ayşegül'ün çeyiz köşesi

canım cicilerini güle güle aşkla kullan. atlet takımın hem çok hoşmuş hemde çok hesaplıymış:61:

çeyizime kredi kartı kesim tarihine kadar bir şey almayacaktım güya ama gene her zamanki gibi dayanamadım:52::35: ve battım:37:
ama ne yapayım taktım buna bir kere almasam duramayacaktım
$85-53277-300x250.webp evim netten 61 tl ye aldım 3 taksitle (sanki bedavaya geliyormuş gibi:1:)

hangi renk geleceğini bilmiyorum ne olurrrrr mor yada yeşil gelsinn:10:

çeyizime kredi kartı kesim tarihine kadar bir şey almayacaktım güya ama gene her zamanki gibi dayanamadım:52::35: ve battım:37:
Eki Görüntüle 620571 evim netten 61 tl ye aldım 3 taksitle (sanki bedavaya geliyormuş gibi:1:)

Ben demiştim demeyi istemezdim :D Ama neyseki ihtiyaç :D Hayırlı olsun canım

Eki Görüntüle 620571 evim netten 61 tl ye aldım 3 taksitle (sanki bedavaya geliyormuş gibi:1:)

iyi yapmışsın canım :9:hayırlı olsun :16: ben hem anneme hem çeyizime aldım çok memnunuz annemle elimizden düşmüyo :27:

Ben demiştim demeyi istemezdim :D Ama neyseki ihtiyaç :D Hayırlı olsun canım

evet iyi tanıdın artık beni:52::1: dediğin gibi ihtiyaç en azından bir eksiğim daha gitti diye mutlu oluyorum:)her ne kadar bütün maaşımı kredi kartına yatıracak olsamda:35:
iyi yapmışsın canım :9:hayırlı olsun :16: ben hem anneme hem çeyizime aldım çok memnunuz annemle elimizden düşmüyo :27:
teşekkür ederim canım:) böyle güzel yorumlar duyunca içime daha çok siniyor:16:

kızlar dün kutuları düzenlerken misafir için aldığım kütahya yemek takımınında fotosunu çektim hemen
tam tamına 5 sene önce almıştım bu takımı belki daha güzelleri çıktı ama ben hala kendisine aşığım
mor aşığı olacağım taa o zamandan belliymiş:1:

$Görüntü0732.webp bunlarda servis tabakları $Görüntü0731.webp

Son düzenleme:
Back
X