Aysonu Kizlari 2008

evet canım tüp bebekle hamile kalmış deniyo ama bi de onu yaşayana sormak lazım dilekolay kuşummmm

sen arasana hastaneyi unutmasınlar sakın boşa gitmesin embriyocuklarrrrrrr

yok kızzz asla unutmazlarrr öle bir hastane değilll

doktorum geri kalan yumurtaların kalitelerini bozmazsa dondurulabilir dedii...

sanırım bozulduuusenağlama

ne yapalım birdaha aynı denemeyi yapacak madden gücümüz yok...

o yüzden bu son şanss bizim içinn ayyyyyyyyyyyyy çok sıkıldım yaa bakkk

ağlamak geldi içimden bu son şansımızzzzzzzzzzzzzz senağlamasenağlama

klava:
niye son şansınız olsun canım gün doğmadan neler doğar özel yapamazsanız sigorta karşılar şimdi bunları düşünme zaten hormonlarınla oynandı bide bunları düşünüp strese girme döferinm bak heeklava:

ahhhhhhhhhhh be fakecim bebek olsa şaşardım zaten nerde bende o şansssssss hadi sende işlerini hallet gel kolay gelsin sana bacım

günaydın kızlar bende geldim
ayy ne kadar derin mevzulara dalmışsınız yaaa
nasılsınız güzeller

günaydın cnmmmmmm hoşgeldinnn derin mevzularda boğuluyorumm şuan

cnm sadece şuan yasadıkalrımdan ötürü gördüğüm şeyler
çabul git gelll çok morelim bozulduuuuuuuuu benimmmm
senağlamasenağlama

fatoşcuğum ssk karşılasa bile en az yine 3 milyara ihtiyaç var zate bu 5 milyarı borç aldıkk

senağlama:a015::çok üzgünüm:

fatoşcuğum ssk karşılasa bile en az yine 3 milyara ihtiyaç var zate bu 5 milyarı borç aldıkk

senağlama:a015::çok üzgünüm:

olsun canım bu borcunuzu bitirir sonra yine denersiniz her şeyin hayırlısı tutmazsa bile ki inşallah öyle olmaz kendiliğinden hamile kalırsın belki hayat süprüzlerle dolu birsencim üzme kendini

bak şimdi mynette okudum adamının biri karısı 14 yaşında kednisi 27 yaşındayken evlenmişşş

doğlu bunlar kızlarrr birde çocuğu var 10 çocuğa kadar yolu varmışşş

ikinici eşi için şimdiki karısı ile çukurovada çalışıyolarmışşş

ikinci eşe 15 bin ytl başlık verecekmiş öklüzzzzzzzzzzzzz bunlarrrrrrrrrrrrrr

ilk karısını belderle almışş o beleşe gelmişşşşşşşşşşşşş

bunları okudukcaaaaaaaa deli oluyorrrrrrrrrrrrrrr birde 10 çocukkkkkkkkkkkkkkkk yaaaaaaaaaaaa

anaaaaaaaaaa bide ben okuyam ne demek bu ya manyak bunlar mide bulandırıcı ayyy iğrenç yabide paramı biriktiriyolarmış bune yaaa

benim evi temizlemem lazım çok tozlandı valla ama bugün hiç canım istemiyo ama yarın mutlaka yapmam lazım kaldı mı kalıyooo yaaaaaaaaaaaa

birsencim şimdi sen arayıp fırça atıcaktım ne yapıyorsun diye ama
benim de kayışlar çok sağlam değil ki
bi acayibim bende yaaa
bi kötü bi şey söylese ağlıcam
biri güldürse oynıcam
hani yani ümitlenmek
ya da kendini kaptırmamak durumu
ısım bi acayip çıkıyordu ama derece bozuldu kızlar ondan mış
saçma sapan rakamlar çıkıyor
uzun zaman oldu tabi
hergün hergün
ya da ben kendime bahane arıyorum
derece doğru belkide
bilmiyorum yani bilmiyorum

ahhhhhhhhhh be dilekçim ne desm bilmemki üzme kendini desem işe yarar mı bilmem çünkü bende senin gbiyim biri bişi dese ya ağlıcam yada gülücemmmmm

aaaa tam da onu konuşuyoduk aradılar dimekkkkkkkkk hadi nakalım iyimiş senin embiriyocuklarrrrr

olsun canım bu borcunuzu bitirir sonra yine denersiniz her şeyin hayırlısı tutmazsa bile ki inşallah öyle olmaz kendiliğinden hamile kalırsın belki hayat süprüzlerle dolu birsencim üzme kendini
cnm o borç birsende anacak biterrrr
neysee zateb şimdi hastanden aradılar 2 embiriyom daha varmı çok güsel gelişimi tamamladılar dedi...kadınn470 ytl istiyolar 4 sene saklamak için
eşime dedim baştan şimdi nereden verelim dedi....ve ben ağladımmm sonrada doğru diyorsun ilaç vs.almakla uğraaşacağımaza bunu yapalım diyor tutarsada 470 ytl fenda olsun diyor..ama ağladım diye fırça yedim

cnmbugün heç keyfim yokkkkkkkkkkk umudumda yokkkkkkkkkkkkkkkkkk

oh gelebildim ne zamandir ilk defa 10a kadar uyumusum yaww
ama sersem gibi oldum bu da yaramadi herhalde :1rolleyes:
dilek gunduz de olctunmu nasil acayip rakamlar cikio
derecenin pili filan bitio olabilir yenisini al onun bencea.s

ohhhhhhhhhhhh iyi etmişsin nuraycım uyuki bebişinde büyüsün demi hoşgeldin bu arada canımmmmmmmmmm

ayyyyyyyy çıldıracağım kanal d de kadın 3 -4 yaşlarında bir bebek yalınayak hastaymışşşş

dayanamıyorum artık çocuk görmeye çocuk haberlerineeeeeee

yaaa seyretme seda sayanı yapma kendine bunu kuşum yaaa
kıyamıyorum senin bu hallerine ben yarabbim yaaa
keşke yanyana olsak da bi sigar ttüttürsek di mi

nurayım yaa belki de doğru derece ilk açtığımda bi süre bi sürü rakamlar çıkıyor
sonra ölçtüm 36.2 çıktı sonra hemen bi daha ölçtüm 36.6 çıktı
dediğim gibi belki de doğru da bahane arıyorum kendime
ama bugün yenisi alıcam değmez bu strese
sende uyumuşsun yarasın kuşum prensesimize yarasın
tatoşş çok ince bi çizgi evet ağlamak hıçkararak ve gülmek kahkalalarla
bu aynı şu
çok umutlu beklemek hayal kurmak
ya da yok olmayacak dayan yüreğim demek

aynen öyle dilekçim tercüman olmuşsun bana öfffffffffffffffffff be içim çok fena yaaaaaa ne yapsamki dışarı mı atsam kendimi yoksa temizlikmi yapsammmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…