birsen sen pazargünü test yaptırıcan
benimde pazar günü ilacıım bitiyo ve beklemeye geçicem sonra dr ve belli olucak tedaviye baaşlayıp başlamıcamızzzzzzzzzzzz bende çok heycanlıyımmmmmmmmmm
evet canım okudum çok mutlu oldun onun adına bildiğim kadarıyla tedavi olmuyodu ama bi soruyum demiiiiiiiiiiiiiiii
birsen sen pazargünü test yaptırıcan
benimde pazar günü ilacıım bitiyo ve beklemeye geçicem sonra dr ve belli olucak tedaviye baaşlayıp başlamıcamızzzzzzzzzzzz bende çok heycanlıyımmmmmmmmmm
evet canımmmmmmmmm seneye daha zor olucak sıcak sıcakkkkkkkkkk
sen seneye yine tutamazsın heralde bebeğini emziricen içinnnnnnnnnnnnnn
birsen bildiğim kadarıyla hem hürrem düzenli oluyodu ama fshı yüksekti işte ve ilk bebeği değil ikinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnm benim öle kusma işi uyku işi yokkk bu ağrılar için çok erken
yani adet olacaksam bile çok erken yaaaaaaa
daha 5.günn yedi gün varrr....hayırlısı cnmmm ne diyeyimm cnm....
biryerde okudum trasferden sonra ilk 3-4 gün yerlşme oluyormuşşşşşşşşş
yerleştiyse yerleştiii sürekli sol kasığımmda ağrı varr hayır olsunn.....bişey diyemiyorum
evettt canım herşeyin hayırlısı..ama kız içimden güzel şeyler geçiyor :)))))) :Saruboceq:
sen bebişin varmış gibi hareket et tamamı canım bide mutfak kötü demişsin bulaşık makinesine dizdir eşine:))))))))))))
evet birsen ben yazmadan sen gaipten duyup yazmış gibisinnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
:ecrin_bebek: kızlar şuna bakıın yenimiş çok tatlı be bundan birsürü istiyommmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt
d. kontrol ilacı içiyorum canımmmmmmmmm
anlatmaıştımya ablamın dru diye işte ona gidiyorum bakalım ne dicek buayyyyyyyyyyy
sen hamişken böyle düşünüyosannnnnnnnnnnnn
benim düşüncelerim çok normal demekki bende hiç umut yok zatennnnnnnnnnnnnnnn
evet birsen ben yazmadan sen gaipten duyup yazmış gibisinnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
:ecrin_bebek: kızlar şuna bakıın yenimiş çok tatlı be bundan birsürü istiyommmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?