bak şimcik yaaaaaaaaaaawwwwwwww nurayımın keyfi yok herhalllllllll gelmediiiiiiiiiiiiii
fatoşda ne hal ediyoo bilmiyommmmmmmmmmmmm
burdayım canım internette adet gecikmesine bakıyodum kafaya taktım yaaaa neden geciktiki korkuyorum kist oluşur diyeeeee
ne yapsın nuraycık annesiyle çok yorulmuş hamile olnuca yorgunluğa gelemez şimdi bebişide büyüyo tabiii ağırlık da artıyo allah kolaylık versin hamişlereeeeeeeeeeeee
yaa bana diyorsunuzz kendiniz yapıyorsunuz tmm herşeyin olumsuzu bizi buluyorda
hiçmi karanlığımızı aydınlatacak güneşimiz yok bizimm
varrr ben biliyorummm taaaaaaaaaaa içimizde sol yanımızda kuşumm
hemen kiste felan bağlamışsın olayııı olurmu kuşummm
yaaa strestendir yaşadığınnn hızlı ve yorucu bir dönemdi kuşumm ondan olabilir ama doktorlar 40 gün olunca muayne istiyolar cnmmm..............
takma diyecem ama adet olamamak çok berbatttttttt bişeyy en iyi ben bülürümmm diyecemmm ama
fakemmm kuşummm bu konuda dahada deneyimliiiiiiiiiiiiigamyoncuiremsu
hayırlı sahurlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu hayırlı gecelerde ve gündüzlerinde bütün dualarmız kabul olur inşşşşşşşşşşşşşşşş
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
40 günmü hadi yaaaa artık ne dicemi bilemiyorum birsen kafam öyle karıştı ki sen baa bakma gücümün kalmadığını hissediyorum tedaviye başlıyosun bi umutla herş ey güzel gidiyo koskoca bi nagatifff toparlanıp tam günlük işlerine devam ediyosun tekrar tedavi kısır döngü benimkisi be yavvvv içimden haykırmak geliyo ama bişey tutuyo beni belkid einancımdırrr
ne lan gece gelip ceee yapıyonnn gündüzzz gelll bekliyomm seniihayırlı sahurlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu hayırlı gecelerde ve gündüzlerinde bütün dualarmız kabul olur inşşşşşşşşşşşşşşşş
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
buda kaçmışşşşşşşşşşşş gel çabukkkkkkaminnnnnnnnn aminn aminn amiiiinnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesiniz millettttttt hadi gelin artık sohbet edelim ben öğlene doğru çıkabilirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnmm benim çok haklısınn kuşummmm diyece sözüm yokkk
ne lan gece gelip ceee yapıyonnn gündüzzz gelll bekliyomm senii
buda kaçmışşşşşşşşşşşş gel çabukkkkkk
ben geldimm bacımmmmmmmmmmmmmm bütün gce acayip rüyalarrrrrr
allahım bu işş piskolojimi bozduuu rüyalarımda hep hamiş görüyorum kendimiii
bu gecede rüyamda test yaptım idrar ama testi tam hatırlamıyorum kocama diyorumki hemileyim ben o inanmıyor dalga geçiyorum sanıyorr valla hamileyim diyorummm
kızzzzzzzzzzzzz yedimmmmmmmmmm kafayıııııııııı bennnnnnnnn hehehe
yok canım kafayı falan yemedin bendede olmuştu tüm bunlar aldığımız hormon ilaçlarının etkisidir belki insan küçücük şeyden bile umutlanıyo demi bi işaret arıyo insan ne zor allahım
yokk kızzzzzz hiç bir belirti aramıyom valllaaaaaaaa
nasıl belirti arayım tatoşmmm dayamışlar hormonlarıı
ama sıkıldım rüyamalarımda bebek hamile görmektennn
ruhumu almış ablukaya valla pişman oldumm bu tedaviyi yaptırdığıma
çok korkuyorumm kan testi günü gitmeyecem bu gidişlee
tutmazsa hemen adet olunuyormu cnm?
yada ben adet günüümüü beklesemm ayyyyyyyy iki ucu moklu deynekk
dün gece yatamadım kuşum bel ağrısından ağlayacaktım
kasıklarımda cabasııııııııııııııı
sendede oldumu bu adar bel ağrısı kuşumm
bu aradaaaaaa laf aramızda canım o kadar sigara istiyorkii
kendime şaşıyorum ben yaaaaa ne kadar zaman oldu bırakalı neden şimdi istiyorum
anlamıyorummmmmmmmmm kafamçokkarıştı
birsencim kullandığın jel yüzünden adet gecikebiliyo bana geçen sefer 28 temmuzda kan testine gel dedi negati f çıktı 31temmuzda adet oldum ilkindede öyleydi test tarihi 1mayıustı 4 mayısta adet olmuştum
ne sigarası kız cadııııııııııııııı o nerden çıktı hey allahım
evet canım bel ağrısı çok olmuştu bende de bide sürekli yatılıyo ya ondan sanırımmmmmm
tühhh yani şimdii ben adette olamaycam zamanı gelince heeeeeeeeee
yatmıyorum cnm sürekli oturuyorum oturuncada belli bir dk.sonra yatıyorum yaa
nasıl ağrı oluyorrr
hayy anasını yaaaaaaaaaa öle böle kuşummm eziyeti var bu işinnn
yaaa bizi hastaneden arayacaklardıı şu kalan embriyolarıı donduralımmı döndurmayalım mı diye ama aramadılar
acaba kalitesimi bozulduu yaaaaaaaaa tuhhhhhhhhhhh bu kadar yaptık bide tutmazsa bide dondurulmuşlarla denerdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?