• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıyken görüşülen eski sevgili aldatma sayılır mı?

Neden bilmiyorum ama yeni sevgiliye degil de eski sevgiliye karsi hissedebilirsin bu duygulari diye dusunuyorum.
Yanlis anlasilmak istemem tabi ki hayatina birini alacaksin ama 4 sene uzun bir sure.
Yani ben olsam uzunn süre birlikte oldugum insana karsi hissederdim bu duygulari.
Ayy karışık mı anlattım yada anlatabildim mi yaaa

Yok yok çok iyi anladım. Zaten 4 senelik bi ilişki olmasa asla baskasından ayrıldıktan sonra eski bi sevgilimle görüsmezdim ama yine de görüsmemeliydim tabi.. ama 4 senelik eski sevgilime karsı hissettiğim şey sadece alışkanlık. O görüştüğüm 2 günde onu anladım... çok eski ve samimi bi dostumu özlemiş gibiydim sadece.

Arkadaşlar merhaba,

Bir konu hakkında fikirlerinizi rica edicem.

Daha önce 4 sene beraber olduğum bir ilişkim vardı. Ayrıldıktan bi süre sonra başka birisiyle görüşmeye başladım ve zamanla hoşlandığım için sevgili olduk.
Fakat sevgili olduktan 6-7 ay sonra ondan çeşitli sebeplerle soğuduğum için ayrılmak istedim. (Evlilik hakkında olumsuz konuşması, 6 ay geçmesine rağmen beni arkadaşlarıyla ve ailesiyle tanıştırmaması vs..) Bir daha barışma ihtimalimiz olacağını da hiç sanmıyordum çünkü cidden soğumuştum. Onla ayrıldıktan sadece 1 hafta sonra 4 senelik eski sevgilimle 2 ayrı gün görüştüm ama adı üstünde eski sevgili... Yani ondan da bi şey olmadı.

Şu sıralar 6 ay beraber olduğum insanla barışmak üzereyim çünkü soğuduğum sebepler hakkında fikirlerinin değiştiğinden ve birbirimize şans verirsek ve ikimiz de istersek evlenmeyi düşündüğünden bahsetti...

Yalnız benim içimde bi sıkıntı var. Sizce onla ayrıyken eski sevgilimle görüşmem aldatma sayılır mı ve bunu ona söylemem gerekiyor mu?

Sayılmaz neden sayılsın. Eğer 6 aylık sevgilinizle evlilik düşünceniz olsa o yolda ilerleseniz ve basit birşeyden küsüp ayrılmamız diğeriyle görüşmek aldatma olabilirdi. Ama siz birleşmemek üzere ayrılmışsınız

Sayılmaz neden sayılsın. Eğer 6 aylık sevgilinizle evlilik düşünceniz olsa o yolda ilerleseniz ve basit birşeyden küsüp ayrılmamız diğeriyle görüşmek aldatma olabilirdi. Ama siz birleşmemek üzere ayrılmışsınız

Evet ve gerçekten en ufak bi barışma ihtimali olduğunu düşünmüyordum. Sonradan ne olduysa o tavırlarından pişman olmuş ve şu an her şey yolunda giderse benim eğitimim bittikten sonra (yani haziran) evlenmeyi düşündüğünü söyledi. Bu süre zarfında da ben de tekrar hoşlanmaya başladım. Böyle gelişti olay

Fikriniz icin tesekkur ederim mantığım da bana aynen bunu söylüyor ama saklamak içimi sıkıyor. Umarım kendi içimde cözebilirim :KK43:

Söylerseniz en ufak tartışmada ısıtılıp ısıtılıp önünüze sürülür gibi geliyor bana

İçinizi sıkacak bir şey yok.

Ayrılmışsınız. İster eski sevgilinizle görüşürsünüz, ister yeni biriyle. İster tek kişiyle görüşürsünüz, ister 10 kişiyle. Kimseyi bağlamaz.

Yok yok çok iyi anladım. Zaten 4 senelik bi ilişki olmasa asla baskasından ayrıldıktan sonra eski bi sevgilimle görüsmezdim ama yine de görüsmemeliydim tabi.. ama 4 senelik eski sevgilime karsı hissettiğim şey sadece alışkanlık. O görüştüğüm 2 günde onu anladım... çok eski ve samimi bi dostumu özlemiş gibiydim sadece.

Boşver yaa keyfine bak
Kör mü eskimeseydi onlarda :))

Hata tabiki ne olursa olsun eski sevgilimle hemen görüşmemem gerekiyordu ama bu aldatmaya girer mi onu bilemiyorum:KK43: anlatırsam bir daha bana hiç güvenmez di mi
Tabi ki güvenmez her an başına kakar. Bu kadar pişman olacaksan görüşmemeliydin koşup eski sevgiliye gitmek çok sağlıksız. Anlatmayacaksın bir dağdakine de böyle güvensiz hatalar yapmayacaksın. Ayrıca eski sevgilinle görüşmene bu kadar takılmanın altı boş olmada gerek, yaşadığın şeyler var demek ki, yaşamaman gereken şeyler. Onları da olmamış sayacaksın inkar edeceksin.
Hem ne malum o adam neler yaptı kim bilir? Yapmaz deme sen yapmışsan o da yapmış olabilir. Unut gitsin.

Söylerseniz en ufak tartışmada ısıtılıp ısıtılıp önünüze sürülür gibi geliyor bana

İçinizi sıkacak bir şey yok.

Ayrılmışsınız. İster eski sevgilinizle görüşürsünüz, ister yeni biriyle. İster tek kişiyle görüşürsünüz, ister 10 kişiyle. Kimseyi bağlamaz.

Çok teşekkür ederim az biraz içimi ferahlattı yorumlarınız :) aslında dediğiniz gibi önüme sürmeyeceğini bilsem anlatırım ama benim korkum çok abartıp ayrılması ya da ayrılmasa bile aylarca bunun lafını sokması... inşallah en kısa sürede hiç yaşamamış gibi unuturum bu olayı

Tabi ki güvenmez her an başına kakar. Bu kadar pişman olacaksan görüşmemeliydin koşup eski sevgiliye gitmek çok sağlıksız. Anlatmayacaksın bir dağdakine de böyle güvensiz hatalar yapmayacaksın. Ayrıca eski sevgilinle görüşmene bu kadar takılmanın altı boş olmada gerek, yaşadığın şeyler var demek ki, yaşamaman gereken şeyler. Onları da olmamış sayacaksın inkar edeceksin.
Hem ne malum o adam neler yaptı kim bilir? Yapmaz deme sen yapmışsan o da yapmış olabilir. Unut gitsin.

Ben kendi pişmanlığımdan ona hiç sormadım bile neler yaptığını ve evet eski sevgilimle sadece arkadaş gibi geçmedi görüşmeler. İmalar, flörtleşmeler, öpmeler oldu. Belki de bu yüzden vicdan yapıyorum ama dediğim gibi gerçekten tamamen soğuduğum ve tekrar barışma imkanı gözükmeyen bi ilişkiydi. Her neyse artık inşallah bu tatsız anıyı unuturum ve tekrarlamam.

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Aldatma sayilmaz tabi ama kendimi sevgilinizin yerine koyunca da, ayrilir ayrilmaz sevdigim insanin gidip exleriyle gorusmesi cok canimi yakardi. Onun icin hicbir degerim olmadigini hissederdim. Siz sevgilinize karsi olan duygularinizi bir gozden gecirin bence. Gorusmenin amaci da onemlidir tabi ama yine de hos bir durum degil. Ama siz yine de soylemeyin sevgilinize. Erkekler boyle seylere gelemiyorlar.

Aldatma sayilmaz tabi ama kendimi sevgilinizin yerine koyunca da, ayrilir ayrilmaz sevdigim insanin gidip exleriyle gorusmesi cok canimi yakardi. Onun icin hicbir degerim olmadigini hissederdim. Siz sevgilinize karsi olan duygularinizi bir gozden gecirin bence. Gorusmenin amaci da onemlidir tabi ama yine de hos bir durum degil. Ama siz yine de soylemeyin sevgilinize. Erkekler boyle seylere gelemiyorlar.

Ayrılma kararını verirken ondan ciddi anlamda soğumuştum ve soğuduğumu da söylemiştim. Severek ayrıldığımı düşünmüyor yani. Ama yine de eski sevgiliyle görüstüğümü tahmin etmiyordur.. :(

Yorumunuz icin çok teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba,

Daha önce 4 sene beraber olduğum bir ilişkim vardı. Ayrıldıktan bi süre sonra başka birisiyle görüşmeye başladım ve zamanla hoşlandığım için sevgili olduk.
Fakat sevgili olduktan 6-7 ay sonra ondan çeşitli sebeplerle soğuduğum için ayrılmak istedim. (Evlilik hakkında olumsuz konuşması, 6 ay geçmesine rağmen beni arkadaşlarıyla ve ailesiyle tanıştırmaması vs..) Bir daha barışma ihtimalimiz olacağını da hiç sanmıyordum çünkü cidden soğumuştum. Onla ayrıldıktan sadece 1 hafta sonra 4 senelik eski sevgilimle 2 ayrı gün görüştüm ama adı üstünde eski sevgili... Yani ondan da bi şey olmadı.

Şu sıralar 6 ay beraber olduğum insanla barışmak üzereyim çünkü soğuduğum sebepler hakkında fikirlerinin değiştiğinden ve birbirimize şans verirsek ve ikimiz de istersek evlenmeyi düşündüğünden bahsetti...

Yalnız benim içimde bi sıkıntı var. Sizce onla ayrıyken eski sevgilimle görüşmem aldatma sayılır mı ve bunu ona söylemem gerekiyor mu?
Bence gerekmiyor söyleme anlayabilecegın sanmam ne yapacaktın kara çarşaf giyip yolunu mu gözleyecektin sanki iki insan olarak görüşmüşsünüz hepsi bu

Arkadaşlar merhaba,

Amaan kim bilir kendi kimlerle görüşmüştür, söylemeye hiç gerek yok

Bence gerekmiyor söyleme anlayabilecegın sanmam ne yapacaktın kara çarşaf giyip yolunu mu gözleyecektin sanki iki insan olarak görüşmüşsünüz hepsi bu

Tekrar ona karşi bi sey hissedeceğimi ve barışacağımızı bilsem asla görüşmezdim ama olan oldu artık. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Ayrılma kararını verirken ondan ciddi anlamda soğumuştum ve soğuduğumu da söylemiştim. Severek ayrıldığımı düşünmüyor yani. Ama yine de eski sevgiliyle görüstüğümü tahmin etmiyordur.. :KK43:

Yorumunuz icin çok teşekkür ederim
Soguyarak ayrilinca exle gorusme amacini tamamen yanlis anlardim ama ben. Hadi beni severek ayrilmis olsa belki sirf teselli olsun diye onla gorusmustur diye dusunebilirdim ama isin icine soguma girince, "zaten benden sogumustu, onunla yeniden deneme amaciyla gorusmus olabilir" diye dusunurdum. Ve ogrenince de sanirim devam etmek istemezdim o iliskiye. Bilemiyorum belki de ben bu konularda cok pimpirikliyim :KK48: Ozel degilse ex ile neden gorustugunuzu sorsam?

Back
X