aayyyy kuşum yaaa aksi olunca ne olacakk ben çokkk yaşadım hüsran boşverrayy ne bileyim birsen yaa çatlakmıyım neyim
aksş olursa bizi kim teselli etcek bilmem artık
sıyrık sıyrık konuşuyorum işte
idare kuşum
idare etsinler bizi artık son 10 gün yarın bak
bu süre de nazlanmak serbest kuşum
bu arada biz çıkıyoruz bitanesi geç kaldık
kocaman öptüm seni
nurayı da öpüyorum o beni unuttu ama
yemekden sonra gelir nasılsa
iyi akşamlar fıstıklar
kızlar hepiniz merak etmişsiniz beni sağolun eşimle dayanamadık kan verdik maleseffff yine negatiff amma umutlanmıştık kabahat bizde ne diye test yaptırıyozkiiii hey allahım sonuç kötü olunca buhran yaptım uyumuş kalmışım kocam geldi şimdi yemeğe oturcazzzzz hepinize hayırlı iftarlarrrrrrrr
kuşummmmmm yaaaaaaa üzülme acaba neden geçtiiii
alla alla yaaaaaaaaaaaaaaa
buhran yapma diyecem ama olmuyor işteeeeee takıl kuşum bana yapalım makaramızı üzülme senn yaaa kıyamam sanaaaaaa
bende anlamadım niye gecikti 31 temmuzda adet olm uştum iki üç gün daha beklicem gelmezse dr a giderim pek bi umutlanmıştım bugün gelmeyince baya bi kötü oldum offffffffffffffffffffffffffffffff ulennnnnnnnnnnnnnn offfffffffffffff çok zormuş allahım hiç kimseye yaşatmasın
elektireğee zam kapıdaymış canımızımı alacaklar daha yaaaaaaaaa bu neeeeeeee
yaprak dökümüü başlıyoo kuşlarrrrrrrrrr heycanla bekliyordummmmmmmm
haklısın fatoşcuğum kuşummmmmm haklısın ben bilmezmiyim öle adettin gelmeyince boş boş beklemeyiiiiiiiii
ayıpettin bu arkadaşın çokkkk beklediiiiiiiiiiii
ayyyyyyyyyyyy hep bekliyozz şimdide ölee yanlız dün bir bugün iki kasık ağrııs bel ağrısı anamı ağlattıı
sabahtan iş yerindeydim canım yoğundu yazamadım sonra test yaptırmaya gittik olmayınca annmeler geldi üzülmiyim diye yalnız bırakmadılar onlar gidince uyumuş kalmışım
bende dört gözle bekliyordum valla... kız ağlanmazmı bu dizide?
iki kız kardeş.. et tırnaktan ayrılmıyor işte bak yine...
ben burdayım ama beni kapalı gösteriyo niyekineeeeeeeeeeeeeeee
sitede biliyo katılımcı ruhunn olmadığını :jeyyar:
sankimm açıksındaaaaaaaaaaaa buradamsınnnnnnnnnaniknanik
şimdiii benim ebe yiğenle konuştummmm
çiş muhabbetini anlattımmm çok güldüüü keisnlikle dedi senin idrarnın çıktığı yer farklı dedi....
için rahat olsun dediiiiiiiiiiiiii
tabiki de kızımmmmmmmmmm hiç ilgisi yok çişle falan diyorum ya olcak olduktan sonra hiç bişiyeeee bakmıyo yeterki rabbim ol desinnnn nasipse olurrrr canımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?