- Konu Sahibi prensesasik
-
veli beyle görüşmemizde 10 gün yeterli demişti.
umaaım gercektende yeterli olur.
iş yerini arayıp "ben estetik oldum ama henüz kendime gelemedim, bir kaç gün daha evde kalıcam" diyememki :)))
inşallah çok şişmem.
kesinlikle daha fazla izin alamam.
zaten ofisde çok kalabalık değiliz.
yani çok fazla kişiye rezil olmucam. :)))
bilemiyorum canım irise var oda yurt dışından sor bi istersen :)
canım ya, ameliyatdan önce veli bey tekrar hastanın yanına uğruyor mu?
ben kendisiyle en son şubat ayında görüştüm ve ne istediğimi anlattım.
e bildiğin gibi 2 hafta sonra ameliyat olucam.
doktor beni ve burnumu çoktan unutmuşdur. :)))
canım ya, ameliyatdan önce veli bey tekrar hastanın yanına uğruyor mu?
ben kendisiyle en son şubat ayında görüştüm ve ne istediğimi anlattım.
e bildiğin gibi 2 hafta sonra ameliyat olucam.
doktor beni ve burnumu çoktan unutmuşdur. :)))
canım merak etme :)) uğruyo baya bi fotoğrafını çekiyor ve soruyor söylemek istediğin birşey varmı diye :)) geçmiş olsun şimdiden :) sakin ol olurmu bişe olmuyo
periatis sanada geçmiş olsun :) sabırlı olmalısın uzun bir süreç seni bekliyor allah yardımcınız olsun kızlar
canım bnım sadce resmımı cekmeye geldı daha snra hıc gormedm amelıytan snra geldı konustgmuz gbımı oldu dedım ewet dedı guldu kı ıkı hafta once gorusmustm amlıyattn once guwendm doktorumuza sukur ıyı gıdıyo:)
bende kesinlikle sizin sayenizde güveniyorum. ama beni yanlış anlar, istemediğim bir burun ortaya çıkar diye korkuyorum.
cnm korkmana gerek yok bence bak veli beyin hastalarına burunları hiç te kötü olmadı olumlu düşün ki olumlu olsun...bir anda karar ver korkulacak bir şey yok...
evet kesinlikle haklısın. şimdiki halinden daha kötü olamaz heralde.
tabi fazladan kemik bulup eklemez ise :))
kızlar aranızda sigara kullanan var mı? ameliyat öncesi sigarayı bırakmak gerekiyor mu?
ben günde bir paket içiyorum ve bırakabileceğimi hiç sanmıyorum. veli bey size bu konuyla ilgili bişey söyledimi?
sigara kemikteki yaranın geç iyileşmesine neden oluyormuş aman canım içme ameliyattan sonra hele ben içmiyordum ameliyattan iki ay sonra baya bir içtim sağ tarafımdaki kemikten çatırdama sesleri geldi cnm korkuyorum şimdi masaj yapmaya sigaradan oldu sanırım çok yüklendim çünkü..
bende amelıyattan 1.5 ay sonra basladım yıne ama amlıyattan once bırak gıbı bısey denmedı bana bende cok ıcıyorum ya bu aralar pek de masaj yapmıyorum ya cıdden ses mı geldı ne kadar ıcııosun canım gunde sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?