Aysonu Kizlari 2008

kızlar hepiniz merak etmişsiniz beni sağolun eşimle dayanamadık kan verdik maleseffff yine negatiff amma umutlanmıştık kabahat bizde ne diye test yaptırıyozkiiii hey allahım sonuç kötü olunca buhran yaptım uyumuş kalmışım kocam geldi şimdi yemeğe oturcazzzzz hepinize hayırlı iftarlarrrrrrrr

aayyyy kuşum yaaa aksi olunca ne olacakk ben çokkk yaşadım hüsran boşverr
lütfen kendini bu kadar şartlandırma gönlümüz istiyor tabi ama o gönüller o kadar kırıldıkii
artık inanmıyor ..................

ama sana inan banaaa ben umutluyumm bak kızım olacak diyorum sanaaaaaaaa

ama olmazsa bileeeee bunuda rabbim istememiş diyecemmm.
sende öle ol cnmm sakın üzülmeeeeeeeeeeee

kuşummmmmm yaaaaaaa üzülme acaba neden geçtiiii
alla alla yaaaaaaaaaaaaaaa
buhran yapma diyecem ama olmuyor işteeeeee takıl kuşum bana yapalım makaramızı üzülme senn yaaa kıyamam sanaaaaaa

kuşummmmmm yaaaaaaa üzülme acaba neden geçtiiii
alla alla yaaaaaaaaaaaaaaa
buhran yapma diyecem ama olmuyor işteeeeee takıl kuşum bana yapalım makaramızı üzülme senn yaaa kıyamam sanaaaaaa

bende anlamadım niye gecikti 31 temmuzda adet olm uştum iki üç gün daha beklicem gelmezse dr a giderim pek bi umutlanmıştım bugün gelmeyince baya bi kötü oldum offffffffffffffffffffffffffffffff ulennnnnnnnnnnnnnn offfffffffffffff çok zormuş allahım hiç kimseye yaşatmasın

haklısın fatoşcuğum kuşummmmmm haklısın ben bilmezmiyim öle adettin gelmeyince boş boş beklemeyiiiiiiiii

ayıpettin bu arkadaşın çokkkk beklediiiiiiiiiiii

ayyyyyyyyyyyy hep bekliyozz şimdide ölee yanlız dün bir bugün iki kasık ağrııs bel ağrısı anamı ağlattıı

elektireğee zam kapıdaymış canımızımı alacaklar daha yaaaaaaaaa bu neeeeeeee

yaprak dökümüü başlıyoo kuşlarrrrrrrrrr heycanla bekliyordummmmmmmm

sabahtan iş yerindeydim canım yoğundu yazamadım sonra test yaptırmaya gittik olmayınca annmeler geldi üzülmiyim diye yalnız bırakmadılar onlar gidince uyumuş kalmışım

bende dört gözle bekliyordum valla... kız ağlanmazmı bu dizide?
iki kız kardeş.. et tırnaktan ayrılmıyor işte bak yine...

ayyyyyyyyy özlemişim yaprakdökümünüüü

kocamda diyoo başladı ağlak diziii kendisi çok ağlarda bu diizide

sabahtan iş yerindeydim canım yoğundu yazamadım sonra test yaptırmaya gittik olmayınca annmeler geldi üzülmiyim diye yalnız bırakmadılar onlar gidince uyumuş kalmışım

canımsın yaaaaaaaaaaaaaa üzülme tatlım üzülme vardır rabbimin bilidğii

bizden başka kimse yokkk sayfa bana kalmışşş ohhhhhhhhhhhhihoyyyt

yadannnnnnnnnnnnnsositososito
sağdannnnnnnnnnnnnn:teytey:
hadi yokmu halaya gelnnn:teytey::dance:

:teytey::teytey::dance::dance:sositosositos

şimdiii benim ebe yiğenle konuştummmm
çiş muhabbetini anlattımmm çok güldüüü keisnlikle dedi senin idrarnın çıktığı yer farklı dedi....

için rahat olsun dediiiiiiiiiiiiii

tabiki de kızımmmmmmmmmm hiç ilgisi yok çişle falan diyorum ya olcak olduktan sonra hiç bişiyeeee bakmıyo yeterki rabbim ol desinnnn nasipse olurrrr canımmmmmmmmmm

şimdiii benim ebe yiğenle konuştummmm
çiş muhabbetini anlattımmm çok güldüüü keisnlikle dedi senin idrarnın çıktığı yer farklı dedi....

için rahat olsun dediiiiiiiiiiiiii

tabiki de kızımmmmmmmmmm hiç ilgisi yok çişle falan diyorum ya olcak olduktan sonra hiç bişiyeeee bakmıyo yeterki rabbim ol desinnnn nasipse olurrrr canımmmmmmmmmm

heee ben sıkıldım şimdiden yatmaktan yawwwwwwwwwwwwwwwwwww
aaaaaaaaaaaa c.tesiye kadar idare edecedktim ama offffffff balkona çıkacammmm yarınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…