Aysonu Kizlari 2008

huuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrrrr noluyor yawffffffffffffffffffff ben anlamadım bu işten bişiii burası arenaya mı döndüüü kim küsmüş birsenmiii neden yawww okuyamadım tamamını ama yapmayın allah aşkınaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa kalp kırmaya kendimizi üzmeye değermi böle şeylerrr aamaaannnn cinsiyet meselesidir gidiyor kim nasıl ne düşünürse dşünsünn allahtan ne isterse istesin sonuçta rabbim ne isterse nasıl isters onu verirr içimizden geçen dilekler olabiliir bununda bir önemi yokk herkesin gönlünde bir yiğit yatar derler yaaa öleeee aman kimseee böle şeylere takılıp üzmesin ne kendini ne başkasınııı irsen kızzzzzzzzzzzzzzzzz nerdesinnn gel çabuk burayaaaaaaaaaaaa üzme kendinide bizide o karnındaki bebişlerideeeee stres yokkk srtesss yokkkkŞeniz:içelim:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ayol ne bu yaaa valla mübarek aylarda birbirimize kötü lafla demeyelimm heleki beddua tarzında ayıp oluyor vallaaaa ne demek beddua herşey yanlış anlaşılmalar yüzünden olmuş hemdeeeee

ayrıca herkes aynı fikirde olmayabilirrr herkes farklı düşünebilir doğru veya yanlışşş orası kişiyi bağlarrr fikirleri tartışın konuşun ama kırıcı olmadan değilmiii ya sevgi saygı dostluk çerçevesinde olmalı herşeyyy aman ben az konuşiiim şimdi banada birileri çatar matarrr valla doğururum bak karışmam üzmeyin beniiiiiiiiiiiiiiiii zaten dün tansiyonum 15 e çıkmıştı valla ayol ne olduğunu anlamadım bi başım döndü feci şekilde hemen tansiyon aletini alıp ölçtüm bi de ne göreyim 15-6 ay inanamadım bidaha ölçtüm aynııı otomatik makinayı aldım onla ölçtm aynııı fena korkmuşummm valla hemen dr aradımmm neyseki küçüğüde çıksaydı sorun olurdu ben dün zeytin yedim fazla yedim sanırım ondanmı ne çıktı limon falan içtim 15 dk sonra 12 ye düşmüştü allahtan

ya kızlar nolmuş ben bişey anlamadım ya..

dırımımmm saçmalama sen nereye gidiyosun.. bu sayfayı açan sensin bitanem. hiç biyere gitmiyosun. herkes gitse bile sen burdasın mira yok ki sana oklava sallasın klava:

bak size oğluşum olacağını söylicektim bütün keyfim kaçtı. boşverin kızlar ya.. dırımımm konuyu tam anlamadım. sanırım kız erkek olma durumları. boşver bitanem. herkesin kendi düşüncesi.:1hug::1hug:

sorma nuray ya olay nerden nereye gelmiş hakikaten ya bu ne yaaa yapmayın kızlarrr

uyuyabildinmi barı canıcımmmmmmmm

ben bir sure girmesem iyi olur kızlar
ortalık karıştı benim yuzumden
iki gundur cok gerildim cokkk
kendinize iyi bakın

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sende mi nuray yapmayın böyle ya ne olur üzmyin birbiriniziiiiiiiiiiii anaaaaaaaaaaaa ne olcak şimdi ya çok üzgünümmmm

yaa nuraycığım nasıl böle düşünüyorsun,

sana neden kızayım ben????

benim kızdığım kişi belii bana beddua etmiş cnm yaa
en çok senin duaya ihtiyacın var demiş
kimin duaya ihitiyacı olduğunu kim bilirki yaa

lütfen sende üzme beni...hiç iiyi değilim ateş basıyor basım dönüyor
kafam yerimde değil midemde fenaa...lütfenn konu kapandı artık konuşmayalım
sabah çok kötü oldum çıktımmmm.......yoksa kimse engel olamz gelmeme biliyorsun kuşum

sorma kedicik ortalık karıştı hiç bişeyde yok halbuki ortada herkes fikrini söyledi sadeceeee

oğluşunmu oluyo senin yerim ben onu maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

nurayımmm sen yapma bari ya.. iyi herkes gitsin o zaman. ya saçmalamayın kızlar allah aşkına.

berna ve nuray bu sayfadaki en eski arkadaşlardan. sizin gitmeniz en saçma olanı zaten.:1hug:

ya miram nerdesin iki oklava gerekiyo artık klava:klava:

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeee yüerğüme su serpildi yaa evet bencede bi daha açmayın kızlar bu konuyu boşver kuşum ya hersesin içini rabbim biliyo nasıl olsa

kızlar gerçekten iii değilim tansiyonummu çıktı bilmiyorum

midem fena ve basımda karıncalaşma var ter atıyorummm duşa gireceğim yatacağım

neden oldum bilmiyorum offffffffffffff

kedicik cnm hayırlı olsun tatlımm allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn

evet bitanem sağol. canım bak biyerlere gitmek yok. valla kızdırmayın bizi ya.

senin de az kaldı canım. inşallah senin de güzel haberlerini alıcaz daha. sonra diğer telaşlar... ikizler geliyo ikizzzlerrrr. canım duş alırken fazla sıcak duş alma biliyosundur ama ben hatırlatayım. düşük riski oluşuyo çok sıcak suyla duş alınca.

bende duşa girip gözlükçüye gidicem kızlar kızımın gözlüğünü vermiştik tamire onu alıcam sonra gene gelirim byyyyyyyy allah emanet olunn

şimdi duş aldım yatacağımm sol kasığımda ağrı varrrr

kedicik ılık su ile alıyorumm duşumuuu merak etme şimdi yatıyorummm

öptümmm

Son düzenleme:
geldim geldim ben de geldim
kimler var bilmiyorum ama
nasılsınız kızlar
kedicikimmmmmmm annem yakışıklımız geliyormuş haa
hayırla sağlıkla melekleriyle gelsin annişim benim

benden buyuklmussun ablacim ama maasallah yorumlarin cocukcaa hicte akil verir gibi degill
neysee rabbim seninde gonlune gore versinn (ama kelimeleri secerken igrenc yaratiklar allah belasini vermesinmis falan dikkatli olmani
kardesin olarak tavsiye ederimm hic birimiz sana gelipte yakinmadik bu konudaa

dirim ablama gelinceee
ben ondan hiiic beklemedigim yorumlari alincaa boyle cook uzuldumm
ablacim yemin ederim sana bedduuada bulunmadimm
aksine sahurdan sonra namazimda sirff adina duaa ettimm allahim biliyorr
amacim seni uzmek degildii kirmakta degildii
ama ben geliptee bu sitede samiradan baska derdimi kimseye acmadimm
ki neden rahatsiz oluyosunuz
haklisinizz adaletmi bu diyosunuzz
biz evlat hasretiyle yanip tutusurkenn bunlar cinsiyet derdinde boyle adaletmi olur diyosunuzz belkide
ama size bi zararim yokki neden bu kadar kiziyosunuzz
ben oyle dusunenleri allaha havale ediyyorum dedimm
sende oyle dusunmemissinn okudum anladimm
sikma canini herkes kaldigi yerden devam etsinnn ben yokmusum gibi yazin kizlar iyi sohbetlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…