Ayrlaym m? Yoksa biraz daha m bekleyeyim?

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
Yardımınıza ihtiyacım var.düşündüm taşındım kendi kendime karar veremeyince sizlere sorim dedim..belki doğru yola yönlendirirsiniz beni..
Ben onun beni sevdiğine inanmıyorum.beni sevdiğini söylesede,diğer erkeklerden kıskansada ben yinede inanmıyorum.ne kadar inanmak istesemde olmuyor.içimden ona inanmak gelmiyor.onun beni aldattığı düşünceleri geçiyor aklımdan.niye böyle oluyor bende anlamadım.ne yapsada olmuyor.sizce ayrılmak istediğimi söylesemmi..?yoksa biraz daha beklesemmi??? :( ooof of

Yardımınıza ihtiyacım var.düşündüm taşındım kendi kendime karar veremeyince sizlere sorim dedim..belki doğru yola yönlendirirsiniz beni..
Ben onun beni sevdiğine inanmıyorum.beni sevdiğini söylesede,diğer erkeklerden kıskansada ben yinede inanmıyorum.ne kadar inanmak istesemde olmuyor.içimden ona inanmak gelmiyor.onun beni aldattığı düşünceleri geçiyor aklımdan.niye böyle oluyor bende anlamadım.ne yapsada olmuyor.sizce ayrılmak istediğimi söylesemmi..?yoksa biraz daha beklesemmi??? :( ooof of

oncelıkle sorun genel bır guvensızlık sorunumu yoksa bır yanlısını gordunuz guvenınız sarstıgı ıcınmı?
dıger erkeklerden kıskansada ınanmıyorum cumlesı bırazsa sacma geldı bana
bırının sızı kıskanıyor olması sevdıgının kıskanmıyor olması sevmedıgınınmı gostergesıdır?
sahsı fıkrım yanında kendınızı guvende hıssetmedıgınız ıcınızde hep endıse duydugunuz bırıyle bır bırlıktelık olmaz
karsıdakı kısıyede yazık sızede
bence devam etmek ıstıyorsanız guvenmeye calısın olmuyor dıyorsanız onuda hıc uzmeden bıtırın derım

ama çok tuhaf bir problem bu.
sevgisini mi belli edemiyor acaba?

ilişki konusunda tecrübeleriniz var mı yoksa bu ilk mi?
hani genelde mi inanmazsınız yoksa bu sefer olan bir şey mi?
eğer ki ilk kez bir erkek arkadaşınızda boyle hissediyorsanız,sezilerinize güvenmeniz taraftarıyım, o sevdiğini ispat etmeli.. ..
ben kendimi düşünüyorum beni sevmeyen bir adama karşı hırçınlaşırım, iki taraf da tat almaz ilişkiden.

ama çok tuhaf bir problem bu.
sevgisini mi belli edemiyor acaba?

ilişki konusunda tecrübeleriniz var mı yoksa bu ilk mi?
hani genelde mi inanmazsınız yoksa bu sefer olan bir şey mi?
eğer ki ilk kez bir erkek arkadaşınızda boyle hissediyorsanız,sezilerinize güvenmeniz taraftarıyım, o sevdiğini ispat etmeli.. ..
ben kendimi düşünüyorum beni sevmeyen bir adama karşı hırçınlaşırım, iki taraf da tat almaz ilişkiden.

ilişki konusunda tecrübelerimiz var ...
ilk defa olan bişi bu..
eski sevgilimden sonra erkeklere güven olmaz dedim.kimseye tam güvenmemeye başladım ondan sonra..
iyide "bana beni sevdiğini ispat et"mi dicem?napıcam...

peki ilişkiye nasıl başladınız hikayenizi anlatır mısın mahsuru yoksa?

msnde konuşuyorduk arkadaşça.telefon numaramı aldı.telefonla konuşmaya başladık.ilk konuşmamızda çıkma teklifi etti.bende düşünmem gerek 1 kaç gün sonra cevap veririm dedim.sabredemedi..bugün söyle lütfen dedi.bende "hayır" dedim.ozamanlar çok sevmiyordum.biraz hoşlanıyordum.sonra "tamam ozaman by" yazdı.ertesi gün msj attı yine slm diye.naber diyince "berbat"dedi.niye dedim"sevdiğim kız teklifimi kabul etmedi diye"dedi.iyice düşündüm.1 kaç hafta sonra karar verdim.ve onunla çıkmaya başladık.aradan 1 hafta falan geçti.güvensizlik ortaya çıktı.sürekli beni sevdiğini söylüyor herzaman.ama gün geçtikçe güvenim azalmaya başladı...2 haftadır böyle...onun sevdiğine inanmıyorum...

Seni sevmediğinden, aldattığından kuşkulanıyorsan bişyler var demektir.

Seni rahatsız eden bişeyler...

Tabi yeniyi eski yaşanmışlıklarla bir tutup, kendini boşluğa sürüklemiyorsan eğer

Seni sevmediğinden, aldattığından kuşkulanıyorsan bişyler var demektir.

Seni rahatsız eden bişeyler...

Tabi yeniyi eski yaşanmışlıklarla bir tutup, kendini boşluğa sürüklemiyorsan eğer

bilmiyorumki haklı olabilirsin belki tahminlerim doğrudur.ama ben asıl gerçekleri öğrenmek istiyorum.gerçekten seviyormu yoksa tahminlerim doğrumu....iyide bunu nerden öğrenicemki..aslında bir yol buldum ben.msn şifresini istesem vermezse eğer sakladığı birşeyler var.ama bu aralar tel kullanmıyorkiii üff

ne kadar süredir berabersiniz?
birbirinizi hiç gerçekte gördünüz mü yoksa msn aşkını telefonla mı sürdürüyorsunuz?

valla hikayenden zaten senin pek gönüllü olmadığın bir işe girdiğini kendini de sevdiğine inandırdığını çıkarıyorum.
boşuna onda eksik arama yani.
içinden gelmelı bunlar baştan hayırsa hayır olarak kalması senin için daha iyiydi belki de.
kolay sancısız bir süreç olmuşş bi de belki kolay olması da sana eksik gelmiş olabilir.

inanmamanın bi sebebi olmalı.ondan yanlıs bi hareket görmüşsündür inanmazsın bu gibi mesela..güvensizde nereye kadar devam ederki.eger yanlıs davranısları yoksa güvenmeye calıs.ama egerki güveni sarsacak hataları varsa o zaman ayrılıgı düsün..acele karar verme iyice tart canım

bence sen onu sevmiyorsun cnmmm aslında ayrılmak istiyorsun ama bahaneyi karşı tarafa atıyorsun vicdanın rahat olması için..

Back
X