cimbom küsmüyüz yavrum hiç pas vermedin bugun banayerimsenibenne var ne yok gelişmeler nasıl
çok iyi yapmışsın dırımcım ağzına sağlık
gerçi halam ama kızma bana ama çok densizce konuşmuş haketmiş yani
dırım aşkolsun asla çatı katını küçümsemedim
ne işim var derken nuri alço misali espürü yaptım he he he
insAllah bu sefer tutar canim cok diliyorum size canim ben senin kafani cok sisirdim biliyorum kusura bakma simdi kararimi verdim ovulustion testi aslmayi düsündüpm ve senin olan tarihleri kulanacagim Allah nasip ederse.en önce sen dirimkizi ve diyer arkadaslar hamis olsunlar cok sevinirim valla öptümben daha hıc olcmedım yarın 9.gun ve olcmeye baslıcam tukuruk testıne gore de ovulasyon testı yapmaya baslıcam benım de gecen ay 36.2 36.3 fılan cıkıordu yumurtlama oncesı
hem dogru soyluorsun bu zamanda kira odemek kolay mı ay dedigin gun gibi geçior bizim kiracı cıkacam diye bizi kandırdı gunu gelince cıkmadı tam nikah üstü gidip eşek gibi ev tuttuk bısuru masraf gereksiz yere..10ay orda oturduk bir de üzerine az da olsa fark verdik sonra adam cıkınca buraya tasındık ıste 7ay oluor hemen hemen..bunların hepsi para işte..ohh kendimi suraya attım ya bin sukurrr ne olursa olsun insanın kendi evi olsun
kızlar bayan geldi tarttırdı bi dünya şey ben sonra gelirim dedi
bide iade geldi
allahım sabır ver yarabbim yaaaaaaaa
almiş geldi
demekki sen kucuk bir genc kızken de akıllıydın:icecream:
valla pes dırımım nasıl bi cesaret seninki de ya
bana da böyle bir şeyi kendileri teklif etti hem de en son anda son gün yani ya kabul edersin ya bu iş olmaz biter dedi
tabi ki ben asla kabul etmedim edemem yani
üstelik çok seviyordum evlenmeyi çok istiyordum çok hayal kuruyordum ben çok acı çektim daha öncelerinde yani bi nişanlılık falan yaşamıştım falan filan uzun hikayeler işte neye böyle bir anda başa döndüm işte çok ağladım ama çok bilemezsiniz 10 gün ayrıldık annem şok tabi öncede benim hayır dememe şaşırdı ve sonuç ortada işte 3 gün sonra işyerime isimsiz çiçek geldi bir kaç gün sonra da telefon falan niye olamayacağını mantıklı şekilde anlatınca kendi de hak verdi şimdi 1 gece bile annesinde kalamıyor
tabi dırımcım yaa o yaşta kız heba oolurdun kaynana elinde vallaa...
ama Allah razı olsun kadıncgz iyi insanmıs kaynanalık yapmamıs ıyı nıyetını kotuye kullanmamıs ve ezmemiş seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?