Herkese selamlar sevgili KK uyeleri,
Çoğu zaman mantikli öneriler verip dertlere ortak olduğunuz için sizlere tesekkur ederek baslamak istiyorum sizden cok sey ogrendim. Yasadigim kotu bi surec icinde buraya gunluk gibi yaziyorum sürekli..
O sürecin konusuna giriyorum direkt, ilk konumda çok büyük bir derdimi yazmıştım ve bu dert hâla yakamda. Kısaca özetleyeyim; babamın anneme yıllardır şiddet özellikle psikolojik eziyeti, kardesimin vefatı, babamın alkollü iken beni taciz etmesi ve annem hasta ve ruhen de çökük olduğu için bunu ona söyleyemeyişim. Sadece büyükanennemin bunu bildiği hâlde hâla harekete geçemeyişi çünkü elinden bir şey gelmiyor. Olaya geçeyim;
Babam ve annem arasında babam tarafından anneme bu sefer bir iftira atma çirkinliği oldu. Annemi para çalmakla suçladı ki yıllardır suçluyor inanılmaz derecede kıstığı hâlde.suçsuz olduğu hâlde.
bu da annemde ipleri koparttı. anneannemler bize çok yakın onlarda kalıp ben eve dönmüyorum diyerek rest çekicek. babam asla boşanma yanlısı değil çünkü çok varlıklı malı bölünür diye korkuyor. iğreniyorum.
evleri ayırsın bize ayrı ev kursun diye baskı yapıcaz. ama annem hâlâ kararsız. inada bindirir hiç çıkarmaz diye endişeleniyor. bu durumda nasıl bir yol izleyebiliriz? bıktım artık yıllardır mutsuz huzursuz iletişimsiz bir evde yaşamaktan. burdan mutsuz çiftlere de sesleniyorum vallahi de billahi de bu denli mutsuz ve çocuklu evliliklerde boşanma imkani varken boşanmayinca olan çocuklara ve onlarin ruhlarina oluyor

yıllar boyu atamıyorlar içlerindeki incinmişliği. en büyük örnek ben. yaşiyor muyum tam hissetmiyorum. güzel hayallerim var ama bu huzursuzluk hepsine set çekiyor. en küçük kardeşim sessiz pasif biri olarak büyüyor. cnku evde iletisim yok muhabbet yok. nolur reva görmeyin çocuklara bunu.