Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
verme zaten el emeği bunlar bende vermem valla kimseye![]()
canım senin düğün ne zaman :)
canım bayağıır bakmaıyordum çeyizine hemen hemen bitmiş tebrik ederimbitek aksesuar göremedim onlarda ara sayfalardaysa görememiş olabilirim
maşallah diyorum çeyizin çok güzel ve herseyini özenle aldığın belli mutlulukla aşkla kullan
![]()
bu arada damat adayı yokmu hala canım çeyiz tamam artık oda bulunsunn
![]()
teşekkür ederim canım artık bende alacak bir şey bulamıyorum:) aksesuarda çok almak istemiyorum şuan için çok erken geliyor bana ortada damat adayıda yokkenvalla bu işler kısmet işi ne zaman karşıma biri çıkar olur bilmiyorum hayırlısı diyelim
![]()
evet canım doğru diyorsun ne diyeyim hayırlısı olsuniyi birisi çıksında karşına seni üzmesin
![]()
bizim bura ne alırsan 3,5 tl diye bir yer açıldı sadece 1 aylığına açılmış bunları oadan aldım artık çıkmam oradan sanırım
Eki Görüntüle 667257 Eki Görüntüle 667260 Eki Görüntüle 667262
tepsimi paşabahçe den indirimden aldım 8 tl ye. yakından daha tatlı duruyor
Eki Görüntüle 667269
bunuda çetin kayadan 4,90 tl ye aldım
Eki Görüntüle 667273
GÜLE güle kullan tatlım o kutuya bayıldım valla![]()
bizim bura ne alırsan 3,5 tl diye bir yer açıldı sadece 1 aylığına açılmış bunları oadan aldım artık çıkmam oradan sanırım
Eki Görüntüle 667269
Eki Görüntüle 667273
Canım aldıkların çok güzel günlerde kullanırsın inşallah![]()
güle güle kullan ayşegülcüm o aldığın bıçaklar çok sağlam haberin olsun gayette kullanışlılar![]()
Ah o ne alırsan 3.5 cular yokmuu bayılıyom oralara benbizim bura ne alırsan 3,5 tl diye bir yer açıldı sadece 1 aylığına açılmış bunları oadan aldım artık çıkmam oradan sanırım
Eki Görüntüle 667269
Eki Görüntüle 667273
Ah o ne alırsan 3.5 cular yokmuu bayılıyom oralara benHerşeyin çok güzel tatlım bayıldm özellikle kutunaaa
![]()