Yani sanki bu işin kompetanı gibi bunu almayın kötü,bu markayı alın aşırı iyi diyor. Ben mama veriyordum oğluma,mama içeriklerini araştırırken karşıma çıkmıştı,biraz takip ettim,sonra baktim kötülediği markaları bu en iyisi diye paylaşıyor dedim kendi kendime demek ki bu şekilde para kazanıyor ve takibi bıraktım tabi ki. Kendim de okuyabiliyorum etiket,bakar ona göre alirim.Ama hala o paylaştı en iyisi buymuş diyen mesajlar görüyorum başka başka yerlerde sinir oluyorum. Öte yandan ben o kadar tiksindim ki bu ürün tavsiyelerinden artık fenomen tayfa paylaşınca alacağım varsa da o ürünü asla almıyorum. Hatta ünlüler girince işin içine asla almıyorum. Özellikle çocuk gıda takviyelerine anne,ünlü seciliyor ya,inadına almıyorum. Umarım firmalarda bunlara reklam vermekten vazgeçerler.
Aman hep aynı mevzu,her haltı yiyorlar sonra çocuklarım üzülüyor,karım üzülüyor. O zaman düzgün dur ,adam gibi davran ki karın,çocuğun üzülmesin. Ama bizim milletimiz salak. Sahte psikolog vardı ismi lazım değil ,kadın bunların atası yani duymuşsunuzdur sizde diploması yoktu. Ortaya çıktı ama ne oldu şak hamile kaldı,hamile kadın yazık üzülüyor dendi korundu. Hala takip ediyorlar,tavsiye ettiğı ürünleri koşa koşa alıyorlar.
E banane yani hamileyse milleti dolandırirken iyiydi üzülmüyordu da şimdi ne oldu.
Valla diyorlar ya bu ülkede herşey olursunuz ama rezil olmazsınız diye. Aynen öyle.