Aysonu Kizlari 2008

ya arkadaşlar ne oldu böyle anlamadımkii....nerde o toopik yaww kim ne dedi neden dedi...off yaa gereksiz neden sinirlerinizi harap ediyorsunuz...bu topiği banada versenize yaa..

kızlar gerçekten iii değilim tansiyonummu çıktı bilmiyorum

midem fena ve basımda karıncalaşma var ter atıyorummm duşa gireceğim yatacağım

neden oldum bilmiyorum offffffffffffff

ben sana stres yok sinir yok demedimmi kız ...off yapmayın yaaa nedenini bilmiyorum ama sanal alemde sinir sinir insanlar var olduğunu biliyoruz neden onlarla uğraşıyorsunuz ve gününüzü rezil ediyorsunuz..o insanlar insanları sinir etmek için doğru olmayan herşeyi yazarlar off of boşverin bizler medeni insanalrız bşverin relax olun biraz..:lepi:

geldim geldim ben de geldim
kimler var bilmiyorum ama
nasılsınız kızlar
kedicikimmmmmmm annem yakışıklımız geliyormuş haa
hayırla sağlıkla melekleriyle gelsin annişim benim

sağol bitanem. inşallah canım. arkadaşların hep kızı oldu. eşim bi mutlu. bizim oğlanın çok talibi çıkacak diye sırnaşık şey artık o mu kızların peşinde koşar kızlar mı bilemem kaydirigubbakcemile3

canım benim bence herşey yanlış anlamadan ibaret sende üzülme nolur. büyütmeyin bence.

canım benim bence herşey yanlış anlamadan ibaret sende üzülme nolur. büyütmeyin bence.

oncelikle bebegin hayirli ugurlu omurlu olsun
canim allahim saglikla kucagina almayi nasip eylesinn
herkes ilk goruste senin gibi olaya kibar ve olgun yaklassa keskee zaten uzatmadimm
kimse icinde kotu dilekte bulunmadim beni taniyan bilirr
allah senden de razi olsunn:Saruboceq:

ya arkadaşlar ne oldu böyle anlamadımkii....nerde o toopik yaww kim ne dedi neden dedi...off yaa gereksiz neden sinirlerinizi harap ediyorsunuz...bu topiği banada versenize yaa..

bebekcimmm boşver canım. konuyu kapatmak bence en güzeli..

bitanem senin nasıl gidiyo hamişlik.. bebiş nasıl

kızlar merhaba ne oluyor ya biri birsenime bişeymi diyor yoksa ya site kavga alnına döndü ya

neyse kedicik oğlun oluyormuş galiba canım çok sevindim sayfamızın prensleri ve prensesleri çoğaldı
allah ım sizi hep böyle mutlu etsin

ve ben geçmişe bir bakam kim kime ne dememiş.
vallahi burda biri arkadaşımı üzdüyse alnını karışlarım ona göre

kızlar başım yanyorr

midem ekşiyorrrrrrr

yatıyorummm ama iiii değilimmm soda içsem eksime gecermi

kızlar başım yanyorr

midem ekşiyorrrrrrr

yatıyorummm ama iiii değilimmm soda içsem eksime gecermi

yok canımmm soda daha beter eder. bence ılık şekerli bi süt iç iyi gelir. eşin akşam gelirken gaviskon alabilir. bende kullanıyorum onu.

kız benimde öyle başladı biliyon demiiii.. önce 3-4 gün midem ekşidi durdu.

kedicik bende gaviscon önerecektimdede hamişlere yan etsimi varsa diyerek önermedim
neyse hamiş kalırsam yanma ekşime olursa bende içerim:))))

cnm bende gastirit var sabah kaşar peyniri yedim sanırım o yaptıı

kocam ilaç vs.almaz burnundan soluyor evi temizliyor sinir yapmışşş kadın tutarsın diyooo

bütün evin halıları kalkmışş evi silmiş süpürüyor kapalı balkonun kilimleirni silkeliyorr siliyorr

şimdi heççç bişey istemem isteyemmemmmmm

sodayla ekşime geçmez gülüm
en iyisi ağzına ekmek falan al sen
buarada son 8 gün ay heyecan bastı beni ya:))

evet 8 gün kaldı cnmm haftaya pazarrrrr büyük günnn

ama eminim geldi kuzularımmm

ahhhh canuuummm.. sen en iyisi sıcak bi süt yap şekerli.. o iyi gelir. ama çok da kaynar olmasın. bende de var gastrit bebiş bu ara mideyi itekliyo yukarı ondan daha bi beter oldu. gaviskonu su gibi içiyom. ama süt de iyi geliyo. sütü bi dene geçmezse artık kocişe biraz naz yapıp aldır canım. gaviskon bulunsun sende.

neşem yan etkisi yok canım. ben baştan beri onu kullanıyorum.

evet ya geldiler minikler şu 8gün geçse ya süper olucak:)))
benimde adete 2 gün falan kaldı ama yine yok benim kuzum olsun senin olacak inşallah o bana yeter artar bilene:))

doğru diyosun sütü sevmiyorum birazda cırcırım o yüzden içmem ama bugün çekecem bunu belli olduuu ..

ayy hamişken desene bişey yiyemeyecem hattta şimdi başaldı bileeeeesositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…