- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Ona göre davranırsın ilerde huylarını öğren diyor. Açıkçası ben de bilmek istiyorumOnu bunu bilmem de neden akrabalarla , arkadaşlarla , aile ile her konuşulanı size noktasına , virgülüne varana kadar anlatıyor ki sevgiliniz ?
Aminn Cidden trajekomikŞimdiden bu kadar saçmalığın içindeyseniz evlendikten sonraki ortamı düşünemiyorum bileallah yardımcınız olsun
Kesinlikle öyle. Belki de hayatım boyunca atanamayıp işsiz kalacağım. Sevgilim isterse inşaat işçisi olsun yine severimAdam memur , sen atanamayan öğretmensin , şuan da adam senden daha üst durumda bence ..
Bazen herşeyi bilmek de mutsuzluk getirirOna göre davranırsın ilerde huylarını öğren diyor. Açıkçası ben de bilmek istiyorum
Özel aile meselelerini öğrenmek istemiyorum banane o da anlatmaz zaten. Konuşulan şey benim hakkımdaysa ve bu durum sevgilimi üzüyorsa tabi ki bilmek istiyorum.Aile içerisinde konuşulan her şeyin, özellikle de olumsuz ve sizin de aileye karşı tutumunuzu etkileyecek şeylerin size anlatılması hoş değil bence. Sizin bilmek istemeniz de ayrıca hoş değil. Ailenin, akrabaların konuşması bi tarafa sizin öğrenmek istemeniz ve nişanlarınızın da size detaylarıyla anlatması hoş değil. Hoş değil yani.
Ama bu durum sizin ve sevgilinizin umrunda değilse sevgiliniz neden üzülüyor ki? Sizin nabzınızı yokluyor olabilir mi?Özel aile meselelerini öğrenmek istemiyorum banane o da anlatmaz zaten. Konuşulan şey benim hakkımdaysa ve bu durum sevgilimi üzüyorsa tabi ki bilmek istiyorum.
Ona göre davranırsın ilerde huylarını öğren diyor. Açıkçası ben de bilmek istiyorum
Ilk cumlenize katılıyorum şimdi herkes öğretmen oluyor puanlar düşük formasyonlar cabasi. Sevgilim memur asıl o benden yüksek. Sevgilimim ağzı gevşek değil şöyle ki kuzeninin de sevgilisine aynısını deyip yapmışlar o çocuğun da mi ağzı gevşek. Insanlar cidden haddi olmayan şeyleri konuşuyorlarÖğretmenlik üst düzey zeka gerektiren bir şey değil. Neyin ezikliğini yaşıyorlar? Kaldı ki sevgiliniz bu kadar lafı neden söyletiyor? Sizinle ilgili de ağzı gevşek sanırım. Kendi ailesindeki her şeyi size yetiştiren sizi de onlara açıyor ki herkes laf söz sahibi. İnsan biraz çekinir normalde karşısındaki kişiden. Hayırlısı der geçersin. Fikir isteniyorsa söylersin. Bence biraz mesafeli davranması gereken kişi sevgiliniz. İleride çok başınız ağrır.
Benim umrumda değil ama bos konuştukları için canını sıkıyorlar. Evet ağız arama kısmını ben de düşündüm ama empati yaptığım zaman hak verdim benim akrabalarım böyle konuşsa sustursam umursamasam da üzülürdümAma bu durum sizin ve sevgilinizin umrunda değilse sevgiliniz neden üzülüyor ki? Sizin nabzınızı yokluyor olabilir mi?
Ben normalde de soğuk ve mesafeli biriyim. Güzel bahanelerim olacak sevgilime karşı daha şimdiden hak veriyor. Aynen ben de kinci biriyim unutmam içim almaz sizin gibi:)))Kiz bilmek isteme valla. Ben bildim de ne oldu simdi hicbirini sevemiyorum.icim atmiyor hicbirine.
Ben normalde de soğuk ve mesafeli biriyim. Güzel bahanelerim olacak sevgilime karşı daha şimdiden hak veriyor. Aynen ben de kinci biriyim unutmam içim almaz sizin gibi:)))
atanamayan bir öğretmenim sadece
Adam memur , sen atanamayan öğretmensin , şuan da adam senden daha üst
Kesinlikle öyle. Belki de hayatım boyunca atanamayıp işsiz kalacağım. Sevgilim isterse inşaat işçisi olsun yine severim
şimdi herkes öğretmen oluyor puanlar düşük formasyonlar cabasi. Sevgilim memur asıl o benden yüksek.
AynenBu kadar detayı siz nasıl biliyorsunuz maşallah sevgiliniz kim sizin hakkınızda ne söylese gelip size yetiştirmiş eltinin dediklerini bile anlatmış böyle sürekli het olanı biteni anlatırsa hem boşuna insanlara bilenirsiniz hem kafaya takarsınjz sevgiliniz herşeyi anlatmak zorunda değil bir de konunuzda alttan alta bir kendinizi övme sezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?