- Konu Sahibi taktiliyimben
-
arkadaslar soan 57 59 arası gidip geliyorum ilk hedefim 55 sonrası 50 inşallah.özellikle dkz yapanlar bana yardımcı olursa cok sevinirim
diyetsiz kalıcı zayıflama demek istedim canım evet veriliyor ben verdim yöntemide az cok kaptım ama pskolojik sorunlarımda uygulamak istemiyorum. diyetle sporla da verdim ama geri aldım ve almamak için blumıa oldum falan vs . kısacası dkzden baska bsey yapmak istemiyarum yapanlar varsa bildiğin beni yönlendirirmsncanım merhaba dkz derken ne demek istedin anlamadım_? diyetsiz nasıl kilo verilirki spor + diyet olmalı diye düşünüyorum.
diyetsiz kalıcı zayıflama demek istedim canım evet veriliyor ben verdim yöntemide az cok kaptım ama pskolojik sorunlarımda uygulamak istemiyorum. diyetle sporla da verdim ama geri aldım ve almamak için blumıa oldum falan vs . kısacası dkzden baska bsey yapmak istemiyarum yapanlar varsa bildiğin beni yönlendirirmsn
canım ben başlıyorum yapıyorsan hala birlikte devam edelim
canm ben aslında cnmın istedgni yiyrum snra bi bakıyrum azıcık yemişim bugnkü mnmcanım benim de bugün iftardan önce 64.3 idi bakalım nasıl gidecek.
iftarda yedikleime gelince kasenin 1/3 i kadar kuskus çorba
yarım kepçe sulu köfte
1 yemek kaşığı pilav
1 lokma tavuk şinitsel
2 yemek kaşığı yoğurtlu patates kızartması
3 hurma
1 dilim dondurmalı pasta
geceye doğru 1 armut
küçk 3 dilim karpuz
karnım acıktım diyr şimd yarım saat sonra sahuru yapacağım kahvaltıyla
bu arada 2 l su oldu tükettiğim
sen neler yaptın?
acaba ramazanda olur muki verebilecek miyiz? çünkü gün içerisinde acıktığımız halde yiyemiyoruz depolama yapar mı acaba akşam yediklerimizi beden? neyse vermesek de almayız:)
canım ben de senin dediğin gibi canım ne isterse yiyorum bugün oldukça az yemişim. sahurda biraz fazla yiyince iftara acıkmamışım. yoksa diyetle olmayacak gerçekten. tutup tutup bi anda yemeye veriyoduk kendimizi.
ramazan konusunda haklısın peygamber efendimiz (s.a.v.) oruç tuttuğunda bazen sadece 1 hurma ile iftar yaparmış. zaten bedenin dinlenmesi oruç bedenin zekatı. ama biz bu güne kadar naptık olabildiğince yiyip daha da yorduk bedenlerimizi.
bayram dönüşü tatile çıkıyoruz inşallah sahilde kilolarımdan utanmadan yürüyebilirim.
sonrasında 1 tabak kısırsabah 2 dilim falan patatesli peynirli omlet yedim şimdilik
Canim merhaba
ben ramazanda dkz ile 2 kilo kadar verdim ama sonra tstilde 4 5 kilo aldim simdi tekrar dkz ye alismaya calisiyorum senin nasil gidiyor
İnanmıyorum bir DKZ'ci gördüm. Ben bu aralar hızlı kilo vermek için yapmıyorum ama kilolarım gittikten sonra DKZ yapacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?