selam kızlarrrr haberiniz varmı bilmiyorum ama esracıgımız bugün dogum yaptıı Yagız bebek dünyaya gelmiş. herkes nasıl inşllah hepiciginiz iyisinizdir gelemesem bile hep aklımdasınız güzeller beni çekiştirmişsiniz inanın geliyorum okuyabildigimi yazabildigimi yazmaya çalışıyorum ogluş durdurmuyor hep gögüsteyizz. hepinizi çook çook öpüyorum.
senin o oğlunu yerim bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güsel bişey o beeeeeeeeeeeee
arada slm ver kaç güselim
eevet esra doğurduu msj attım kont.yoktu arayamadımm
selam kızlarrrr haberiniz varmı bilmiyorum ama esracıgımız bugün dogum yaptıı Yagız bebek dünyaya gelmiş. herkes nasıl inşllah hepiciginiz iyisinizdir gelemesem bile hep aklımdasınız güzeller beni çekiştirmişsiniz inanın geliyorum okuyabildigimi yazabildigimi yazmaya çalışıyorum ogluş durdurmuyor hep gögüsteyizz. hepinizi çook çook öpüyorum.
aslı kız şimdi nasıl misgibi kokuyodur paşannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
heee benimde koca yaptııı yawwwwheç bişe yapmadım ev işi yaptım toz kovaladımmmm herzamanki gibi sen nasılsın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yee teyzesii seninkilerr dogdugundaa bende seninkileri yiyecegim yerimseniben
tamam şekercimm arada slm çakarımm tatlımm.
yorumlarını dinlesin yaaaaaaaaa ntv de rıdvan konuşuyor onları izlesin kendüsüüümaç bitmiş bağlantım heran kesilebilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
teyzeleri biraz önce anneannesi küçük bir banyo yaptırdı uyuyor o yüzden şuanda rahatım. canlarımm Allah'ım en yakın zamanda sizlerede nasip etsin hep dualarımdasınız.
evet ya geldiler minikler şu 8gün geçse ya süper olucak:)))
benimde adete 2 gün falan kaldı ama yine yok benim kuzum olsun senin olacak inşallah o bana yeter artar bilene:))
2 kilo vermişim yaaaa iştahsız yenince kilo veriliyormuş hihihiiihihihii....iştahım yerine gelecekmi yawwwwww..
evet birsen yok ortada ya iğnededir yada yatıyordur
nuray ımında morali bozuldu kaçmış inşallah unutulur bunlar
vallah bilmiyorum ki ama zannetmem kasığım ve belim 1 haftadır ağrıyor benim gelecek benim velet ama ne zaman normalde 2 gün sonra olmam lazım ilaçsız yani
ama ilaçlarla düzene girdiyse dün olmam lazımdı
selam kızlarrrr ben geldim naberler bakiiimmm...................
neşecim sabah nerde bu kız demiştimmm nerdesin kızz karşılaşamıyoz genee nerelere dalsun bacımm allah sanada nasip edeere inşallah bu adet gelmez bebiş gelir canım arkadaşımmm bu arada bana gelemediniz bi yahuuuu ben anlamam benim kız doğunca hepiciğinizi bana beklerimmmmmmmmkaydirigubbakcemile5Şeniz
kız birsennn şimdi benim prenses karnımda oynadı bende kendimce dedimki 30 a kadar sayıcam bir kes oynarsa birsenin 1 bebişi 2 kez oynarsa 2 bebişi tutunmuştur diyee benim kızın falına göre ikizler geliyor bacummmmsırnaşık şey
kızzzzzzzzzzzzzzz birsen mesajını aldım şekerim ne yapam kız pc kocamdaydı o ara sigara içmeye çıkmıştı balkona oukuyuverdim yazdıklarınızı
maçları takip ediyoda şimdi koltuğa uzandı pcyi kaptımmmmmmmmm
,anam neşem kızzz göğüs uçlarında kararma varmı kızz bide kendini bi dinle bakeeemmm öle hafif baş dönmesi daha önce farketmediğin şekilde oldumuu hiçç:teytey: sende hamişmisin inşallah yawww
ayyyy mürdüm eriği yedim beni ishal yaptı yaaaaaaaaa bi fena oldummmmmmm anlatamam size yaaa
bu arada benim göğüsüm kaşınıyorrrrrrrrr bu adet belirtisiyidi bende yaaaaaaaaaaaa
hoşgeldinnnnnn kuşummmmmmm
canım bizde onun muhabbetini yapıyorduk benim hamiş olduğumu öğrendiğim günden 3 gün sonra doğuma girecen benimkide uzun yola yollamaz ama ben bi şekil yapacam gelecem yaa aslıya gidemedim sana gelmem lazım çatlarım bennn sultanı görmeden
ayyyyyyyyyyyy canımmm benim yaaaaaaaaaa şimdi kocam geldi yanıma o salonda takılıyorda ....göbişimi açtııı ovaladııı baktıı öptüü sonra dediki nerede bebeklerimiz dedim burada.....bak ikiz olursa biri burada biri burada olacak......sonra dedikii ya olmazsa saçmalamaaa dedimm....merak etmiyormusun dedimm ediyorum dedi..gideyim cuma yaptırayım dedim testi ..ya kötü sonuç olursa dedi...ne yapacan orada dedi...dedim orası hastane bişey olursa alır bakarlar.....en kötüsü ağlayacam zırlayacamm o kadar dedimm..
iii sen biliyon dedi....yaptırabişlirim yaniii testi 10.gün heheheee
iiiii maç izlesinnn ölee senide bize versinnnn hehheee
,
kıııııııııı kız öle bişey yazmamış nirden çıkardınnnn sen bunuu
hiçroşş kız taze hamiş olarak sana soramm sol kasığımda pıt pıt bişey atıyor bacımm
biraz iş yapsam ağrıyoo acaba benim kalan yumoşlarmı çatlıyorrrrrr
ayyyy mürdüm eriği yedim beni ishal yaptı yaaaaaaaaa bi fena oldummmmmmm anlatamam size yaaa
bu arada benim göğüsüm kaşınıyorrrrrrrrr bu adet belirtisiyidi bende yaaaaaaaaaaaa
valla onu tam bilemem ama bende de olmuştu aşılama sonrasında hatta benim komşu dalga geçmişti beb oynuyor kız ondan diye yok mok olurmu daha 10 günde bebekmi kıpırdar demiştim damar atıyordur bence gerçi benim sonuç pozitif çıkmıştı emme inşallah seninde öledirr teste gelince 10.gün yapma bence bekle 12. gün yapp kesin olsun aklında soru işareti kalmasın yerleşme geçmi oldu hamiş değilmiyim ölemiyim deyiii 12. gün git yap bacımmm allahın izni ile sonuç pozitif çıkacaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkka.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?