Aysonu Kizlari 2008

ooooooooooooo dilek ablamda geldi neyse konu kapanmış geçmişte ama kızlar boşverin üzülmeyin tek bunu yazayorum size

neyse bende dün adet olacam zannettim gelen giden yok bugün ısımı ölçem dedim bir kalktım saat 12:1shok: olmuş yanımda murat yok hemen telefona sarırdım aradım
uyandırmak istemedim seni dedi sende maşallah 12ye kadar yatmışın dedi güldü,yani ısı ölçmede suya düştü yinekaydirigubbakcemile3

buarada hicranım vallah aklımdasın bir tanem
geçen annemle senin hakkında konuştuk
dedim aslıya gidemedim hediyesi hazır
ama hicranında yakın doğumu ona nasıl giderim dedim annemde doğursun o ben seni taksiyle götürürüm didiŞeniz
bide knt yükleyem ilk iş seni aramak olacak canım benim:1hug:

merhaba bayanlar
kusura bakmayın selam vermeden neşemi sordum ama onu çok özledim de

oooooooo nasipcim hoşgeldin bir tanem kusura bakma sizin sayfaya gelemiyorum fazla zaten burdada fazla katılımcı değilim diye birgün oyacaklar beni ama neysekaydirigubbakcemile3

sen ne yaptın kistinden kurtuldunmu gülüm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
esranın kardeşi elif vardı yaaa onunla konuştum
yakışıklı yağızımız gelmiş kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öğlen 12 de sezeryan olmuş
esranın biras ağrısı var ama o da geçicek inş.
bebişimiz çok iyi dedi teyzesi
burdaki teyzeleri de o mis kokulu meleğe hayırlı uğurlu sağlıklı ömürler diler di mi
darısı başımıza kızlar inş. yaaa

hadi gözüümüzz aydın tek tekk geliyor bebeklerimizzz

hayırlı olsun bakalımmm

eee birsen nerde ki şimdi
bi de nurayım gel artık yaaa

cnm buradayım ama çok sinirli asabiyim
ateş basıyorr yanıyorummmm
fanilamı çıkarsamm hasta oluyorummm
offff kasıklaırm ağıryoooo böle pıt pıt atıyo g,ibi yaaa

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sıkıntadayımmm daraldımmmmm

gezmek isityorummmmm yat yattttttttttt bıktım yaaaaaaaaaaaa

inanmıyorum ya süper haber bende akşam arayayım onu belki o zaman rahat rahat konuşur esramŞeniz
allah ım inşallah bizlerede bugünleri gösterir yarabbim:1rolleyes:

oooooooo nasipcim hoşgeldin bir tanem kusura bakma sizin sayfaya gelemiyorum fazla zaten burdada fazla katılımcı değilim diye birgün oyacaklar beni ama neysekaydirigubbakcemile3

sen ne yaptın kistinden kurtuldunmu gülüm

o zman anlattığım gibi söktürücü verdiği gün regl oldum bakalım artık kısmet 5 günüm kaldı ama geçen ayki reglim normalden uzun sürdü sanırım tüplerdeki kan birikintisinden de kurtuldum:lepi:

aaaaaaaa süper ya bir tanem ne güzel habermiş bu inşallah bu aya güzel haberide verirsin bize
Şeniz:lepi:

canım dur ya sinirlilik asabilik yok çoğu gitti azı kaldı bir tanem inşallah 8 gün sonra bebişlerinle gezecen senkaydirigubbakcemile5

haa bi de ne siniri yaaa deli
yat uyu azcık ah ah senin yerinde olsam şimdi
hem uyku sinirlerine de iyi gelir

ne bileiym yaaaaaa sinirliyim o kadar hormon alırsam

bide hiç bişey yapamıyorum ondan buu şimdi kalktımm

mercimek çorbası attım ocağaa yaaa

midem zatennn fenaaaaaaaaaaağzımda ağrıda yapıyorrrrrrrrr

uyuyacağımda iğneye gideceğimm cnmm

off yaa benımde midem acıkıyor ama hiç bişi yemek istemiyorum .............. iştah sıfırr...biraz önce ayran iştim ama işe yaramadııııııııııııı...........

2 kilo vermişim yaaaa iştahsız yenince kilo veriliyormuş hihihiiihihihii....iştahım yerine gelecekmi yawwwwww..

akşama iftara davetliyiz ne yapacam bilmiyorum umarım herşey yolunda giderr ......orda yemekleri yiyip sonra iyi olmalıyımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…