- Konu Sahibi filizerdem
-
merhaba 25 haftalık gebeyim ayrıntılı ultrasonda bebeğin femur kemikleri yani bacakları 2 hafta geri 23 haftalık hamile olduğumu gösteriyor böyle bi durum yaşayan oldumu sonucu ne oldu peki? lütfen cevap.......:teselli:
BENDE SATA GÖRE 7+5 HAFTALIĞIM AMA USG DE 5+6 YIM MORALİM BOZULUYOR LEKELENMEMDE VAR. DOKTORUM dinlenmemi söyledi bişey olacak diye korkuyorm
kalp atışını gördünüz mü
hayır görmedi kalp atımını daha erkenmiş 7 haftalık olduğu zaman görünüyormuş
kalp atışını gördünüz mü
BENDE SATA GÖRE 7+5 HAFTALIĞIM AMA USG DE 5+6 YIM MORALİM BOZULUYOR LEKELENMEMDE VAR. DOKTORUM dinlenmemi söyledi bişey olacak diye korkuyorm
baya zamnus esra durumun ne oldu bende aynı durumdayım merak ettım[/QU boş gebelik çıktı ama çok şükür bi daha hamile kaldım 2 aylık bir kızım var
şu an benzer bir durumu ben yaşıyorum canım;merak ettim bebğin sağsalim dünyaya geldi mi?merhaba 25 haftalık gebeyim ayrıntılı ultrasonda bebeğin femur kemikleri yani bacakları 2 hafta geri 23 haftalık hamile olduğumu gösteriyor böyle bi durum yaşayan oldumu sonucu ne oldu peki? lütfen cevap.......:teselli:
baya zamnus esra durumun ne oldu bende aynı durumdayım merak ettım[/QU boş gebelik çıktı ama çok şükür bi daha hamile kaldım 2 aylık bir kızım var
allah bagıslasın ınsallah
allah bagıslasın ınsallah
sen nasılsın allah razı olsun darısı başına inşallah
sen nasılsın allah razı olsun darısı başına inşallah
Ben aldirdim canm kalbi atmiodu
canım çok üzüldüm rabbim sana şefaatine nasip etsin inşallah.bizim orada düşüğün bi eli karnında derler.enşallah tez zamanda daha güzel sağlıklı bebixler nasip etsin sana rabbimMerhaba zeycan malesef bebeğim alındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?