- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
- Konu Sahibi lightpinklady
-
bende 16. haftadayım...bugün 4 lü tarama testi yapıldı..1 ay sonraya yani 20 haftalık olduğumda banada rand. verdiler...iç organlarına kadar bakılıyor bence yaptır..benim arkadaşlarımın hepsi yaptırdı...
birde sana fiyat verdiler mi...benim ikiz diye 400 lira dediler...
Ana sen hamile miydin?!
Çok sevindim!
Bana dörtlü testin nasıl yapıldığını anlatmak ister misin?perşembe gidicem doktora da bilmiyorum.
İkiz bide vay be. Hayırlı olsun.
teşekkür ederizz teyzesi...seninde bebişin hayırlısı olsun...muayene yapılıyor önce ölçüm yapılıyor..tabi ne dediğini anlamıyorsun..sonra o kağıtla kan veriyorsun..okadarcık...
bugün cinsiyetlerine baktı doktor alttaki erkeğe benziyor dedi üsttekinden emin olamadı...sonra sanki oda erkek gibi dedi..ama emin değil..detaylı ultrasonda daha garanti oluyormuş...
Ya cinsiyet öğrenemeyen bi seni gördüm bide korkarım kendimi görücem. Millet 11 de falan öğrendi ya çatlıyorum kıskançlıktan.
İkili gibi o zaman bu da. Hoş ikizlere ikili olmuyordu di mi?
Bakalım bana napacak Dr perşembe günü
Evet aynısı birkaç ultrason değeri bir tüp kan bir de şu sürekli sorulan sorulardan oluşan form. Bence çok gerekli değil ama yapılıyor.Ya cinsiyet öğrenemeyen bi seni gördüm bide korkarım kendimi görücem. Millet 11 de falan öğrendi ya çatlıyorum kıskançlıktan.
İkili gibi o zaman bu da. Hoş ikizlere ikili olmuyordu di mi?
Bakalım bana napacak Dr perşembe günü
Arkadaşlar ben 20.haftama giriş yaptım ama...daha ben de cinsiyet öğrenemedim...
Göstermedi daha bizimki..
Ben de bu zamana kadar gorememistim gostermemisti inatçı minigim ama ayrintilida illaki görünüyor sabret 20. Haftaya kadarValla okuyunca yine de halime şükredemedim arkadaşım. Ölüyorum meraktan.
İnşallah bu gittiğinde öğrenirsin. Hissin ne?
Duyduğum rekor 29 hafta ama...
Ana sen hamile miydin?!
Çok sevindim!
Bana dörtlü testin nasıl yapıldığını anlatmak ister misin?perşembe gidicem doktora da bilmiyorum.
İkiz bide vay be. Hayırlı olsun.
Evet aynısı birkaç ultrason değeri bir tüp kan bir de şu sürekli sorulan sorulardan oluşan form. Bence çok gerekli değil ama yapılıyor.
Merhaba kızlar,hamileliğimin 20.haftasına girdim.
Yarın kontrolüm var,doktor ayrıntılı usg yapılacağını söyledi ama nette okuduğum şeylerden dolayı kafam karıştı..
Ayrıntılı usg nedir? bilen var mı? 3d ya da 4d mi oluyor yani?
Daha zararlı denilen ultrason ayrıntılı ultrason mu acabaaa?Zararlı ise yaptırmasam mı ki?
Bir de,yapılması zorunlu mu? yine nette okuduğum bilgilere göre,bir tehlikeli durum öngörüldüğünde yapılıyormuş doğru mu? Yoksa rutin,herkese yapılması gerekli bir şey midir arkadaşlaaar?
cevap verenlere çok teşekkürler :)
4lü test ben oldum da hatırlayamadım bak,
2 tüp kan almışlardı sanırım.
Arkadaşlar ben 20.haftama giriş yaptım ama...daha ben de cinsiyet öğrenemedim...
Göstermedi daha bizimki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?