- Konu Sahibi akli_karisik
-
valla hikayenden zaten senin pek gönüllü olmadığın bir işe girdiğini kendini de sevdiğine inandırdığını çıkarıyorum.
boşuna onda eksik arama yani.
içinden gelmelı bunlar baştan hayırsa hayır olarak kalması senin için daha iyiydi belki de.
kolay sancısız bir süreç olmuşş bi de belki kolay olması da sana eksik gelmiş olabilir.
bence sen onu sevmiyorsun cnmmm aslında ayrılmak istiyorsun ama bahaneyi karşı tarafa atıyorsun vicdanın rahat olması için..
Ama daha önce dediğim gibi ayrılalım demek kolay.ondan kopmak zor..alıştım yani..
ozaman cnm fazla irdeleme bence..akışına bırak zaman gösteriri herşeyii..düşünüp durarak beynini karıştırıyorsun iyicene..belki sevgilinin yanındayken bu düşüncelerden dolayı mutlu olamıyabilirsin..bence bi süre bşy düşünmeeeee istedigin gibi olur inş herşey..
neden bukdr güvensizsin
daha önce güvenini sarsan bi ilişki fln mi yaşadın
aranızda güven meselesi varsa zaten bu ilişki yürümez
o sana neden bu güveni veremiyor?
benim istediğim onsuz mutlu olmak.....
ayrıl ozman cnmmm nediyim..onsuz mutlu olmak istiyorsan emin ol ayrılınca belki ilk başlarda zorluk çekersin ama sonra istedigin giib olur herşey...ben sevgilimle rüyamda bile ayrılmayı kaldıramıyorum gerçekte olsa dayanamam..
cnm sana kısa ve öz bşy söyleyeyim hiç bi erkek sevmiyorsa zorla durmaz emin ol hemen ayrılır....insan sevmedigi birinin yanında niye dursunki öyle düşün...bence güzle günlerinizin kıymetini bil veee mutlu olmaya çalış sveiyormu sevmiyormu gibi düşünceler insanı maffederr..
benİm ayrılmama gerek kalmadı.
ÇÜnkÜ yaklaŞık 2-3 saat Önce telefon aÇtı.
Önce orda sana teklİf edenler varmı dedİ.
Yok dedİm
sonra ya sana bİŞey dİcem dedİ
sÖle dedİm
ayrılalım dedİ
neden dedİm
sÖlemedİ ÜzÜlÜrsÜn dedİ
ya sÖle dİye ısrar ettİm
sÖyleyemem kapatıyorum kendİne İyİ bak dedİ
ve kapattı telefonu yÜzÜme alÇak
kontÖr gİtmesİn dİye kapatmıŞta olabİlİr ama bence bİlerek aÇıklamak İstemedİĞİ İÇİn kapattı
tahmİnlerİm doĞruymuŞ.
SÖleyemeyeceĞİ tek 1 sebep vardır
oda baŞkasını sevİyordur
tahmİn etmİŞtİm bÖyle yapacaĞını ahh ahh
ben onu en azından onun benİ sevdİĞİnden daha Çok sevmİŞtİm
dÖnse asla affetmem tabİİİ
kapıyı hızlı Çarpıp gİdenler bİrgÜn gerİ dÖner mİkİ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?