Özeliikle havluların çok güzeller. Annelerimiz saolsun. Yüklerimiz sayelerinde hafifliyor çok şanslıyız :)))
Güle güle kullan canım. :)
hepsi çok güzel ayşegülcüm, güle güle kullan inşallah
Ayy ayyy yine mor renkleriyle çeyizlerin vizyonda:)tatlım güle güle kullan hepsine bayıldım ,eldivenlerinde hoşuma gitti
hepsini çok beğendim ayşegülcüm,güle güle kullanırsın inşallah :)
canım arnıca el süpürgen nasıl kullanışlımı almayı düşünüyorumda tavsiye edermisin
canım güle güle kullan :))dün fırın eldivenlerim ve mutfak önlüğüm geldi mutfak önlüğümün rengi deseni harika ama fırın eldivenleri resimdeki gibi değil çok mat beğenmedim ama bida geri göndermeyede eriniyorum
neyse bende son aldıklarımı şölee bi ekleyeyim şuraya topluca
Eki Görüntüle 644081 Eki Görüntüle 644082 Eki Görüntüle 644083 Eki Görüntüle 644084 Eki Görüntüle 644085 Eki Görüntüle 644086 Eki Görüntüle 644087 Eki Görüntüle 644088 Eki Görüntüle 644090 Eki Görüntüle 644091 Eki Görüntüle 644092 Eki Görüntüle 644093 Eki Görüntüle 644094 Eki Görüntüle 644095 Eki Görüntüle 644096 Eki Görüntüle 644097
Allah ağız tadıyla kuulanmayı nasip etsin .Az önce bir derdim var eşim ve ailesi ile ilgili sorunları okudumda piskolojım bozuldu.Rabbim sana hayırlı bir eş nasip etsin
pEMBSİ OLSA ALIRDIMM ÇOK GÜZELLLEki Görüntüle 651241 dün a101 den aldım bir tane kalmıştı oda mordu:) birde yeşilini almıştım ikisi çok şeker durucak
Babam bugün bime gitdi telefon açıyo gözdenin kahvaltılığını aldıkmı diye annemde yok dedi almadık nasıl bişey porselen altı siyah falan diye tarif edince vazgectim ben siyah beyaz sevmiyorum düz beyaz olsakesin aldrcaktımTeşekkür ederim canım:)
Eki Görüntüle 651278 az önce tam model bu değil ama buna benziyor bimden anneme aldırdım bakalım eve gidince bakıcam nasıl bir tipi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?