Aysonu Kizlari 2008

senin o oğlunu yerim bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

ne güsel bişey o beeeeeeeeeeeee

arada slm ver kaç güselim

eevet esra doğurduu msj attım kont.yoktu arayamadımm

senin o oğlunu yerim bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

ne güsel bişey o beeeeeeeeeeeee

arada slm ver kaç güselim

eevet esra doğurduu msj attım kont.yoktu arayamadımm

yee teyzesii seninkilerr dogdugundaa bende seninkileri yiyecegim yerimseniben
tamam şekercimm arada slm çakarımm tatlımm.

aslı kız şimdi nasıl misgibi kokuyodur paşannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

heç bişe yapmadım ev işi yaptım toz kovaladımmmm herzamanki gibi sen nasılsın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
heee benimde koca yaptııı yawwww
ben iyiyimmm cnm ne olsun şimdi gittim çamaşır katladım
en ufak bi iş yapsam sol kasığım ağrıyoo
korkuyom artık bu ne yaaa
yee teyzesii seninkilerr dogdugundaa bende seninkileri yiyecegim yerimseniben
tamam şekercimm arada slm çakarımm tatlımm.

cnmm gelsinlerde yeee sen yeee

maç bitmiş bağlantım heran kesilebilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yorumlarını dinlesin yaaaaaaaaa ntv de rıdvan konuşuyor onları izlesin kendüsüüü

irtibatımızı koparmasın

teyzeleri biraz önce anneannesi küçük bir banyo yaptırdı uyuyor o yüzden şuanda rahatım. canlarımm Allah'ım en yakın zamanda sizlerede nasip etsin hep dualarımdasınız.

ahhhh yesinler onuuu hele aslı kırkı çıksın kocaman olacakkk

ayyyyyyyy resmi bile ne güselll o güsel kokusu geliyor burnumaa

bu arada sultanla konuştummm merak etmiş cnmm benim yaa

evet ya geldiler minikler şu 8gün geçse ya süper olucak:)))
benimde adete 2 gün falan kaldı ama yine yok benim kuzum olsun senin olacak inşallah o bana yeter artar bilene:))

neşecim sabah nerde bu kız demiştimmm nerdesin kızz karşılaşamıyoz genee nerelere dalsun bacımm allah sanada nasip edeere inşallah bu adet gelmez bebiş gelir canım arkadaşımmm bu arada bana gelemediniz bi yahuuuu ben anlamam benim kız doğunca hepiciğinizi bana beklerimmmmmmmmkaydirigubbakcemile5Şeniz

kız birsennn şimdi benim prenses karnımda oynadı bende kendimce dedimki 30 a kadar sayıcam bir kes oynarsa birsenin 1 bebişi 2 kez oynarsa 2 bebişi tutunmuştur diyee benim kızın falına göre ikizler geliyor bacummmmsırnaşık şey

kızzzzzzzzzzzzzzz birsen mesajını aldım şekerim ne yapam kız pc kocamdaydı o ara sigara içmeye çıkmıştı balkona oukuyuverdim yazdıklarınızı
maçları takip ediyoda şimdi koltuğa uzandı pcyi kaptımmmmmmmmm

2 kilo vermişim yaaaa iştahsız yenince kilo veriliyormuş hihihiiihihihii....iştahım yerine gelecekmi yawwwwww..

iştahın düzelir canım merak etme ama az daha sabredicen fakat sen zorla kendini bebek için gerekli besin ilk 3 ay çok önemli bol sebze meyve yoğurt süt zorla kendiniiii ha gayrett iştah falan at kenara zorla yicen başka çare yokkk

anam neşem kızzz göğüs uçlarında kararma varmı kızz bide kendini bi dinle bakeeemmm öle hafif baş dönmesi daha önce farketmediğin şekilde oldumuu hiçç:teytey: sende hamişmisin inşallah yawww

selam kızlarrrr ben geldim naberler bakiiimmm...................

hoşgeldinnnnnn kuşummmmmmm

canım bizde onun muhabbetini yapıyorduk benim hamiş olduğumu öğrendiğim günden 3 gün sonra doğuma girecen benimkide uzun yola yollamaz ama ben bi şekil yapacam gelecem yaa aslıya gidemedim sana gelmem lazım çatlarım bennn sultanı görmeden

ayyyyyyyyyyyy canımmm benim yaaaaaaaaaa şimdi kocam geldi yanıma o salonda takılıyorda ....göbişimi açtııı ovaladııı baktıı öptüü sonra dediki nerede bebeklerimiz dedim burada.....bak ikiz olursa biri burada biri burada olacak......sonra dedikii ya olmazsa saçmalamaaa dedimm....merak etmiyormusun dedimm ediyorum dedi..gideyim cuma yaptırayım dedim testi ..ya kötü sonuç olursa dedi...ne yapacan orada dedi...dedim orası hastane bişey olursa alır bakarlar.....en kötüsü ağlayacam zırlayacamm o kadar dedimm..
iii sen biliyon dedi....yaptırabişlirim yaniii testi 10.gün heheheee

iiiii maç izlesinnn ölee senide bize versinnnn hehheee

anam neşem kızzz göğüs uçlarında kararma varmı kızz bide kendini bi dinle bakeeemmm öle hafif baş dönmesi daha önce farketmediğin şekilde oldumuu hiçç:teytey: sende hamişmisin inşallah yawww
,
kıııııııııı kız öle bişey yazmamış nirden çıkardınnnn sen bunuu

hiçroşş kız taze hamiş olarak sana soramm sol kasığımda pıt pıt bişey atıyor bacımm
biraz iş yapsam ağrıyoo acaba benim kalan yumoşlarmı çatlıyorrrrrr

ayyyy mürdüm eriği yedim beni ishal yaptı yaaaaaaaaa bi fena oldummmmmmm anlatamam size yaaa

bu arada benim göğüsüm kaşınıyorrrrrrrrr bu adet belirtisiyidi bende yaaaaaaaaaaaa

ayyyy mürdüm eriği yedim beni ishal yaptı yaaaaaaaaa bi fena oldummmmmmm anlatamam size yaaa

bu arada benim göğüsüm kaşınıyorrrrrrrrr bu adet belirtisiyidi bende yaaaaaaaaaaaa

mürdüm eriği ishal yapar canım ama bu dönemde kabız olmaktan iyidir benim dr um ıkınmak bile yasak demişti bana sakın kabız olmayın demişti

ne adet belirtisi ya uğraşma böyle şeylerle zamanı gelince öğrencez sabret canım ne zordur bilirim bu bekleme süresi bi düşünürsün hamilemiyim yok bi daha düşünürsün değilim adet olcam ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh

valla onu tam bilemem ama bende de olmuştu aşılama sonrasında hatta benim komşu dalga geçmişti beb oynuyor kız ondan diye yok mok olurmu daha 10 günde bebekmi kıpırdar demiştim damar atıyordur bence gerçi benim sonuç pozitif çıkmıştı emme inşallah seninde öledirr teste gelince 10.gün yapma bence bekle 12. gün yapp kesin olsun aklında soru işareti kalmasın yerleşme geçmi oldu hamiş değilmiyim ölemiyim deyiii 12. gün git yap bacımmm allahın izni ile sonuç pozitif çıkacaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkka.s.

kullandığın ilaçlar göğüste şişlik gerilme yapacaktır yapmıştır hatta ondanda kaşınabilirr sen bunları düşünme tüp bebe yaptığını unutttttt kafayı başka şeylere yormaya bak ne dedim sana ben kitap oku örgü örrrrr sitede gez toz konuş ama bu bebiş meselesini çok fazla konuşmamaya çalışşş stres gerginlik yaşama kii bebişler rahat tutunsun sanaaaaa

ölemi diyonnnnnnnn ayy çok kararsızımm yaaaaaaaaaaa
öle yapam mademmmmm ayyyyyyyy kocamda olsunn

inş.pozitifffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…