışsınız.... İyi haber şu ki bunun farkındasınız.... Yapmanız gerekeni biliyorsunuz iyi anlarınız İn olduğu zamanlar eminim sadece sizin çabanızla iyi idi... Vazgeçerseniz daha iyi olursunuz.... O anılar yok onların olduğundan daha iyi anımsıyorsunuz. İyi düşünün. Ben hiç çaba harcamıyacak olduktan sonra hep bana gelecek olduktan sonra alttan alacak olduktan sonra herkesi severim sevgi değilki bu işime gelmesi ayağıma gelmesi kolaylık.. Öyle insanı çok da kolay harcarım çünkü olup olmaması yaşamımda çok fark yaratmaz . Emek dediğin sevgi dediğin karşılıklı değilse onun adı da psikolojide değer yüklemesi ve bi tarafa çok anlam yükleyince onun gözünde karşıdaki düşer...

Bunlarin tamamen farkindayim sadece aklimdan atamiyorum. Insallah zaman her seyin ilacidir.

Suphelenmemi gerektirecek bir davranisi yoktu. Araya tatil girdi o zaman buldu desem kuzeninin haberi olurdu, o da bir sey bilmiyor.

Ne bileyim direkt aklıma bu geldi. O konuda maalesef tecrübem var da. İnşallah sizin öyle değildir

Back
X