Ayrılsam mı?

benim bildigim bisey var ki o da bi kadinin aklina bu soru dustu mu mutlaka ayrilinir..
belki yine barisirlar ama o ayrilik yasanir..

Canim benim nisanlimda öyledir.
Sinirlenince kirar, yikar, yakar, 2 dk sonrada pisman olup özür diler.
Saman alevi gibidir siniri, aniden tutusur, hemende söner.
Senin ne demek istedigini cok iyi anliyorum.
Kirdiktan sonra özür dilemis ne yazar ki demi.
Bu bir degil, iki degil sürekli tekrarlanan birsey.
Ben cok konustum kendisiyle bunu.
Oda cok üzülüyor bu duruma. Isteyerek olmuyor hic bir zaman diyor.
Ben bunu anlamakta zorluk cekiyordum, nasil olmaz diyordum.
Ta ki bir kac kere kardesime ayni sekilde davranana kadar.
Birden sinirlenip azarliyordum, sonra pisman olup üzülüyordum.
Ve yine yapiyordum. Ve gercekten elimde olmadan yapiyordum, sonrada niye yaptimki diyordum. Cok sinir bozucu bi durum.
Ama benimki stresli bir dönemden kaynaklandigi, ve normalde sakin bir yapida biri oldugum icin gecti.,

Bunun iki formülü var canim, ya o sinirlendiginde bosverip kulagini tikayip ordan uzaklasacaksin, yada bu yükü tasiyamam diyip eyvallah diyeceksin.

Ama bence Türk erkeginin %70i böyle. Belki daha fazlasi.

Kulağımı tıkamak bazı şeylere gururumu incitiyor işte...Ama evli bayanlarda hep diyor bu adamlar hep aynı bayanlar alttan almadan geçinilmiyor diye.....

benim bildigim bisey var ki o da bi kadinin aklina bu soru dustu mu mutlaka ayrilinir..
belki yine barisirlar ama o ayrilik yasanir..

Normalde ben 40 kere ayrılmıştım ve hiç tavizde vermezdim ama bu sefer bir başka ağzım dilim bağlanıyor resmen ayrılamıyorum.Çok kez tamam şimdi diyorum ama olmuyor...

Normalde ben 40 kere ayrılmıştım ve hiç tavizde vermezdim ama bu sefer bir başka ağzım dilim bağlanıyor resmen ayrılamıyorum.Çok kez tamam şimdi diyorum ama olmuyor...

çünkü aşık olmak için aslında acı çekmek gerekir :)
bu yüzden kavuşamadığınız bi sevdiğiniz varsa ona deli gibi aşık olursunuz
bu yüzden ayrılınca aslında sevdiğini farkedersiniz
ama ne iyi ki bu beyinden kaynaklanan istemsiz bişi olmasına rağmen
kendi beynimizle da bu istemsizliği kontrol edebiliriz
bunu başarın kızlar emin olun çok mutlu olucaksınız
lisedeyken ben bunu tersine çevirdim kendimde
artık kimsenin bana acı çektirmesine izin vermiyorum.

seni yönlendirmek istemem asla ama senin yerinde olup doğru kararı vermek isterdim benim için doğru karar ayrılmakdı.. ozamanlar ayrılsaydım asla bu 3senedir üzüldüğüm kadar üzülmezdim herhalde

Bende üni 1 de iken bu cesareti göstermiştim tek kalemde sildim...Ama o kişiyi bir daha görmücektim ve 1 ay üzüldüm ağladım sonra bitti.O kişi 4 yıldır hala yalvarıyor bana ama ben taviz vermiyorum.Ama bu seferkinden ayrılsam devamlı gözümün önünde olacak dedğim gibi 2 ay denedim ama olmadı...

seni yönlendirmek istemem asla ama senin yerinde olup doğru kararı vermek isterdim benim için doğru karar ayrılmakdı.. ozamanlar ayrılsaydım asla bu 3senedir üzüldüğüm kadar üzülmezdim herhalde

Ya böyle diyoruz ama şöle bir durumda var onun yanında mutlu oldupum kadarda başka biriyle olamam...Kavga anları hariç...Mantık ilişkiside denedim ama o zamanlar kendimi resmen odun gibi hissettim.Yanında 10 dk oturmak bile eziyet gelir aşk olmazsa...

Ya böyle diyoruz ama şöle bir durumda var onun yanında mutlu oldupum kadarda başka biriyle olamam...Kavga anları hariç...Mantık ilişkiside denedim ama o zamanlar kendimi resmen odun gibi hissettim.Yanında 10 dk oturmak bile eziyet gelir aşk olmazsa...

ben bu şekilde bugünlere nası geldim sanıyosun :))

Back
X