Ayrıntılı ultrason, 4 boyutlu ultrason kaçıncı haftada yapılıyor?

sessizharfler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
13
0
36
Isparta
Merhaba anneler,

ayrıntılı ultrason ve 4 boyutlu için kaç haftalık olmamız gerekiyor?

Herhangi bir zararı var mı bu işlemlerin? En uygun hangi aralıkta gitmeliyim doktora?

çok teşekkürler şimdiden, allah bebişlerimizi sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin...

Merhaba anneler,

ayrıntılı ultrason ve 4 boyutlu için kaç haftalık olmamız gerekiyor?

Herhangi bir zararı var mı bu işlemlerin? En uygun hangi aralıkta gitmeliyim doktora?

çok teşekkürler şimdiden, allah bebişlerimizi sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin...

Benim doktorum 23. Haftada ayrintili ultrason yapti en fazla 10 dkbakti oda en uzun sure olan normalde 5 dk flan bakiyor ve kesinlikle 4 boyutlu ultrasonu ayni gun bakmiyor yalvarsanda 2 hafta sonraya veriyor en iyi 23 ile 25. Haftalarda gorunuyormus 4 boyutlu olanada gittik ama benimki yuzunu gostermedi her zamanki gibi 9. Ay bitiyor biz daha goremedik:)

ayyy benimki de hala bize dönmedi cinsiyetini göremedik, bugün kontrolümüz var, bol bol çikolata yiyip gitmeyi düşünüyorum, bu sefer umutluydum döner diye ama bakalım ne olacak :)

bir de bizim kalbimizde parlaklık tespit edildi ablası, kalp gelişimi tamamlandığında gitmemiz daha doğru olacak, o yüzden tam bilemiyordum ne zaman gideceğimi... malum devlette de özelde de doktor sırası bulmak çooook zor, ne çok hamile varmış :D :D şimdiden randevu almam gerekiyor. çok teşekkür ederim, bebeğimin kalbi için dua eder misiniz? Allah bebeklerinize, sizlere başta sağlık, mutluluklar nasip etsin...

ayyy benimki de hala bize dönmedi cinsiyetini göremedik, bugün kontrolümüz var, bol bol çikolata yiyip gitmeyi düşünüyorum, bu sefer umutluydum döner diye ama bakalım ne olacak :)

bir de bizim kalbimizde parlaklık tespit edildi ablası, kalp gelişimi tamamlandığında gitmemiz daha doğru olacak, o yüzden tam bilemiyordum ne zaman gideceğimi... malum devlette de özelde de doktor sırası bulmak çooook zor, ne çok hamile varmış :D :D şimdiden randevu almam gerekiyor. çok teşekkür ederim, bebeğimin kalbi için dua eder misiniz? Allah bebeklerinize, sizlere başta sağlık, mutluluklar nasip etsin...

oyy onun minicik kalbi nasıl atıyordur pıt pıt canım benim. insallah Rabbim sağ sağlim sapa sağlam hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin. öğrenebildinizmi cinsiyeti

çok şükür kontrolümüz iyi geçti, kalbindeki parlaklığın tehlikesinin az olduğunu söyledi doktorumuz, inşallah şifa bulur bebeğim...

yine ve yine sırtı dönüktü çok uğraştırdı bizi :)

vee OĞLUŞUMUZ olacakmış :) :) :)

Allah razı olsun dualarınız için :) :)

çok şükür kontrolümüz iyi geçti, kalbindeki parlaklığın tehlikesinin az olduğunu söyledi doktorumuz, inşallah şifa bulur bebeğim...

yine ve yine sırtı dönüktü çok uğraştırdı bizi :)

vee OĞLUŞUMUZ olacakmış :) :) :)

Allah razı olsun dualarınız için :) :)

Ayy canim benim ya cok guzel haber benimde erkek annesi artik erkek kiyafetlerinin en guzellerini alicak minik afacana

Back
X