• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıyken görüşülen eski sevgili aldatma sayılır mı?

Arkadaşlar merhaba,

Bir konu hakkında fikirlerinizi rica edicem.

Daha önce 4 sene beraber olduğum bir ilişkim vardı. Ayrıldıktan bi süre sonra başka birisiyle görüşmeye başladım ve zamanla hoşlandığım için sevgili olduk.
Fakat sevgili olduktan 6-7 ay sonra ondan çeşitli sebeplerle soğuduğum için ayrılmak istedim. (Evlilik hakkında olumsuz konuşması, 6 ay geçmesine rağmen beni arkadaşlarıyla ve ailesiyle tanıştırmaması vs..) Bir daha barışma ihtimalimiz olacağını da hiç sanmıyordum çünkü cidden soğumuştum. Onla ayrıldıktan sadece 1 hafta sonra 4 senelik eski sevgilimle 2 ayrı gün görüştüm ama adı üstünde eski sevgili... Yani ondan da bi şey olmadı.

Şu sıralar 6 ay beraber olduğum insanla barışmak üzereyim çünkü soğuduğum sebepler hakkında fikirlerinin değiştiğinden ve birbirimize şans verirsek ve ikimiz de istersek evlenmeyi düşündüğünden bahsetti...

Yalnız benim içimde bi sıkıntı var. Sizce onla ayrıyken eski sevgilimle görüşmem aldatma sayılır mı ve bunu ona söylemem gerekiyor mu?
O iki görüşmede neler olduğu da önemli bence,ne bileyim yakınlaştınız mı birbirinize dokundunuz mu mıç mıç birarada mıydınız,yoksa arkadaşvari biraz sohbet biraz kahve minvalinde miydi,arkadaşcaysa bulandırma yenisinin zihnini,eger yakınlaştıysanız da için kaldırıyorsa sakla,gereksiz dürüstlük fazla tartışma deyip kenara çekiliyorum :KK76:

Soguyarak ayrilinca exle gorusme amacini tamamen yanlis anlardim ama ben. Hadi beni severek ayrilmis olsa belki sirf teselli olsun diye onla gorusmustur diye dusunebilirdim ama isin icine soguma girince, "zaten benden sogumustu, onunla yeniden deneme amaciyla gorusmus olabilir" diye dusunurdum. Ve ogrenince de sanirim devam etmek istemezdim o iliskiye. Bilemiyorum belki de ben bu konularda cok pimpirikliyim :KK48: Ozel degilse ex ile neden gorustugunuzu sorsam?

Hiç bu açıdan düşünmemiştim ben de... 4 senelik eski sevgilimle kötü ayrılmıştık. Her şeye rağmen o kadar senenin hatrına saygıyla bitirmeliydik ama inanılmaz hakaretler eşliğinde bitmişti ilişki. Bu sevgilimden ayrıldıktan 1 hafta sonra d&rda karşılaştık hiçbir şey olmamış gibi ayaküstü selamlaşma vs. 15 dakikalık bi konuşmaydı bu ilk görüşmemiz. Bu karşılaşmadan sonraki akşam mesaj attı ve biraz geç olsa da saygı çerçevesinde son bi akşam yemeği yesek ve en azından en son böyle bitse olur mu tarzı bir şeyler dedi. Ben de kabul ettim. Ama 6 aylık ilişki yaşadığım insandan bir gün tekrar hoşlanacağımı ve barışacağımızı bilsem asla kabul etmezdim diye düşünüyorum.

Yemek yerken belli belirsiz flörtleşmeler oldu(karşı taraftan) ve yemeğin sonunda eve bırakırken anlık dudağımdan öptü. Öpüşmedik. Tekrar barışacağımızı düşünmüş ama uygun bir dille istemediğimi anlattım. Cünkü eski sevgilimi sevmediğimi fark ettim. Sadece 4 senelik eski samimi bi arkadaşımı özlemişim gibi hissediyordum. Aşk anlamında bir şey hissetmedim.

O iki görüşmede neler olduğu da önemli bence,ne bileyim yakınlaştınız mı birbirinize dokundunuz mu mıç mıç birarada mıydınız,yoksa arkadaşvari biraz sohbet biraz kahve minvalinde miydi,arkadaşcaysa bulandırma yenisinin zihnini,eger yakınlaştıysanız da için kaldırıyorsa sakla,gereksiz dürüstlük fazla tartışma deyip kenara çekiliyorum :KK76:

Yemek yedik karşı taraftan hafif flörtleşmeler oldu (saçların uzamış çok güzel olmuşsun, çok zayıflamışsın çok yakışmış tarzı cumlelerle) ve yemekten sonra eve bırakırken aniden dudağımdan öptü arabada. Barışacağımızı düşündüğü içn böyle yapmış ama ben barışmak istemediğimi anlattım ve o günden sonra birdaha hic görüşmedik. Ben eski sevgiliden çok eski bi dostumla görüşmüş gibi hissettim kendimi. Sonucta 4 sene geçirdiğim kisiydi...

Tavsiye için teşekkür ederim:)

Ha bu arada etik olarak bakıyorsak aldatma değildir. Friendsdeki rachella rossun hikayesi geldi aklıma “it was a breaakkkk” diye rossun bi delirmesi vardı,anlayana bilene selam olsun:KK53::KK53:

Friendsi izlemeye daha dün başladım o sahneye gelmedim :))) çok teşekkür ederim cevap için. Umarım gerçekten aldatma değildir :)

Yemek yedik karşı taraftan hafif flörtleşmeler oldu (saçların uzamış çok güzel olmuşsun, çok zayıflamışsın çok yakışmış tarzı cumlelerle) ve yemekten sonra eve bırakırken aniden dudağımdan öptü arabada. Barışacağımızı düşündüğü içn böyle yapmış ama ben barışmak istemediğimi anlattım ve o günden sonra birdaha hic görüşmedik. Ben eski sevgiliden çok eski bi dostumla görüşmüş gibi hissettim kendimi. Sonucta 4 sene geçirdiğim kisiydi...

Tavsiye için teşekkür ederim:)
İlki karşılaşma ikincisi bu yemek mi,ya içinizi rahatlatmak için söylemiyorum gerçekten aldatma filan değil,biz de eşimle iki aylık sevgiliyken eskiden platonik olarak aşık olduğum kişi ulaşmıştı bana -ben aslında seni seviyormuşum- diye bi kafam karışmış acaba ben de hala bişe hissediyor muyum diye bikaç telefon konuşması yapmıştım,önce gizledim sonra çok rahatsız oldum bu mevzudan ve bir yılın sonunda eşime anlattım -eşimin bana çok aşık olduğundan emin olunca- burda bi çakallık yaptım tabi :) yeterli duygu birikimini bekledim hatamdan dolayı ayrılmayı göze alamasın diye :) affetti beni o,bi daha da konusu açılmadı yüzyüze görüşebilirdin diye kendini avuttu sanırım,sayende tee 11 yıl önceyi hatırladım :)
P.s. Friends çok güzel ya şuan bile izleyesim geldi :)

Şahsen ben araya başkasının girmesinden hiç haz etmiyorum, kaldıramam, biraz fazla sahiplenici olduğumdan sanırım. Ya kesin emin olunacak dönüş olmayacağından ya biraz daha uzun bir zaman geçecek..
Söylemek konusunda ne desem bilemedim, normalde doğrucuyum bana kalsa söylerim ki sevmediğinizi anlamış hayır demişsiniz pek sıkıntılı değil durum ama kendimi biliyorsam kötü bir niyetim yoksa ve abartacağını düşünüyorsam söylemeyebilirdim belki.

6 ay çok uzun bi süre değil haklısın ama bir kişiyle bile tanıştırmaması anormal değil mi ya.. liseli değiliz ki hani ben 24 yaşındayım o 30 yaşında. Ben ciddiyetsiz olduğunu düşündüğüm için git gide soğudum o yüzden ayrıldıktan hemen sonra eski sevgilimle görüşebildim. Yani cidden soğumuştum. Şimdi tekrar hoşlanmaya başladım ama içime dert oldu tabi ayrıyken yaptığim şey :KK43:
24 yasinda bir hoslandim bir sogudum sonra tekrar hislandim modundaysan bence hala lisedesin.

Soylemen çok manasız olur.bazi şeyler içinde kalsın.bu dürüstlük değil bence.sen o dönemde özgür bir kizmissin açıklama yapmak zorunda değilsin.

Arkadaşlar merhaba,

Bir konu hakkında fikirlerinizi rica edicem.

Daha önce 4 sene beraber olduğum bir ilişkim vardı. Ayrıldıktan bi süre sonra başka birisiyle görüşmeye başladım ve zamanla hoşlandığım için sevgili olduk.
Fakat sevgili olduktan 6-7 ay sonra ondan çeşitli sebeplerle soğuduğum için ayrılmak istedim. (Evlilik hakkında olumsuz konuşması, 6 ay geçmesine rağmen beni arkadaşlarıyla ve ailesiyle tanıştırmaması vs..) Bir daha barışma ihtimalimiz olacağını da hiç sanmıyordum çünkü cidden soğumuştum. Onla ayrıldıktan sadece 1 hafta sonra 4 senelik eski sevgilimle 2 ayrı gün görüştüm ama adı üstünde eski sevgili... Yani ondan da bi şey olmadı.

Şu sıralar 6 ay beraber olduğum insanla barışmak üzereyim çünkü soğuduğum sebepler hakkında fikirlerinin değiştiğinden ve birbirimize şans verirsek ve ikimiz de istersek evlenmeyi düşündüğünden bahsetti...

Yalnız benim içimde bi sıkıntı var. Sizce onla ayrıyken eski sevgilimle görüşmem aldatma sayılır mı ve bunu ona söylemem gerekiyor mu?
sayılmaz :)))

Aldatma sayılmaz, sonuçta kimse ile birlikte değildin.
Ama kişisel zayıflıktır bu. yani yalniz kal biraz kafani dinle, ne gerek var daldan dala konmaya... Ayrilik taze iken baskasi ile gorusmek demek ben zaten ayrildigim kisiyi sevmiyordum demektir, sevmiyorsan neden birlikteydin o zaman... Yok seviyor idiysen yeni birlikteligindekini eskisini unutmak icin yara bandi olarak kullaniyorsun demek olurki bu dahada kotu karaktersizligin dibidir. Elbette bir iliskisi bittikten bes dakika sonra hayatinin askini bulanlar vardir yani olmaz diye bisey yok, fakat goruldugu uzre sizinki bu istisnalardan biri degil. Bu yuzden bunu bir ders olarak alin ve bundan sonra kendinize bunu yapmayin.

Back
X