AYSIZGoKYuZu Burun Estetiği Ameliyatı.

ben amelıyat olalı 3 ay oluor canım velı beyın hastasyım bnde ya ben hep sırt ustu yattım amelıyattan snra saga sola bıle donemedm korkudan bı sakıncası var mı yahu :)

canım şişlerden olabilir ancak, istersen git bir görüş derim hem için rahatlar hemde erken teşhis her zaman için iyidir belki gözlerine çok dokunduysan kendin mikropda kaptırmış olabilrsin çünkü gözlerde ameliyatta hassaslaşıyor diye biliyorum geçmiş olsun :)

canım her doktorda aynı yorumları okursun :) bazılarında az olur bazılarında çok benim bünyem çok hassas mesela o yüzden çok şiştim ağrım aşırı olmadı hatta hiç diyebilirim çünkü ben ameliyattan çıktıktan bir süre sonra ilaç aldım ben daha ilk ilacımı alana kadar çoğu hasta ikinciyi alıyordu yani bu birazda sana bağlı aa hastayım diyerekde ağrılarını çoğaltabilirsin.ayrıca ameliyat sonrası evde dinlenme sürecin ne kadar çok olura o kadar iyi olursun..

canım otelde kalabilirsin ben sorun görmedim zaten bazı kişiler öyle yapıyor ama dinlenmen şart yani sürekli yatakta olucaksın bazı zamanlar dolaşıcaksın sadece .. veli bey bütün burunla herşeyiyle başarılı benim burun ucum çok düşüktü onları alıp yeni kıkırdak yaptı yani gösteriyor doktorum ama bilemiyorum :))) açıkcası gayet memnunum ben yakında yeni fotoğraflarımla burnuşumu göstereceğim ayrıca öbür arkadaşlarında resimlerine bakabilirsiniz şimdiden geçmiş olsun :) sevgilerle

canım evet bu ara doktorumuz çok yoğun hatta benle bile geçen sadece 10 dk görüştü zaten yorgunluğu yüzünden belli oluyordu üzüldüm yaa canım sen benim ilk halimi gördünmü :))) albümde var offf varyaaa mosmor patlıcan gibiydmm ama sonra yavaş yavaş geçti birde sana ödem giderici arnica kremini önerebilirm baya işine yarar birde ben şu an geçtiği halde üzüm çekirdeği yağı var aktardan aldım onu kullanıyorum baya düzeltti göz altlarımı zaten benim mordu onun sayesinde baya toparladı :) hepimiz aynı süreçten geçiyoruz canım :) cilt problemlerinin olması gayet normal benim cildim kuruluktan döküldüğü halde yağlanmıştı hatta sivilcelendi senin dediğin gibi senden ricam sivilcelerinle fln uğraşma :))) sende kendine iyi bak canım Sema bnde mm oldum :)

valla çok güzel anlatmışsın bende artık kendimle barışığım aslında bu barışık olmadan başka bişey bilmiyorum ama çok seviyorum burnuşumu yüzümü çoğu kimse benimde anlamıyor ama GÜZELLEŞTİN sende bir değişiklik var diyorlar ben ilk başta içten içe gülüyorum sonra söylüyorum ama vallaa erkekler bile daha çok bakıyor tabi nişanlım kıskanıyorr gerçekten doktorumuz bir harikaaaa iyiki varsınız veli bey

ben amelıyat olalı 3 ay oluor canım velı beyın hastasyım bnde ya ben hep sırt ustu yattım amelıyattan snra saga sola bıle donemedm korkudan bı sakıncası var mı yahu :)

canım sağ sol yat sorun yok :) ama direk baskı yapma derim hani dene başını çevir bakalım direk değiyomu valla o kadar küçüldüki burnum benim değmiyor ben sadece yüz üstü yatmıyorm sağ sol hep yatıyorum kendi burnum gibi bakıyorum ona

vallahi herseye yetismissin hepsini cevaplamissin canim ya

yeni fotolardan album yaptim canim, 5 aylik burnusum diye bakabilirsin.

Veli bey'e burdan tesekkurler tekrar

hehehehe napalımmm bende zamnnda herkese soruyordum şimdi sıra bizde :))) bakıyorum hemen merak ediyordum şimdiki halini

bende veli bey e olmayı düşünüyorum. ona olan herkesin fotolarına bakıyorum. seni de arkadas olarak ekledm fotolarını görmek için. kabul edersen sevinirim.

bende mosmorum en cok morluklar canımı sıkıyor o kadar uzum cekırdeği yağı hakkında aslında senden bilgi isteyebilirmiyim hangi markayı tavsiye edersin ve nasıl kullanılıyor çünkü benımde göz altlarım normaldede mor toplamasını çok istiyorum sivilcelerle uğraşmayaya çalışıyorum ama giderecek bir yöntem bulsam çok sevıneceğimm:) bu arada bende çok memnun oldum özelden mesaj atabiliyor olsaydım mail adresimi vermek isterdim. neyse çok meşgul etmiyim seni opuyorum

Veli beye bende çok güveniyorum. Cumartesi gidip görüştüm. Kısmetse bende Mayıs'ın ilk haftası ameliyat olucam. Sizin yazdıklarınızdan dahada güçlendim. Doktor gerçekten şeker gibi birisi. Ona güveniyorum bende. İnşallah bende senin kadar mutlu olurum. Teşekkürler anlattığın için.

kızlar benim bi sorum olacak. ben boğaz içi tıp merkezin internet sitesinden fotografımı yolladım. onlarda burunu düzeltip geri yollamışlar. yaptıkları tasarım hoş ama bende photoshop ta yaptım 1-2 tane. acaba muayene de bunları veli bey'e göstersem mi diye düşünüyorum. sizce bir sakıncası olur mu bunun?

hehehehe napalımmm bende zamnnda herkese soruyordum şimdi sıra bizde :))) bakıyorum hemen merak ediyordum şimdiki halini

Nisan da görüşmeyi düşünüyorum Veli beyle. Mayıs için gün alabilirim umarım. Düşündükçe heyecanlanıyorum, korkuyorum ama sonucu hayal ettikçe daha da çok istiyorum. Umarım tüm cesaretimi toplayıp bir adım atabilirim. İstanbul'da bir hafta kalmam yeterli olur mu peki?

kızlar bende bugün görüştüm veli bey'le cok ilgilendi sagolsun ve ben sölemeden o suratıma uyan dogal burnu bana anlattı tam istedigim bi burundan bahsetti ona cok güveniyorum bu site sayesinde buldum veli bey'i 31 martta ameliyat olucam ama cok korkuyorum =(

canım çok sağol bilgiler için...bende cumartesi oldum ameliyatımı velibeye bugün tamponlarım alındı çok rahatladım. ilk 3 günü hatırlamak istemiyorum. şu an da hafif kanamam var. cumartesi alçılarım alıncak. sana da çok geçmiş olsun inşallah çok daha güzel olur burnun ve ameliyat olacak diğer arkadaşlara da acil şifalar ve güzel burunlar diliyorum....

Merhaba

Tüm konularınıza bu konunuzun linkinde birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Tasarımla pek ilgilisi olmuyor hattaa çok daha güzel bir burun ortaya çıkıyor mesela benim tasarımda burnum bu kadar kalkık değildi... bana kalırsa tasarıma çok bağlı kalma ben çok hayal kurmadım çok beklentide de olmadım güzel bir supriz oldu...Sevgiler

veli beyle görüşmemizde 10 gün yeterli demişti.
umaaım gercektende yeterli olur.
iş yerini arayıp "ben estetik oldum ama henüz kendime gelemedim, bir kaç gün daha evde kalıcam" diyememki :)))

10 gün dinlenmek için fazlasıyla yeterli ama :) birazcık büyük burunlu olucaksınız eğer benim gibi hassas bünyeye sahip iseniz bi süre daha makyajla morlukları kapatmak zorunda kalabilirsiniz.. ama açıkcası bnde 12 günmü ne işe gitmiştm çok yormadan çalıştım hiç bir sorun olmadı..

ameliyat tarihleri alanlar veya alacaklar :) bana tarihlerini verirlerse veli beyin sayfasına eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…