aysenin diyetsiz kalıcı zayıflaması

taktiliyimben

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
45
0
96
İzmir
arkadaslar soan 57 59 arası gidip geliyorum ilk hedefim 55 sonrası 50 inşallah.özellikle dkz yapanlar bana yardımcı olursa cok sevinirim

canım merhaba dkz derken ne demek istedin anlamadım_? diyetsiz nasıl kilo verilirki spor + diyet olmalı diye düşünüyorum.
diyetsiz kalıcı zayıflama demek istedim canım evet veriliyor ben verdim yöntemide az cok kaptım ama pskolojik sorunlarımda uygulamak istemiyorum. diyetle sporla da verdim ama geri aldım ve almamak için blumıa oldum falan vs . kısacası dkzden baska bsey yapmak istemiyarum yapanlar varsa bildiğin beni yönlendirirmsn

dkz derken? açıkçası bende anlamadım ama diyet yapmadan kalıcı kilo vermek istiyorsan yediğin yemeklerin porsiyonlarını küçültüp, yavaş yersen uzun vadede kalıcı kilo veririsin.

kızlar internetten göbek bandı sipariş ettim baslayınca gelişmeleri yazacagım haberiniz olsun

canım ben başlıyorum yapıyorsan hala birlikte devam edelim

canım ben başlıyorum yapıyorsan hala birlikte devam edelim

yapıyorum canm hadi devam edelim brlkte:)) çok sevndm.bn hemen kilomu yazıym bgnkü iftardan önce 58.7 bakalım hiç dyetsz kısıtlmasz ama hareketli bir ramazndn snra ne kadar düşecek

canım benim de bugün iftardan önce 64.3 idi bakalım nasıl gidecek.
iftarda yedikleime gelince kasenin 1/3 i kadar kuskus çorba
yarım kepçe sulu köfte
1 yemek kaşığı pilav
1 lokma tavuk şinitsel
2 yemek kaşığı yoğurtlu patates kızartması
3 hurma
1 dilim dondurmalı pasta
geceye doğru 1 armut
küçk 3 dilim karpuz
karnım acıktım diyr şimd yarım saat sonra sahuru yapacağım kahvaltıyla
bu arada 2 l su oldu tükettiğim

sen neler yaptın?
acaba ramazanda olur muki verebilecek miyiz? çünkü gün içerisinde acıktığımız halde yiyemiyoruz depolama yapar mı acaba akşam yediklerimizi beden? neyse vermesek de almayız:)

canm ben aslında cnmın istedgni yiyrum snra bi bakıyrum azıcık yemişim bugnkü mnm
bi kase mercimek çorbası
bi küçük dilim pide
bi iki kaşık pilav
bir but tavuk(küçük ve fırında pişmiş9
biraz salata birazda meze(biber kızrtması gbi bşry bi kç çatal)
sonra tatlı yedik biraz da karpuz öyle cnm
depolama meselesni bnde düşündm ama oruç allhn emri oldugu için doğru düzgn tutuldgnda kilo aldrdığını hiç sanmıyrum biz aldgmızda oruçun ruhunu bozucu beslenmişiz demek oluyr bnce:)brde bn 2 ramazan önce 5 klo fln vermştm ama neredeyse hiç bsey yemeden bi daha yapamam çok zor oldu

canım ben de senin dediğin gibi canım ne isterse yiyorum bugün oldukça az yemişim. sahurda biraz fazla yiyince iftara acıkmamışım. yoksa diyetle olmayacak gerçekten. tutup tutup bi anda yemeye veriyoduk kendimizi.
ramazan konusunda haklısın peygamber efendimiz (s.a.v.) oruç tuttuğunda bazen sadece 1 hurma ile iftar yaparmış. zaten bedenin dinlenmesi oruç bedenin zekatı. ama biz bu güne kadar naptık olabildiğince yiyip daha da yorduk bedenlerimizi.
bayram dönüşü tatile çıkıyoruz inşallah sahilde kilolarımdan utanmadan yürüyebilirim.

ay bende okul açıldığında istedgm kıyafetlere girerim inş cnm ya merak etme kıtlık bilincini sokmazsak yapacagz inş

Canim merhaba
ben ramazanda dkz ile 2 kilo kadar verdim ama sonra tstilde 4 5 kilo aldim simdi tekrar dkz ye alismaya calisiyorum senin nasil gidiyor

İnanmıyorum bir DKZ'ci gördüm. Ben bu aralar hızlı kilo vermek için yapmıyorum ama kilolarım gittikten sonra DKZ yapacagım.

Canim merhaba
ben ramazanda dkz ile 2 kilo kadar verdim ama sonra tstilde 4 5 kilo aldim simdi tekrar dkz ye alismaya calisiyorum senin nasil gidiyor

canım ben sabitim bitürlü veremyrum nerde hata yapıyorum blmiyorum diyet ve kısıtlama tuzağına düşmeme az kaldı korkuyorum sunu tam yapan sonuç alan varsa çıksın tacsiye versin artık

İnanmıyorum bir DKZ'ci gördüm. Ben bu aralar hızlı kilo vermek için yapmıyorum ama kilolarım gittikten sonra DKZ yapacagım.

bende suan cok kararsızım diyet yapmak istemiyorum ama böylede olmuyor sabitim veremyrum kısıtlama mikrobunu def edemedim ama inatla dyte hayır diyorum bklm ne kadar dayanıcam demek sende dkz cisin neler bldğni lütfen paylaş çok ihtycm vr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…