Ayrilmisiz???? Morale ihtiyacim var

Cok basit ve kendine guvensiz bir insanmis kusura bakmayin. Kurtulmaniz iyi olmus boyle biriyle omur gecmez. Kapiyi acamayan yuzlesemeyen bir erkek veya kadin farketmez o kisi pisiriktir. Pisirik insanlar hayatta hic bir zaman basarili olamazlar. Guclu(kafa olarak) ve cesaretli birisini bulmanizi diliyorum bir sonraki sevgiliniz belki de esiniz olarak

3 yildir zaten bir garip iliski icindeydim. Bugun artik o tokadi yedim. Resmen bir tokatti. En son 1 ay once bir yere yemege gitmistik. Dogum gunumu kutlamadigi icin orada soylenmistim. Buna kizmisti ve 1 aydir ara ara 1-2 mesaj seklinde konuamaya devam ettik. Farkli sehirlerde yasiyoruz. O benim memlekette yasiyor. Bu haftasonu memleketteydim. Bulusmaya yanasmadigi icin dönüste onun evine ugragip konusalim istedim. Su anki durumumuzu netlestirelim istedim. Bittiyse bitti devamsa dogru duzgun devam edelim diye. Ama kapiyi acmadilar. Alin size okkali bir tokat.

Ikinci bir tokat da sonradan yedim. Kuzenini aramistim. Belki onunla iliakimiz hakkindaki paylasmistir diye. "Daha anlayamamis mi?" demis. Kuzeni olmayacak dedi. Iyi de ben bunu kuzeninden mi duymaliydim? Kac defa kendisine sordum. Ya cevap alamadim ya da sorunlarimiz var deyip orada birakti.

Peki ayrilma sebebine ne demeli? Soylendigim icin ayrildik. Aman ne guzel. Bugun yasadiklarim sanki ruya. Hala inanamiyorum. Kac saattir yoldayim. Aglamaktan helak oldum. Bu yapilani hazmedemiyorum. Saplantili sekilde ona baglandim. Bundan sonra hayatimi nasil devam ettirecegim bilemiyorum. Onunla kavgali oldugumuz donemlerde hicbir seyden zevk alamaz, sadece onu dusunurdum. Simdi o da yok? Dönüsü de yok. Kendimi yapayalniz hissediyorum. Yasadigim yerde cevrem de yok. Resmen bir basima kaldim
Allah yardım eder biz ayrıldık sanarız.Saplantılı sevgıler zevklı ve sancılı gecer.Ama boyle adamlar bızı hep geriye ıter.Bılıorum zor ama gecıcek.

Şuan dünyan yıkılmış ve asla.mutlu olamayacaksin gibi geliyor ama geçecek inan böyle kalmayacak. O zaman güleceksin. Bana da böyle demişlerdi inanmamıştım. Sadede zamana ihtiyacın var. Bir daha da sana hak ettiğin değeri vermeyen kimseye bu kadar bağlanma

Inanin onunla tanisincaya kadar hayatimda erkek olmasi dusuncesini bile tasimiyordum. Yasin ilerlemesiyle insan yaninda birini elbette istiyor ama sirf yalniz kalmamak ugruna da birileri ile birlikte olacak biri degilim.
Biz de evlenmicektik ama durum ortada evli mutlu çocuklu 🤣

Saplantili oldum ona demissiniz zaten belli ondan bu sekilde ayrılmış adam.
Bu ayrilma bahanesine bak denmemeli istediğini bahane edebilir. Çok kez belli etmiş anlamamissiniz demek ki bu yolu secmek zorunda kalmis

Saplantili oldum ona demissiniz zaten belli ondan bu sekilde ayrılmış adam.
Bu ayrilma bahanesine bak denmemeli istediğini bahane edebilir. Çok kez belli etmiş anlamamissiniz demek ki bu yolu secmek zorunda kalmis
Hadi diyelim ayrildi ve bunu soze dökmedi, peki bana neden "iliskimizde sorunlar var" diyor? Gece mesajlasiyoruz ama sabah ayrildigini hatirlayip kapisini acmiyor. Bu normal mi? Beni celiskide birakan onun davranislari. Ayriligi kabul etmeyecek biri degilim ki. Kac defa konusalim, ne olacaksa olsun herkes kendi yoluna bakacaksa baksin diyen benim ama bunu konusmaya cesaret edemedi. Hep su var bu var yogunum vs gecistirdi.

Bence üzülmeye değecek biri ve bir ilişki değilmiş. Kendinize odaklanın hayat devam ediyor. Sizin için hayırlısı değilmiş öyle düşünün.

Daha dun gece birbirimize nasil oldugumuzu sormustuk. Biraz da buna guvenerek gittim ama boyle olacagi aklimjn ucundan gecmedi.

Bundan sonra kendime uygun birini bulmam zor. 34 yasindayim. Yasima gore olanlar genelde evlenmis veya cocuk sahibi. Yalniz yasamayi ogrenmem lazim sanirim
Yoooo 34 yaşında bekarlar çok. Düşünceniz aşırı saçma

Yoooo 34 yaşında bekarlar çok. Düşünceniz aşırı saçma
Dogru duzgun insanlar genelde evlenmis oluyor. Erkeklerin daha gec olgublastiginj dusununce evlenecegim insanin en az 4-5 benden buyuk olmasi lazim. Kendi yasitlarimla kafamiz uyusmjyor. Bu yaslardakiler hep evli

Dogru duzgun insanlar genelde evlenmis oluyor. Erkeklerin daha gec olgublastiginj dusununce evlenecegim insanin en az 4-5 benden buyuk olmasi lazim. Kendi yasitlarimla kafamiz uyusmjyor. Bu yaslardakiler hep evli
Böyle düşünmeyin. Nasip olmadıktan sonra doğru düzgün yada işe yaramaz kişilerin evlenme yaşı belli bi aralıkta değil bana göre.

Inanin onunla tanisincaya kadar hayatimda erkek olmasi dusuncesini bile tasimiyordum. Yasin ilerlemesiyle insan yaninda birini elbette istiyor ama sirf yalniz kalmamak ugruna da birileri ile birlikte olacak biri degilim.
Yaa kuzucum sana bişey diyeyim mi şuan mişanşanacağım kişiyle tanışana kadar çok bağlandığım kendimi yerden yere attığım 2 sevgilim daha oldu. Şimdi diyorum ki ne kadar salakmışım aşk sanmışım sevgi sanmışım diyorum. Kendimi üzdüğüm her dakika için kendimden özür diliyorum. Çünkü o insanlar aynı senin durumundaki gibi doğum günü özel gün bile önemsemeyen kaba ilgisiz inlardı. Ömür boyu böyle bir insanla nasıl yaşanır. Allah karşına sana sevildiğini hissettirebilen kıymetini anlayacak ilgili iyi bir insan cıkarsın. Her şey geçiçek ama yapmam gereken düşünmemek ve kendine şunu demek. Beni haketmeyecek bir insan için asla kendimi üzemem. Başka şeylere odaklan aklına geldiği zaman sakın sakın geriye bakma moralini de bozma güçlü ol yanındayız sevgiler...

Yaa kuzucum sana bişey diyeyim mi şuan mişanşanacağım kişiyle tanışana kadar çok bağlandığım kendimi yerden yere attığım 2 sevgilim daha oldu. Şimdi diyorum ki ne kadar salakmışım aşk sanmışım sevgi sanmışım diyorum. Kendimi üzdüğüm her dakika için kendimden özür diliyorum. Çünkü o insanlar aynı senin durumundaki gibi doğum günü özel gün bile önemsemeyen kaba ilgisiz inlardı. Ömür boyu böyle bir insanla nasıl yaşanır. Allah karşına sana sevildiğini hissettirebilen kıymetini anlayacak ilgili iyi bir insan cıkarsın. Her şey geçiçek ama yapmam gereken düşünmemek ve kendine şunu demek. Beni haketmeyecek bir insan için asla kendimi üzemem. Başka şeylere odaklan aklına geldiği zaman sakın sakın geriye bakma moralini de bozma güçlü ol yanındayız sevgiler...
Ben de onun benim icin dogru insan oldugunu dusunmuyorum ama ona karsi bagliligim var. Evet cok iyi bir insan ama hep baskalari icin didiniyor. Ne benim icin ne kendi hayati icin yaptigi bir sey var. Bu yuzden cooook mutlu oldugum bir iliaki de yasamadim ama hep bir ISTE var. Insallah zaman her seyin ilaci olur. Sadece bu son yaptigini hazmedemiyorum. Bunu haketmemistim.

Allah yardım eder biz ayrıldık sanarız.Saplantılı sevgıler zevklı ve sancılı gecer.Ama boyle adamlar bızı hep geriye ıter.Bılıorum zor ama gecıcek.
Beni gercekten hayattan geri itti. Tam iliskimiz basladiginda is sebebiyle baska bir sehre tasindim ve aklim onda kaldigindan buraya hic alisamadim. Bir duzen kurup cevre edinemedim. Tabi kisiligimin de biraz etkisi var bunda. Simdi alismadigim bu cevrede o da olmadan yasamayi ogrenmem gerekecek.

Ne kadar cok anlam yukluyorsunuz bu erkeklere. Iliskinin hangi evresinde olursa olsun beni haketmeyen adama basarim tekmeyi hicde kafami yoramam.

Ben de yaşlarınız küçük karşı tarafın ne yaptığı bile belli değil sanmıştım. Kocaman insanlarsınız. Yüz yüze konuşma gereği duymayan insan için değil üzülmek kılımı dahi kıpırdatmam. Lokma dağıtırım kurtuldum diye.

Ben de yaşlarınız küçük karşı tarafın ne yaptığı bile belli değil sanmıştım. Kocaman insanlarsınız. Yüz yüze konuşma gereği duymayan insan için değil üzülmek kılımı dahi kıpırdatmam. Lokma dağıtırım kurtuldum diye.
Kac yasinda insanlariz dediginiz gibi ama yuzyuze gelip konusmaktan kaciyor.

Komik olan unutmamasi. Biz ayri sehirlerdeyiz. Yani dogumgunu icin cicek de alacak olsa bir gun onceden soylemesi lazim. Dogum gunumden onceki gun bana biraz zaman ayirmasini istemistim (3 hafta hic mubabbet etmedigimiz icin). Tamam demisti ama sonra bir baktim arkadaslari cagirinca kosa kosa gitti. Her gun zaten gorusuyorlar ben sadece 3 haftada 1 gun muhabbet etmek istedim. Bana zaman ayirmadi. O gun epey kizdim. Ertesi gun de bunu bahane edip dogum gunum icin bir sey almamismjs.halbuki alacak adam zaten onceki gun siparisini verirdi.

Onceki mesajlarimda de dedigim gibi bunun gibi bana o kadar cok hatasi oldu ki hep sineye cektim. Hic sevdigine inanmadim ama ben sevdim diye devam etti. Ben ne de olsa cepteydim. Isine gelmeyen konularda küser cani isteyince barisir, gorustugumuzde guzel vakit geciririz sonra ben gidince yine beni umursamaz.
Yorum yapmayacaktım ama "Bunu kendine neden yaptın ya? " Diye sormak istedim gerçekten. Bu kadar mı onun sevgisine muhtactin, o da ölümlü bir insan, kendini bu kadar değersiz hissetmeye değdi mi, giden 3 yılına degdi mi? Seni üzmek için yazmadım ama gerçekten giden 3 yılına ben üzüldüm burda, senin de kendini böyle bir boslukta ve kaybetmiş gibi hissetmen çok normal. Bu yaşadığın ilişki sana birşeyler öğretmiş olsun ve lütfen hayatında hiç kimsenin seni bu kadar degersizlestirmesine izin verme..

Yorum yapmayacaktım ama "Bunu kendine neden yaptın ya? " Diye sormak istedim gerçekten. Bu kadar mı onun sevgisine muhtactin, o da ölümlü bir insan, kendini bu kadar değersiz hissetmeye değdi mi, giden 3 yılına degdi mi? Seni üzmek için yazmadım ama gerçekten giden 3 yılına ben üzüldüm burda, senin de kendini böyle bir boslukta ve kaybetmiş gibi hissetmen çok normal. Bu yaşadığın ilişki sana birşeyler öğretmiş olsun ve lütfen hayatında hiç kimsenin seni bu kadar degersizlestirmesine izin verme..
Ah ah. Ben de en cok giden 3 yilima aciyorum. Emeklerime yaniyorum. Yeni bir sehre gelince tabi yalnizdim. Ona iyice baglandim. En buyuk manevi dayanagimdi. Bir sey yaptigi icin degil, ben ona o misyonu yukledigim icin oyleydi. Toparlayacagim insallah. Hem işime sarilacagim hem de ozel hayatimdaki bosluklari dolduracagim.

Back
X