Ayrıyken görüşülen eski sevgili aldatma sayılır mı?

nedesembilemedimsimdi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
536
848
23
Daha önce 4 sene beraber olduğum bir ilişkim vardı. Ayrıldıktan bi süre sonra başka birisiyle görüşmeye başladım ve zamanla hoşlandığım için sevgili olduk.
Fakat sevgili olduktan 6-7 ay sonra ondan çeşitli sebeplerle soğuduğum için ayrılmak istedim. Bir daha barışma ihtimalimiz olacağını da hiç sanmıyordum çünkü cidden soğumuştum.

Onla ayrıldıktan sadece 1 hafta sonra 4 senelik eski sevgilimle 2 ayrı gün görüştüm ama bir şey olmadı. Barışmak istemedim.

Bu olayların üzerinden 1 sene geçti şu sıralar 6 ay beraber olduğum insanla barışmak üzereyim ama benim içimde bi sıkıntı var. Sizce onla ayrıyken eski sevgilimle görüşmem aldatma sayılır mı ve bunu ona söylemem gerekiyor mu?

Son düzenleme:
Yani öyle ayrılır ayrılmaz hemen eski sevgiliye koşmak sağlıksız yani. tamam aldatma olmaz da saçma üstelik 6 ay diyorsun 6 ayda her şey olsun istemen de doğru olmaz.

6 ay çok uzun bi süre değil haklısın ama bir kişiyle bile tanıştırmaması anormal değil mi ya.. liseli değiliz ki hani ben 24 yaşındayım o 30 yaşında. Ben ciddiyetsiz olduğunu düşündüğüm için git gide soğudum o yüzden ayrıldıktan hemen sonra eski sevgilimle görüşebildim. Yani cidden soğumuştum. Şimdi tekrar hoşlanmaya başladım ama içime dert oldu tabi ayrıyken yaptığim şey :(

eski sevgilimle görüşmem aldatma sayılır mı
Sayılmaz çünkü ayrılmışsınız.
Bunu söyler misiniz yoksa gizler misiniz bilemem.
Söyleyince kaldıramayan, "beni aldattın sen" havalarına girip ağız yapanlar çok şimdi

Çok hızlı hareket ediyorsunuz . Eski sevgilinizle hörüştüğünüz de ayrılmışsınız zaten . Kararlarınızı sağlam alın geri dönüş olmuyacak bi şey yapmayın .

Evet ondan da korkuyorum beni aşırı suçlamasından... gizlemek etik mi peki siz olsanız ne yapardınız?
Yani şimdi şöyle ki ben sanırım eski sevgilimle de görüşmezdim.
Ama diyelim ki görüştüm bunu söylemezdim dediğim gibi ilişki o zaman bitmiş barışırız biz gene düşüncesiyle ayrıldıysam zaten kimseyle görüşmezdim ama barışmayız kesin, dönüşü yok diye ayrıldıysam sonra da biriyle ya da eski sevgilimle görüştüysem gene de söylemezdim. O zaman öyle düşündüm sonra şartlar değişti derdim.
Bence göreceli etik davranış diyelim.
Türk erkeklerine fazla dürüst davrandığında seni olmadık şeylerle suçluyorlar yani.
Bir anda terk edilebilirsin :)

6 ay çok uzun bi süre değil haklısın ama bir kişiyle bile tanıştırmaması anormal değil mi ya.. liseli değiliz ki hani ben 24 yaşındayım o 30 yaşında. Ben ciddiyetsiz olduğunu düşündüğüm için git gide soğudum o yüzden ayrıldıktan hemen sonra eski sevgilimle görüşebildim. Yani cidden soğumuştum. Şimdi tekrar hoşlanmaya başladım ama içime dert oldu tabi ayrıyken yaptığim şey :KK43:

eee nerede tanıştın ki sen bununla?
nasıl güvendin ya da?

yani 6 ay çok kısa bir süre bu tip şeyler için aslında. boşuna evham yapmışsın bence.

Yani şimdi şöyle ki ben sanırım eski sevgilimle de görüşmezdim.
Ama diyelim ki görüştüm bunu söylemezdim dediğim gibi ilişki o zaman bitmiş barışırız biz gene düşüncesiyle ayrıldıysam zaten kimseyle görüşmezdim ama barışmayız kesin, dönüşü yok diye ayrıldıysam sonra da biriyle ya da eski sevgilimle görüştüysem gene de söylemezdim. O zaman öyle düşündüm sonra şartlar değişti derdim.
Bence göreceli etik davranış diyelim.
Türk erkeklerine fazla dürüst davrandığında seni olmadık şeylerle suçluyorlar yani.
Bir anda terk edilebilirsin :)

Ben de içimi "sonuçta hicbi şey söylememek yalan söylemek anlamına gelmez" diye rahatlatmaya çalışiyorum ama gerçekten o zamanki şartlarla yani fikirlerimle şu an arasında uçurum var. Tekrar etkileneceğimi bilseydim ben de görüşmezdim eski sevgilimle.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)

eee nerede tanıştın ki sen bununla?
nasıl güvendin ya da?

yani 6 ay çok kısa bir süre bu tip şeyler için aslında. boşuna evham yapmışsın bence.

Ben yüksek lisans yapıyorum o da yüksek yapmaya biraz geç başlamıs o şekilde okul ortamında tanışmıştık. 6 ay kısa evet ama ben sonucta evlilik düşünüyorum gelecekte. O olumsuz konuşunca zamanla sogumuştum işte...

Neden bilmiyorum ama yeni sevgiliye degil de eski sevgiliye karsi hissedebilirsin bu duygulari diye dusunuyorum.
Yanlis anlasilmak istemem tabi ki hayatina birini alacaksin ama 4 sene uzun bir sure.
Yani ben olsam uzunn süre birlikte oldugum insana karsi hissederdim bu duygulari.
Ayy karışık mı anlattım yada anlatabildim mi yaaa

Back
X