Ayrıntılı ultrason anomali taraması yaptiranlar

asksizmevsim

Pamuğunu kucağına almış mutlu bir anne
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
2.169
1.567
83
Bir ultrason varmış ayrıntılı ultrason çocuğun iç organları ölçülüyormuş doktorum yaptirmami istedi ama kafam çok karıştı hamile kime sorsam doktoru istememiş birşey mı var diye sordum yok dedi Dr bey herkes den istiyoruz dedi ama hamile olan kişilere soruyorum Dr ları istememis bu durumu yaşayan var mı içime kurt düştü

Nasıl bir çevreniz var bilmiyorum ama yıllardır bırakın özel hastaneleri devlet hastnelerinde bile yapıyorlar..9 yaşında kızım var..o zaman bile yaptırdım..Şimdi yeniden hamileyim haftaya gireceğim ayrıntılı ultrasona...Çevrenizdekiler 20.haftaya gelmemiş olabilirler ondan henüz istenmemiştir.20-22 haftlar arasında yapılıyor

Geçtiler bile cnm sağol içimi rahatlattin

mutlaka yaptır caım ihmal etme..Rabbim korusun bir sorun olduğunda çocuk doğar doğmaz müdahele edebiliyorlar..Bence gerekli birtest..
Evet cnm mutlaka yaptiricam en son kaçıncı haftada yapılabiliyor özele gücüm yetmez devlette bir ay atar 22 haftalıkken yaptırılır değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…