Ayşe Arman nasıl zayıfladı?

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
İstanbul’un moda ve yaşam merkezi City’s şehrin nabzını Ayşe Arman’ın keyifli sohbet etkinlikleriyle de tutmaya devam ediyor. Yazılarıyla gündemi belirleyen gazeteci Ayşe Arman’ın her ay düzenlediği ‘Mahalle Sohbetleri’nin bu ayki konukları Diyetisyen Seren Aksüs ve Diyetisyen Güneş Aksüs ile İpek Hanım Çiftliği’nden Pınar Kaftancıoğlu oldu. Betül Mardin de sohbete katılarak etkinliğe renk kattı. Cemiyet hayatının önemli isimlerinin katılımlarıyla gerçekleşen sohbette; doğal gıdalar, çocuk beslenmesi, Ramazan Ayı’na özel beslenme tüyoları, uzun yaşamın sırları, süt, beyaz et ve kırmızı et gibi sofraların en özel besinlerini nasıl seçeceğimiz, ne şekilde tüketeceğimiz gibi konular ele alındı.
“BELİMDE BİR SİMİT SAKLIYORUM!”
Kilolarıyla ilgili konuşmaktan kaçınmayan Ayşe Arman, “Yılan hikayesine dönen 5 kilom var. 5 kiloyu veriyorum fakat her ne ile veriyorsam onu bırakınca hep geri geliyor. Kapattığıma bakmayın, bel bölgemde benim de sakladığım bir simidim var” diyerek sohbete başladı. Ayşe Arman’ın bu sözlerini yorumlayan Diyetisyen Seren Aksüs,”Biz sadece kilo kontrolü yaparak yanlış yapıyoruz. Vücuttaki yağ oranına da bakmak gerekir” dedi. Diyetisyen Güneş Aksüs ise insan metabolizmasının her 5 yılda yüzde 5 azaldığını söyleyerek; “Bunu daha az yemek ya da daha fazla hareketle dengelemek gerekir. Metabolizmayı çalıştırmanın en etkin yolu spor yapmaktır. Haftada 200 dakika spor yapmak gerekir. Sürdürülebilir sporları tercih etmek önemlidir” diye konuştu.

$ayse_arman_zayifladi.webp
“TÜRKAN ŞORAY’A KİLO VERDİRMEK BENİM İÇİN GURUR”
Ayşe Arman’ın sorusu üzerine Türk Sineması’nın Sultan’ı Türkan Şoray’ın danışanları arasında bulunduğunu söyleyen Seren Aksüs, “Türkan Hanım’ın kilo vermesini sağlamak benim için bir gururdur.Ekranda kendisini kilolu görebilirsiniz ama daha kiloluydu ve başarılı bir şekilde kilo verdi” diye konuştu.

TARIM BAKANI DA İPEK HANIM ÇİFTLİĞİ’NDEN ORGANİK ALIŞVERİŞ YAPIYOR!
Ayşe Arman’ın Mahalle Sohbetleri’nin önemli konuklarından biri de Aydın Nazilli’de bulunan çiftliğinde organik tarım yapan ve İpek Hanım adlı internet sitesi aracılığıyla satış yapan Pınar Kaftancıoğlu’ydu. Ünü Aydın sınırlarını aşan Pınar Kaftancıoğlu, günde 500’ü aşkın sipariş aldıklarını söyledi. Ayşe Arman’ın ısrarları üzerine ünlü müşterilerini de açıklayan Kaftancıoğlu “İstanbul’un exclusive restoranları bizden alışveriş yapıyor. Sabancı Ailesi, Sezen Aksu, Tarkan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu gibi kabineden değerli isimler de var” diye konuştu. Kaftancıoğlu Ayşe Arman’ın sorusu üzerine Tarım Bakanı Mehdi Eker’in de çiftliğinin organik ürünlerini kullandığını söyledi.

Back