Ayrlaym m? Yoksa biraz daha m bekleyeyim?

Doğru aslında..ben bazen düşünüyorum "benim için hiç üzülmedi,pek bişi yapmadı..."falan..şimdi napabilirimki....kolay süreç olması eksik geldi bana..bende benim için birşeyler yapmasını istiyorum..

Ama daha önce dediğim gibi ayrılalım demek kolay.ondan kopmak zor..alıştım yani..

ozaman cnm fazla irdeleme bence..akışına bırak zaman gösteriri herşeyii..düşünüp durarak beynini karıştırıyorsun iyicene..belki sevgilinin yanındayken bu düşüncelerden dolayı mutlu olamıyabilirsin..bence bi süre bşy düşünmeeeee istedigin gibi olur inş herşey..

benim istediğim onsuz mutlu olmak.....

neden bukdr güvensizsin
daha önce güvenini sarsan bi ilişki fln mi yaşadın

Evet daha öncesinde 2 ilişki yaşadım.ama çok kısa sürdü.1 hafta..2.çıktığım kişinin başka birisini sevdiğini öğrendim.ve erkeklere hiiç güven olmaz diye düşünmeye başladım.sadece erkeklere değil,karşıma çıkan hiç kimseye güvenmemeye başladım.birisine güvenmem için ispat gerekmeye başladı artık....

aranızda güven meselesi varsa zaten bu ilişki yürümez
o sana neden bu güveni veremiyor?

bilmemki...o bana güveniyordur.ama birtek ben güvenmiyorum.ama ben zamana bırakıcam bu aradada güvenmeye çalışıcam ..bir yol buldum aslında.en kolay ve en iyi yol..msn şifresini almak olucak.vermezse gizlediği birşeyler var demektir.verirse ona olan güvenim artar.

zor bi ask imkansizliklarin barindigirdigi ve zorlukla kavusulmus birer asik olmak istiyorsan yanlis bir iliski pesindesin bence.
bana sorarsan boyle bi aski istemek de pek mantikli degil
gunumuzde boyle asklar cok az cok ck az.
benim hikayemde de imkansizliklar zorluklar yoktr mesela ve cok da mutluyum.
gerceklerle dusunn hayallerle masallarla degil derim..

benim istediğim onsuz mutlu olmak.....

ayrıl ozman cnmmm nediyim..onsuz mutlu olmak istiyorsan emin ol ayrılınca belki ilk başlarda zorluk çekersin ama sonra istedigin giib olur herşey...ben sevgilimle rüyamda bile ayrılmayı kaldıramıyorum gerçekte olsa dayanamam..

Aynen bende öyleee.ogün rüyamda onla ayrıldığımızı gördüm sabah uyandığımda hala rüyanın etkisindeydim..rüyamdada çoook üzülmüştüm ayrıldık diye ...bende zor alışırım ayrılığa..

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm sana kısa ve öz bşy söyleyeyim hiç bi erkek sevmiyorsa zorla durmaz emin ol hemen ayrılır....insan sevmedigi birinin yanında niye dursunki öyle düşün...bence güzle günlerinizin kıymetini bil veee mutlu olmaya çalış sveiyormu sevmiyormu gibi düşünceler insanı maffederr..

inşallah haklısındır ama nebilim belki eğlencesine diye düşündüm ama ne demişlr yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış yalan söylüyorsa nasılsa birgün yalanı ortaya çıkar..en iyisi anın tadını çıkartmak sonradan pişman olmamak için..

benım ayrılmama gerek kalmadı.
ÇÜnkÜ yaklaŞık 2-3 saat Önce telefon aÇtı.
Önce orda sana teklıf edenler varmı dedı.
Yok dedım
sonra ya sana bıŞey dıcem dedı
sÖle dedım
ayrılalım dedı
neden dedım
sÖlemedı ÜzÜlÜrsÜn dedı
ya sÖle dıye ısrar ettım
sÖyleyemem kapatıyorum kendıne ıyı bak dedı
ve kapattı telefonu yÜzÜme alÇak
kontÖr gıtmesın dıye kapatmıŞta olabılır ama bence bılerek aÇıklamak ıstemedıĞı ıÇın kapattı
tahmınlerım doĞruymuŞ.
SÖleyemeyeceĞı tek 1 sebep vardır
oda baŞkasını sevıyordur
tahmın etmıŞtım bÖyle yapacaĞını ahh ahh
ben onu en azından onun benı sevdıĞınden daha Çok sevmıŞtım
dÖnse asla affetmem tabııı
kapıyı hızlı Çarpıp gıdenler bırgÜn gerı dÖner mıkı?

Son düzenleyen: Moderatör:

O belli olmaz.Sen hayatına o girmeden önce kaldığın yerden devam etceksin canım ...

Ogün msnde konuşurken aynı en eskisi gibiydi.sıcak konuşuyordu.beni msnden silmediğine şaşırdım.hattımı değitirdiğimi söyledim.kendiside değiştirecekmiş.ve beni daha çok bol bol arayacanı söyledi..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…