Ayrıyken başkasıyla birlikte oldum:(

ay ıkısını de bırak gıtsın bu yasta ugrastıgınız seylere bakın ya
Ben olayın içinde olduğum için göremiyorum galiba
iki gün uzaklaşsam üçüncü gün modum düşüyo özlüyorum sanıyorum gerçekten öyle mi yoksa aklımın oyunu mu
gerçi daha iyisi olsa aklıma bile gelmez
Ama ben bunu içimde gerçekten bitirmeden başkasını istemiyorum.

seni kafamda canlandirdim cicim varya öyle kizlar liseli düz sacli dar kotlu elinden telefon düsmeyen annesine babasina gram hayri dokunmayan agzini yaya yaya konusan ergensin sen konuda tam kusmalik

seni kafamda canlandirdim cicim varya öyle kizlar liseli düz sacli dar kotlu elinden telefon düsmeyen annesine babasina gram hayri dokunmayan agzini yaya yaya konusan ergensin sen konuda tam kusmalik
Kıvırcık saçlı esmerim elimden telefon değil kitap düşmez bu arada ailemle de sorunum yok.
Hayatımda yaptığım büyük bi yanlışım. Ergen demek yerine yaşınızın gereği yargılamaktansa sağlıklı fikirlerinizi beklerdim. Gencim ve insan bi anda herşeyin farkında olarak yaşayamıyor. Sizin de çocuklarınız olur dikkatli konuşun

var cok sükür cocuklarim sen merak etme ben nasilsam onlarda öyleler bu arada kitap okuyanla senin aranda fark var kitap okuyan kizlar böyle dandik hatalar yapmaz senin nasil biri oldugun yazdiklarindan belli yok o p,,cc yok ondan ayrildim öburu eve atti annen baban nabiyo mesela annen biliyormu durumunu anlatabiliyormusun paylasabiliyormusun hani kulturlusun ya

yasim kucuk cahildim ayy sarhostum hatirlamiyorum bunlar sivama cümleleri bizde kucuktuk bende 17 18 yasindaydim okuldan eve evden okula ne biri beni kullanabildi nede ben igrenc hatalar yaptim birakin artik kulp aramayi birde hala unuturmu diyorsun kafa nerde yaa

bu azimle gidersen alfabeyi duzersin ha gayret... Y be. S. Yi sil yeni harflere gec

Sanki eski sevgilin sen yokken naneyi yemedi? Bosver seni oldugu gibi birisi kabullensin ha yattin ha yatmadin sonucta aldatmadin siz 2 yil ayriydiniz vicdan yapmaya gerek yok hayatini yasa buna takilip durma, eski sevgilin belki döner belki dönmez bilemezsin herseyi oluruna birak

Bunun kitap okumakla ne alakası var ? İyice saçmalamışsınız :)
Sizde anneymişsiniz ama ne kadar terbiyesizsiniz, kullandığınız üslup çok kötü.
Düzgün bir şekilde uyarmak, yorum yapmak varken iğneli dil nedir, çocuk yetiştiriyorsunuz daha iyisini yapabilirsiniz.

konusuna göre yazdim bence terbiyesizlik deil dogrular kizimiz kitap okumaktan bahsediyor ama icraat ortada kitap okumakla okumamakla cok alakasi var benim yazdiklarima takilacaniza genclik nereye gidiyor bi bakin yukarda yazanlara gencecik bir kiz kendine saygisi yok ona buna kendini kullandirmis bu bir baslangic aslinda onun icin hatasinin farkinda bile deil nasil kendimi affediririm bana geri dönermi diye soruyo saka gibi amannn hic ugrasamicam her koyun kendi bacagindan terbiyeme gelince dobrayim terbiyesizlikle karistirmayin tschüss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…