Ayrıntılı ultrason

Mathilda leon

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
190
283
18
merhaba bayanlar gebeliğimin 20. Haftasındayım. Sizler kaçıncı haftada Ayrıntılı ultrason baktırdınız? Fiyat nasıldı? Ne kadar Sürüyor ? Ve normal ultrasondan bi farkı var mı yani çok gerekli mi acaba yaptıranlar cevap verirse çok sevinirim

Bende 20.haftamda yaptırmıştım 3 lü testim riskli çıkmıştı devlete gittim baktı ensedinde ödem var dedi bende tekrardan kendi dokyoruma gittim beni başka bi doktora yönlendirdi 45 dk boyunca herşeyini inceledi çok şükür ki bişe çıkmadı fiyatıda 50 tl ydi tabi heryerde farklı

Ben Central Hospital'de 300 tl'ye yaptırdım. Ve bin pişman oldum ne kadar gereksiz bir testmiş. İkili üçlü dörtü test yaptırmayan ben bunda tuzağa düştüm. Hiç gerekli bir şey değil tek güzel yanı ayrıntılı ultrasondan sonra sarı fotoğraf kağıdına basılmış bebeğinizin net bir görüntüsünü veriyorlar .. Ne yani o kadar büyümüş olan bebeğinizi sırf bu yüzden aldıracak mısınız? Doktorların da bu konudaki baskısını anlamıyorum. Artı bu test de diğerleri gibi gereksiz sıkıntılara sokuyor, anne babanın psikolojisini bozuyor..

Kizlar benimde doktorum ayrintili usg yaptirsan iyi olur dedi ama gittgm hastanede yapmiyorlar, devlet hastanesi de yapmiyor. Ben napacam ki burda bbaşka bi özel hastanede sordum 600 tl dediler cok pahali sizce cok mu gerekli yaptirmqzsam olmqz mi ?

Ayrıntılı ultrason bebeğin sağlığı için çok gerekli bir işlem bence... Ben de özel hastaneye gidiyordum.. Doktor değil de belli bir haftadan sonra radyoloji uzmanı bakardı hep.. Ayrıntılıya da o baktı 20 dk felan sürdü.. Yine aynı parayı aldı her zamanki gibi... Yani ayrıntılı diye ekstradan bişi almadı... Hangi ay ne bakması gerekiyorsa her gitmeme güzelce bakıyorlardı.. Anneyim27 arkadaşım aldırmakla ilişki kurmuş ama ayrıntılı ultrason bunun için değil... Bebeğin organlarında herhangi bir sıkıntı varsa bunu önceden tespit edip doğar doğmaz müdahale ediyorlar hayatını kurtarıyorlar... Bunun içindir çoğunlukla..

Ben 23. haftada radyoloji uzmanına gittim izmir alsancakta normalde 380 liraymış bizi doktorumuz yönlendirdiği için 200 lira verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…