Ayrıntılı (2. düzey) Ultrason!!

celineee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
612
32
98
49
Merhaba arkadaşlar...
Haftaya ayrıntılı ultrasona gideceğim... Çok da gitmem gerekmiyormuş aslında, doktorum istersen git, bebeğini görürsün daha net dedi... Sağlıkla ilgili önemli aslında... Şişli de Oscar diye biryere gideceğim... Buraya daha önce giden var mı, ya da bilgisi olan...
Teşekkürler şimdiden...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben ümraniyede girdim canım 2,düzey ayrıntılı ulturasona net herşeyi gözüküyo herşeyine bakılıyo boyuna kilosuna organlarına ellerine ayağına gir bence sağlıklı olduğunu bilirisn en azından bence

Teşekkür ederim canım... Haftaya cumartesi gireceğim bakalım.. Ne göreceğiz, çok da merak ediyorum açıkçası... :))

ümraniyede nerde girdin ve ücretrini yazabilir misin?

istersen gir dediğine göre dr.unuz kendine çok güveniyor demekki..valla benim dr.ummutlaka giriceksin dedi ve özellikle tıp fakültesinde yaptırmamı istedi...uzman perinatolaglar tarafından yapılması çok önemli...çok şükür bişey çıkmadı..umarımda çıkmaz..üstelik parada vermedim...

ümraniye afiyet hastanesi doktorum orda ben normalde darıcada oturuyom gebzede çeken yer yoktu 80 ytl çektirdim ama sigortalı daha ucuzdur canımm.

hangi tıp fakültesinde yaptırdın acaba ve nasıl randevu vs.ayarladın.. ssk.lıyım ben de..ümraniyedeyim..ben de ölesi uzmanlar tarafından bakılmasını isterim.. bir de cd.ye çektirme imkanın oluyor mu orada..özel değil ya inşaallah vardır.. kaydedip hatıra olarak saklamak muhteşem olur zira ha buarada soktorum 22.haftada yaptır dedi..sen nzmn yaptırdn?

bende 21 haftada yaptırdım 18 23 haftalar arası yapılıyo bildigim kadarıyla banada bi problem yok ama gir dedi doktorum bencee herkezz girmeli çok nett görünüyo agzı yüzü şahane bişe benim zaten 9 ayı her girdigim ultrasyonum dvd olarak kaydediyo bunuda ayrı cd verdi girdigim yerr süper olduu dvdmide izliyorum ma bu çok nett daha güzel izleniyo

ben de cumartesi günü ayrıntılı ultrasona girdim. Değişikti...
Bütün organlarına falan bakıldı, bir sorun yok dedi... Bayağ içime sindi... 15 dakika falan sürdü... Sonunda da bir dvd verdiler... Hoş oldu yani... Elini yüzünü ağzını burnunu gördük işte... Keşke benimde bütün ultrasonlarım kaydediliyor olsaymış, şimdi 1 tane dvd olunca elimde hoşuma gitti... Ne yapalım biz de 1 taneyle idare edeceğiz...

İçimdeki canlıyı bu kadar net görmek beni korkuttu sanırım biraz... Sanırım bugüne kadar çok ciddiye almamışım :) Komik bişi....kaydirigubbakcemile3

bende perşembe yani ayın 25 inde gidecem.
avrupa nightingale de herman bey aslında drum ama o gayrettepe florancedeki baska bir drdan randevu alip gitmemi söledi.
bakalım perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum. gidince bende yazarım inşallahboshayallersmile

kesinlikle gitmelisin..bende ne önemi var ki diyordum..amaa
22. haftamda gittim ve bebeğimde sol ayağında içe dönüklük varmış.16. hafta civarında görülmesi gereken bu rahatsızlığı gittiğim 2 doktorda anlamamıştı o zamana kadar hemde.birde sol böbreğinin kanalında genişleme olduğunu öğrendim.neyseki ilerlemiyor,bu güne kadar geldik.şimdi 32. haftadayız..ayağındaki sorun ise doğum sonrası bi süreçte tedavi edilebilecek.
hee bilmenin ne gibi faydaları oldu derseniz psikolojik olarak neyle karşılaşacağımı düşünüp alışmaya çalışıyorum bu fikre.ama çok ağır geçti her şey o günden bugüne..hamileliğimde bende değiştik sanki.bilmekte zor bilmemekte.:sinifsinif:

bende gitmek istiyorum ankarada hiç giden varmı ve nerelere gittiler fiyatları neler yardımcı olursanız çok sevinirim

bence mutlaka ayrintili ultrasona girin arkadaslar. benim doktorda kendisi yapmadi.. prof. e yolladi.
sonucta bebegin butun organlarina bakiyorlar allah korusun bir sey cikarsa daha anne karninda tedavi ediliyor bebekler ihmal etmeyin derim
hem nasil der bir doktor muhim degil diye anlayamadim dogrusu

bende gitmek istiyorum ankarada hiç giden varmı ve nerelere gittiler fiyatları neler yardımcı olursanız çok sevinirim

ben kendi doktorumun muayenehanesine gittim..akay hastanesine gidiyorum ama orada yapılmadığı için dışarıda yaptırmam gerekiyordu,kendi doktoruma gitmek daha mantıklı geldi..
ilgi alaka falan süperdi,çok da memnun kaldım..nerdeyse yarım saat sürdü,bebeğimin tüm organlarını gördük,kalbindeki kan akışına kadar herşeyi kontrol edildi..ilk defa yüzleştik kızımızla,inanılmaz güzel bir duyguydu:)
bir cd si ve fotoğrafı da oldu:) 150tl ödedik.
doktorumun ismi tolga ecemiş,tunalıda muayenehanesi..netten iletişim bilgilerine ulaşabilirsin..
öyle ilgili ki tüm personel,sürekli gittiğim doktor olmasaydı da tavsiye ederdim.

ben geçen hafta gittim; bence yapılması gereken bir inceleme.
beynini; kafa gelişimini; kemik yapısını kalbıini baştan ayağa incelediler; çok sükür bebişimiz sağlıklı çıktı ve içimiz rahat etti.
ama tabi bir sorun varsa da bunu önceden bilmek iyi olur; bazı sorunların tedavisi anne karnındayken başlanabiliyor; önlem almak lazım bence.
ben gayrettepe florance'da indirimli 220 tlye yaptırdım bu arada..

ben bakırköy ultramed de yaptırdım indirimde yaptılar 250 di 170 mişe yaptırdım

Kızlar ben bugün ayrıntılı ultrasona girdim. 80 lira ödedim. Büyük Anadolu Tıp Merkezi, Şirinevlerde. Radyalog doktor inceliyo. Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

bana doktorum 3 defa gelıceksın dedı ılkıne yenı gıttım ense kalınlıgını ölctu burun kemıgıne baktı sonrakınde mıde gelısımı falan öle bıseylermıs 17.haftada gıtcem en sonda kalbıne bakıcakmıs odacık gelısımı vs. ıcın benı nıye 3kez cagırdılar.cok sukur bı terslıkte yokmus...

Bızde pazartesı gÜnÜ ayrıntılı ultrasona gırdık
oĞlumuzun gÖbek kordonunda ÜÇ damar olması gerekırken 2 damar Çıktı
ama bır damar eksık olması gelıŞımını etkılememıŞ fakat genede kontrol altında olması ve bu eksık damarın bı sorun teŞkıl edıp etmedıĞınden emın olmak ıÇın bır sonraki ay tekrar ayrıntılıya gırcez
21+1 de 454 gr Çıktı oĞlum
Şuan ıÇın gayet saĞlıklı ınŞallahta hep bÖyle olur

benim doktorum eyüp ekici ye yönlendirdi ayrıntılı için.ankarada bir numara diyorlar.18. haftada gideceğiz.fiyatı 300 civarıymış duyduğuma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…