ayşegül'ün çeyiz köşesi

Ayy ayyy yine mor renkleriyle çeyizlerin vizyonda:)tatlım güle güle kullan hepsine bayıldım ,eldivenlerinde hoşuma gitti

canım arnıca el süpürgen nasıl kullanışlımı almayı düşünüyorumda tavsiye edermisin

canım valla kullanışlı gözüküyor ama çeyizde olduğu için de tam bilemiyorum bir defa denedim çekim gücü baya kuvvetli gözüküyor ama boyundan biraz fazla ses çıkarıyor aparatları takıp çıkarması kolay bence fiyatına göre güzel bir süpürge

canım güle güle kullan :))

Allah ağız tadıyla kuulanmayı nasip etsin .Az önce bir derdim var eşim ve ailesi ile ilgili sorunları okudumda piskolojım bozuldu.Rabbim sana hayırlı bir eş nasip etsin

Son düzenleme:
Allah ağız tadıyla kuulanmayı nasip etsin .Az önce bir derdim var eşim ve ailesi ile ilgili sorunları okudumda piskolojım bozuldu.Rabbim sana hayırlı bir eş nasip etsin

amin canım inş. valla ben o bölüme bir iki defa girdim bidahada girmedim benimde morelim bozuluyor

dün a101 den aldım bir tane kalmıştı oda mordu:) birde yeşilini almıştım ikisi çok şeker durucak

Teşekkür ederim canım:)

Eki Görüntüle 651278 az önce tam model bu değil ama buna benziyor bimden anneme aldırdım bakalım eve gidince bakıcam nasıl bir tipi var
Babam bugün bime gitdi telefon açıyo gözdenin kahvaltılığını aldıkmı diye annemde yok dedi almadık nasıl bişey porselen altı siyah falan diye tarif edince vazgectim ben siyah beyaz sevmiyorum düz beyaz olsakesin aldrcaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…