Aysonu Kizlari 2008

cnm nereye gidecem adam salıyormu yaaaaaaaaaa

gezsem böle olmazzzzzzzzzz

kiatop okuyorumm ...tv seyrediyorummmm ama aklımdan çıkmıyor üzgünüm yaaa

kim düşünmüyorum diyosa banada versin formülüüü

zaten gaz sancılarında öldümmm

ufak iş yapsam kasığım ağrıyo nasıl unutayım şimdi göğüslerim şiş aMA UCLARI ACIYOR İLAÇLARDANN ODAA

dırımımmmm o pıt pıtlar bebiş yerleşirken oluyo kızzz..

benim de olmuştu. gebelik oluşunca rahimde kanlanma artıyor. bebişin yerleştiği taraf da öyle atıyo. bende söylemiştim burda hatırladın mı.. hatta kızlardan biri bebiş o demişti. ayyy canım hadi inşallahhhh.. bak kendini zorlama sakın. az kaldı canım sabret.

bence de yap 10. gün yaa.. çıkar nasıl olsa dimiii.. ilaçtan dolayı yanlış çıkmaz demi birsen. çıkmazsa yap bence de..

ayyyyyyyy gerçetenmi yaaaaaaaaaa

biliyorum geleceklerini cnmmmmmmmm

10.gün yanlzı yaptıracağımm

ama 12 gün eşimle olacam

karar veremiyorum yaaaaaaaaa

kedicik cnmmmmmmm sol tarafımda daha çok oluyor birde iş güç yapıncaaa

ateş basmalarım progesterondan sanırımmmmmmmm

ayyyyyyyy yaaaaaaaaaa mutfağa bi girdimmmmmmmm savaş alanı gibi tezgahhhhhh batımışşş bulaşıkdan bir bardak koymaya yer yok yaaaaaaaaaaa

neye izin vermiyoo kızzzzzzz

ben bu yazıyı daha yeni gördüm yaaaaaa

bana gelmenimi izni yok hiçroşamı
kuşum ramazandan sonra gideriz korsan taksi ile bee üzülüyon senn

yok kız size gelmeme kızar hiç şimdi oruç oruç olmaz diyor ama adte olursam veya hamiş olursam izin var bir tanem o zaman oruç yok ya bana:))
tabi hamiş kalırsam tutabilirsem tutarım ben:Saruboceq:

yok kız size gelmeme kızar hiç şimdi oruç oruç olmaz diyor ama adte olursam veya hamiş olursam izin var bir tanem o zaman oruç yok ya bana:))
ne orucu beeeeeee ne orucu hamileyken tutulmaz üstelik ilk aylar çok önemli iken sadakanı verirsin yada daha çok genciz sonra tutarız ramazan artık sıcak ve uzun günlerde bayramdan sonra daha iyi olur tutulur
ben şimdi bile tutmuyorum oruçççççççççç
herkesee iyi sabahlarrrr...

günadyın kuşummm....bebeğimiz uyuyormu??????

bende aksan erken yatıyom sabah erken kalkıyom adam uyuyor ama

gece sahur yapıp yattığından uyumak hakkı ama çok geç kalkıyor yaaaaaaaa

günaydın

hamile olursan ilk iki hafta tutabilirsin ama sonra pek sanmıyorum...bu saatde kadar açtım uyumuşum...ama kalkdığımda berbattımççmidenin aç kalmaya tahamülü yok..oruç nasıl tutulabilir bilmiyorum..ben genelde son ayları olan gebeleri oruç tutuğunu duymuşdum iilk başda olması zor biraz yaaa..yada ben ağır geçiriyorum ..

haklısın cnm yaa tutulmazzzz ....nasıl tutulsun cnmmm yaaaaaaa

naber nasılsınn cnmmmmmmmmmmmmm ???

şimdi daha iyiyim sanırım..bişiler yedim ama nasıl yedim bilmiyorum yemessem daha fena oluyorum ..yedikden sonra midem sakinnleşiyor....

az kaldı :) bebeişler yerleşmişmidirki.)..dr neeye yerleşdirdiki bebişleri kanalamı yerleşdirdiiki acabaaa....10. günü test yaptıracanmmı karar verdinmi canım

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim koçiş uyuyooooooooooooooooo
uyanana kadar burdayımmmmmmmmmmmm

hoşgeldinn cnmmmm benim kocamda uyuyorrrrrrrrr

cnm yaaa 12 gün yaptıracağım ....transferden 2 gün sonra kasığım ağrım vardı bugünde böle adet olacakmısım gibi ağrım oldu...o yüzden 12 günn yaptıraağım eğer adet olacaksam olurum heraldee

canım hamilelikdede aynı ağrılar oluyor dün arkadaşa giderken karnımda adet sancısının aynısı vardı ...adet olacakmışım gibi...bunlar seni yanıltmasın canım..olada bilir olmayada bilir ama bizim gönlümüz olması yönünde dualarımızda:) ben hiç bişi anlamadım...sadece tatildeyken acaip uykum geliyordu okey oynarken bile uyukluyordum eşimde kızıyordu:)))))))) sonra denizdeyken kustum...bide çamaşır asarken acaip fenalık gelmişdi ve o zaman kustuydum....sonra zaten şüphelenmeye başlamışdımki acap kıramplar başlamışdı ayağa kalkdıkça kasılmalar arttı bugünlerde yok artık o kasılmalar geçti sanırımm:)

cnm benim öle kusma işi uyku işi yokkk bu ağrılar için çok erken

yani adet olacaksam bile çok erken yaaaaaaa

daha 5.günn yedi gün varrr....hayırlısı cnmmm ne diyeyimm cnm....

biryerde okudum trasferden sonra ilk 3-4 gün yerlşme oluyormuşşşşşşşşş

yerleştiyse yerleştiii sürekli sol kasığımmda ağrı varr hayır olsunn.....bişey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…