Ayrıyken başkasıyla birlikte oldum:(

Geri dönüşü olmaz bence ki olmaması daha iyi gibi duruyor tokatlarım ne ya sonuçta ayrıymışsın o zaman aldatmış olmuyorsun. Yani yine vicdan yapıp anlatmışsın bide. Bence ikisini de dehle gitsin yoluna bak

kendindrn odun vermek bu oluyor ne guzel meskeginiz var yok onunla yakinkasyim bunu sevdim k bakma gic bir erkek bunu kabul etmez askindan olse bile

İlkini çok sevsen ikincisiyle bişi olmazdı. Ayrıca bırak unutmasın ya. O mal eski sevgiline de "karşıma çıksan ne olur, adam olsaydın başkası olmazdı" de. En iyisi erkeklik gururuna tekme atmak.

Çok küçük ve toysun.
Bu yaşta evlensen tasvip edilmez.
Ama ordan oraya savrulurken bişey yok.
Yazık gerçekten.
Arkasında durmayacağın şeyler yaşamaktasın.
Okul iş her neyle meşgulsen ona odaklanmalısın, kendine yani.
Saçma sapan ergen tipleri çıkarmalısın hayatından.

İkisini de sil gitsin, gerçekten sevgilin olduğunda bunların çöp adam bile olmadığını anlarsın. Şimdi üzülüyorsun fakat zamanla hepsini unutacaksın, hatta aklına gelince gülüp geçeceksin. Peşlerinde dolaşırsan seni daha da çok yıpratacaklardır. Başkalarıyla görüşmeni tavsiye ederim. Bence ikisi de baştan beri seni tanıyorlardı, danışıklı dövüş yani onlarınkisi.

Mutluyduk demişsin ama adam sıkıldım deyip bırakacak kadar dandik bir adam
Sen neden buna karşı sorumlu hissediyorsun ki kendini

O yaşlardaki yapılan cahillikler sonrasında aradan yıllar geçince kafanı duvara vurasın geliyor.... Lütfen kendini kimseye kullandırtma kardeşim yaşın küçük olabilir ama o yaşlardaki erkeklerden ciddiyet bekleme
Akılları havada oluyo..... Bırak böylelerinden hayır gelmez hele hele sakın seni evde kimse yokken davet edenlere yem olma
Doğru düzgün olan erkek bu tür hareketler yapmaz böyleleriyle sevgili olupda napacaksın. Ailene okuluna odaklan sadece
Onlara hayırlı evlat ol. Böyle olursan ömür boyu mutluluğu yakalarsın. İlerde zamanı gelince karşına düzgün biri çıkarsa o zaman evlenirsin. Benden sana bir abla tavsiyesi

Şey değil mi bu ya kavak yelleri bölüm bilmem kaç

Her önünüze gelenin altına yatmayı mideniz nasıl kaldırıyor ?
İğrenç olan, kimseyle sevgili&evli olmayan bir yetişkinin, istediği insanla sevişmesi değil, bu durum için "her önüne gelenin altına yatmak" lafını kullanabilmektir. Bu lafı ağzınıza almayı nasıl mideniz kaldırıyor? Tek gecelik ilişki hatadır, değildir, kişiye göre değişir. Kimsenin ahlak bekçiliği size düşmez. Yaptığın hata, bundan ders al, saçma sapan ilişkilerin içine girme, tek gecelik ilişkiler insanı değilsen anlık kararlar verme, uzak dur, ama öncelikle hiçbir hanzonun seni yargılamasına izin verme filan demek zor olmamalı.

İstediğinle birlikte olabilirsin bu senin kararın ama bu kadar yozlaşma olmasın be kardeşim..
Beden ve ruhsal enerjinizi bu kadar basit harcamayın. Sonra da böyle pişman olup kafanızı duvarlara vurmayın.

Daha cok kücüksün hayatının odak noktasını erkeklerin olusturmasına izin verme
Erkeklerden daha önemli egitim hayatın veya ne bileyim calısıyorsan işin olmalı
Ondan ona ondan ona savrulmussun bikac aylık ilişkiler icin
Eski sevgilin gurur yapmıs asla dönmez haklıda sen arkadas grubundan biriyle beraber olsaydı ne hissederdin kendini yerine koy
Diğeri zaten pisliğin önde gideni
Sana nasıl davranılmasını istiyorsan sende bundan sonra öyle davran ilişkilerine ve sonradan pişman olacagın şeyler yaşama bu yaptıkların sana ders olsun

Ben nasıl sevilmek istiyosam öyle sevdim, terketti ve kendime yediremedim böyle bi yanlışa düştüm geçen sene olan konu bu sene gündeme geldi. Ayrıyken yaşanan yanlışımdan pişmanım evet ama eski de olsa sevgilimdi ve gün geçtikçe daha iyi tanıyoduk anlıyoduk birbirimizi alıştığım biseyden uzaklaşmak o kadar zor ki

ay ıkısını de bırak gıtsın bu yasta ugrastıgınız seylere bakın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…