- 16 Şubat 2017
- 66
- 21
- 18
- 37
- Konu Sahibi fizikci_87
-
Ayrıntılı ultrason bence hamilelik sürecindeki en önemli uygulama. Tecrübeli bir perinatoloğa yaptırmanı tavsiye ederim. 40-45 dakika sürüyor. Bütün iç organlara ve damarlara bakılıyor. İç organ problemlerinin bir çoğu bu yöntemle teşhis ediliyor ve gerekirse anne karnında tedavi ediliyor bir çok hastalık. O yüzden mutlaka yaptırın.Arkadaşlar ayrıntılı ultrason yaptıranlar memnun kaldı mı ? Ne kadar sürüyor ?
19-22hafta arasında yapılıyor artık. Önceden 7.ayda yapıyolardı. Çok önemli birşey olduğundan erken yapılıyor artıkKacinci hafta yapiliyor bu? Yani teknolojinin ilerleme hizina inanamiyorum
Yarım saat 40 dk kadar sürüyor.
Gerekli olduğunu ve perinatologun çekmesi gerektiğini düşünüyorum, tüm organlar incelendiği için.
En olmadı bebeğin ağzını burnunu net görmek için bile yaptırırdım yani[/QUOTE
Bende yınede bazı seylere hazırlıklı olmak gerek dıye dusunuyorum ama ayrıntılıyı ben olsam mutlaka yaptırırım olakı bır sorunda sectıgım hastanenınde bılgısı olur ve ortamıda bır hastalık varsa bunun tedavısıne yonelık olurİkili tarama yaptırmamıştım çünkü hastalığı bildiğimizde çözüm yok dedi doktorum sadece devlet gebeliği sonlandırma halkı beriyor dedi . Aldırmayı düşünmediğinizden yaptırmadık hastaysa bile bilip üzülmek istemedik .
Mesela bana göre de herhangi bir hastalık varsa bilinmesi ve psikolojik olarak hazırlanılması gerekiyor. Ben bütün testleri kaçırmadan yaptırdım. Doğduğunda bir sürprizle karşılaşmaktansa önceden bilip hazırlıklı olmak daha mantıklı. Bu benim fikrim tabiki.İkili tarama yaptırmamıştım çünkü hastalığı bildiğimizde çözüm yok dedi doktorum sadece devlet gebeliği sonlandırma halkı beriyor dedi . Aldırmayı düşünmediğinizden yaptırmadık hastaysa bile bilip üzülmek istemedik .
Radyolog tarafından mı yapılıyo perintolog muÇok gerekli,mutlaka iyi bir radyolog tarafından yapılması gerek.
rADYOLOG DEĞİL PERİNATOLOĞUN BAKMASI LAZIMÇok gerekli,mutlaka iyi bir radyolog tarafından yapılması gerek.
İkili tarama yaptırmamıştım çünkü hastalığı bildiğimizde çözüm yok dedi doktorum sadece devlet gebeliği sonlandırma halkı beriyor dedi . Aldırmayı düşünmediğinizden yaptırmadık hastaysa bile bilip üzülmek istemedik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?