anlamadım adam araba aldı borcu var senle nasıl evlencek. hem 22 yaş erken bence daha bi durun durumlarınızı ayarlar evlenirsiniz ... ciddi bi sorun göremedim ben
ben de bi sorun görmedim
yaşın daha 22, yaşın falan geçmiyo canım genceciksin daha flörtünüzün tadını cıkarın hepsinin tadı farklı, evliliğin sorumluluğu genc yaşta sizi boğmasın, rahatınıza bakın biraz
hem çocuk kötü bişey de yapmamışki gezip tozup harcıyo desen neyse dicem ama araba almış
bugün alınır yarın satılır bişeye ihtiyaç olsa
benimde ihtiyaçlarımı karşılıyo demişsin ya o noktaya takıldım ama biraz, yanlış anladım belkide
nasıl yani? senin ihtiyaclarını da karşılıyo arabayı da ödüyo, daha ne yapsın ki?
sen çalışıyo musun merak ettim
halan aklını karıştırmasın bence, onların zamannda normal olan buydu bu yaşta evlenilirdi ama şimdi devir değişti
(ben 21 yaşında ve evliyim ama kendimi istisnadan sayıyorum)
bu kadar sık boğaz etme bırak biraz özgür kalsın, sal gitsin demiyorum yanlış anlama
gençliğini şimdi yaşamazsa içinde kalır, evlendikten sonra yaşamaya kalkar o daha vahim olur
yasim geciyor dediginiz 22
ayrica 60 yasindaki bir teyzenin soyledigi lafa bakarak
sik bogaz etmeniz yada kuruntu etmeniz ilginc..
canım sen neden sevgiline benimle ciddi düşünüyomusun gibi sorular soruyosun ki, madem ilişiniz güzel bi sorun yok zaten o yola girersiniz yavaş yavaş. ya da ne bileyim zaten bi niyet varsa konuşmalardan sohbetlerden ipuçları yakalarsın
Hepsini geçtim öpüşmeden nasıl evlenilir beynim durdu. Yıl 2011.
Benimle evlenmeyi düşünmüyor musun dedikçe antipati yaratırsınız ayrıca.
canım öncelikle kaç yıldır birliktesiniz sevgilinle?
yani 2-3 yıldır birlikteyseniz ve hiç evlenme hayali kurmadıysa bir gariplik var
3 yıl canım yanı konusmadık sevgı saygı ıcersınde yuruttuk kavgalarımızda oldu tabı bılmıyorum kı bıraz guvensızlık mı var bılmıyorum
valla tatlım iki insan 3yıl sevgili olacak ve evlilik hayali kurmayacak.
bana pek normal gelmedi.
erkek arkadaşın evlilikten korkuyor bence.
sen sorduğunda da sana " tabi ki ilerde evleneceğiz, şu borçlarım bir bitsin" gibi birşey söylememiş anladığım kadarıyla.
üstelik bana kalırsa 22yaş nişanlanmak için tam zamanı.hiç de erken değil.
evet canım kı bızım tanısmamız cok garıptı onun bana yanlsı cagrısı sonra ılerleyen arkadaslık aslında 5 yıllık bı gecmıs az önce de konustum hanı nıe evlenmıyoruz gıbı deılde halam bıseyler söyluyor gıbısınden onun verdıgı cevap hersey nasıp kısmet bırde şöyle düşün bızım senınle tanışmamız tamamen tesaduf kı o ankaradaydı o zaman ben ıstanbul sence bu da bı nasıp degıl mı dedı eger kı nasıbımız de varsa olur dedı :44:hersey kısmet dedı belkı de evlılıkten korkuyor gıbı me gelıyor benı sevdıgını ve cok deger verdıgını bılıyorum her dedıgımı yapar nazımı ceker menfaat ılıskısı desem öyle bıseyde yok bılmıyorum kı cokta tecrubesıszım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?