Aysonu Kizlari 2008

birsen sen pazargünü test yaptırıcan

benimde pazar günü ilacıım bitiyo ve beklemeye geçicem sonra dr ve belli olucak tedaviye baaşlayıp başlamıcamızzzzzzzzzzzz bende çok heycanlıyımmmmmmmmmm

evet cnmmmmmmmm 14 eylül pazarrrrrrrrrr

bu arada bak hürrem2000 varya senin gibi fsh yüksekti doktor erken menopaza girersin demişti şimdi hamişş sor istersennnnnnnnnn ne yapmışşşş

tedavin hayırlı olsun cnmmmm

birsen sen pazargünü test yaptırıcan

benimde pazar günü ilacıım bitiyo ve beklemeye geçicem sonra dr ve belli olucak tedaviye baaşlayıp başlamıcamızzzzzzzzzzzz bende çok heycanlıyımmmmmmmmmm

ne ilacı içiyorsun? hala aynı hastaneye gidiyrosun demi canım..

evet canımmmmmmmmm seneye daha zor olucak sıcak sıcakkkkkkkkkk

sen seneye yine tutamazsın heralde bebeğini emziricen içinnnnnnnnnnnnnn

ay canım benım inanki 9 ay geçecek ben bebeğimi kucağıma alabilecemmi diye çok düşünüyorum varyaa ay canm benım seneye öyle olacak demi ay inşallaaaaaaahhh ...inşallah hepimizin öyle olacak aminnnn

evettt canım herşeyin hayırlısı..ama kız içimden güzel şeyler geçiyor :)))))) :Saruboceq:

sen bebişin varmış gibi hareket et tamamı canım bide mutfak kötü demişsin bulaşık makinesine dizdir eşine:))))))))))))

cnm eşim yapıyorrrrrrrr zatenn merakkk etmee

inş...cnm yaaaaaa inş..

evet birsen ben yazmadan sen gaipten duyup yazmış gibisinnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

:ecrin_bebek: kızlar şuna bakıın yenimiş çok tatlı be bundan birsürü istiyommmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt

evet çok güselllllllllllll:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

d. kontrol ilacı içiyorum canımmmmmmmmm

anlatmaıştımya ablamın dru diye işte ona gidiyorum bakalım ne dicek buayyyyyyyyyyy

geçen seda sayanda bi kadın vardı fsh 18 miydi ne dr lar onada bebeğin zor olur olmaz yada demişler ama hamileymiş şimdi...sonra bu büyük tüp bebek merkezinden bi dr geldi dr ların söylediklerine şaşırdı daha çok gençsiniz neden böyle bişi dedilerki dedi..yani yaşımız genç..oondan dolayı sakın ümitsizliye kapılmaa..ve biraz nurişin dediği şeyleride yapakda fayda varr sanırım bende havuç salatası ve üzüm çekirdeğinin faydaını gördüm ama gene herşey allahdan demi ama sadece bunlar vesile olmuşda olabilir...ama ben faydası olduğunada inanıyorum...sizde deneyin kızlar ne olurr...

sen hamişken böyle düşünüyosannnnnnnnnnnnn

benim düşüncelerim çok normal demekki bende hiç umut yok zatennnnnnnnnnnnnnnn

aaaaaa bak çok kızıyorummmm.....ama hamileler hep bunu düşünüyormuşki:))) 9 ay nasıl geçecek diyee vallaa ...ama sonra doğurunca diyor ne çabuk geçmiş diyormuşsun ihihihihih:)))

bak olacak neden olmasın döverim klava: :1rolleyes: ümitsiz olmak yok sakın:)

evet birsen ben yazmadan sen gaipten duyup yazmış gibisinnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

:ecrin_bebek: kızlar şuna bakıın yenimiş çok tatlı be bundan birsürü istiyommmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt

ben emzik vermeyi pek düşünmüyorum yaa eğer yaygarayı koparırs bilmem amaa :))))) :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…