Gelinlik Modelleri Aysira Gelinlikten gelinlik alan arkadaşarlar....

nazz1426

n&g
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
31
0
286
İzmir
arkadaşlar aysiradan gelinlik alanınız var mı..nasıl buluyorsunuz memnun muydunuz?beğendiğim bi model ver alacağım büyük ihtimal eskişehir aysira mağazasından..gelin çiçeği..damat yakası çiçeği seçenekleri fln iyi midir?buyrunnnnnnnnn

biz geçen sene abimin eşine ankara aysiradan almıştık.Memnun kalmıştı o herşeyden,iki düğün olucaktı,saç için hem çiçek hem taç almıştı mesela.Yaka çiçeğini hatırlamıyorum ama...

ben ordan almıcam cok pahalı cunku ama gıttım gordum randewuda alıp denıcem hatta ben cok begendm cok gusellerdi walla 2 bucuk mılyara patlıo en ucuz gelınlık orda duwak filan derken oda ayrı satılıo cunku

ben aysiradan aldım:) tam istediğim gibi bir modeldi. 1700 e aldık. iki tane tarlatan, el çiçeği ,damada yaka çiçeği,duvak,taç hepsi dahil:)

ya cok uygun fiyattt walla ne zman aldın cnm indirmde filan mıydı

cnm belki bende ordan almayı düşünüyorum bana daha uygun bir fiyat çıkartmışlardı en kısa zaman da gidicem tekrar

er_ca cnm neden iki tarlatan aldın merak ettim

Canım bende Eskişehir Aysiradan aldım gelinliğimi 1600'e..İlk provaya çağırdılar dün..Haftaya gidicem bakalım..Çok güzel gelinlikleri var..Bi çok denedim ve istediğim gelinliği buldum..Tavsiye ederim..Umarım sende hayalindeki gelinliği bulursun..

tatlımm bende eskişehir aysiradan aldım gelinliğimi.dikildi hazır bi tek boyu kaldı.çok güzel herşeyi.bende indirimdeyken 1800 e aldım ve iyikide aldım diyorum çünkü herkes beğeniyosositososito

Kütahyadaki arkadaşım ve onun arkadaşları Aysiradan almışlar canım çok memnundular indirim de yapıyomuş çok uçuk değilmiş fiyatları duyduğuma göre

hımm..evet arkadaşlar,gerçekten model ve kesimleri çok hoş giydiğinizde farkediyosunuz zaten..özellikle başka yerde gelinlik denediyseniz..alacağım inş 15 gün içinde..krem rengi işlemeli bi model ve kampanyalı modelleri de oluyor yani bana da çok uçuk fiyatlar sölemediler..alıp giyen herkes çok memenun..içim rahataladı,kesinlikle ordan alıyorum:))

İlk Aysira'ya giden başka yerden alamıyor zaten ben de aysira dan aldım. Hiçbir gelinliğin içinde o kadar rahat hissetmedim kendimi..

arkadaşlar ben tam aysiradan almaya karar vermiştim ki adana aysira da çalışan kızlar en başından beri tuhaf davranışları ile rahatsız ediyolardı beni neyse onlara takılmayayım önemli olan gelinlik dedim beğendiğim hatta almya gittiğimiz gelinlik için ne dese beğenirsiniz ben bundan çok sattım adanada herkeste görürsün bundan deyince dedimki yahu bu gelinlik gece kıyafeti değil ki herkeste olmamalı birazda dantelden dolayı kabarık görünmedi gözüme vazgeçtim şu anda normalde aysiradan daha pahalı olan fakat pazarlıkla kına kıyafetimle birlikte hemen hemen aynı fiyata getirdiğimiz bi yerden dikiliyo kına kıyafetimde alışılmışın dışında görür görmez vurulduğm bi kıyafet oldu şimdi diyorum ki iyi ki ordan almamışım çalışan personelde çok etkili yeni çıkan modelleri bilgisayardan görelim dedik hayretler içinde kaldık bu ne ya avize gibi gelinlik diyen bi personel söz konusu anlıycağınız personel seçerkençok dikkatli olmak lazım bence birinin altı diğerinin üstü hoşunuza gider diyerek özel diktirmekte fayda var diye düşünüyorum tabi bu modaevine bağlı sonuç hüsranda olabilir inşallah hiçbir gelin böyle bi durumla karşı karşıya kalmaz ...

ben aysiranın internet sitesinden outlet mağazalarında tek fiyat kampanyasının başladıgını öğrendim, sizlerden hiç outlet mağazasını gezen var mı??? özellikle kocaelindekini???

Ben de ümraniye aysira dan kiraladım gelinliği..Giyer giymez aşık olmuştum..

Ama teslim aldıgımda daha önceden giyilmiş bi gelinlik getirttiklerini farkettim..Bana sıfır olacagını söylemişlerdi..

Herşeyi önceden en ufak ayrıntısına kadar konuşun alacagınız zaman..Ve parayı kesinlikle peşin vermeyin..

kızlar bende aysiradan aldım gelinliğimi benimle ilgilenen bayan çok ilgiliydi . boy provasına gitiim kesin teslim için aramalarını bekliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…