ya kıslart şimdi ben recimdeyimde 2 gündür
acayip açım
şimdi daha önce de söylemişimdir su içemiyorum normalde ama dünden beri günde 2 litre su içiyorum sürekli wc deyim anlıyacağınız
bi de eti form yiyorum başka ne yapmalıyım soğan suyu hariç içemem
bu arada havuç suyu zayıflatır mı
özellikle dırımım senin tavsiye edebileceğin neler var ekmek de yemiyorum ki çok severim bu arada
AÇIM BENNNNNNNNNNNNNN
ya kıslart şimdi ben recimdeyimde 2 gündür
acayip açım
şimdi daha önce de söylemişimdir su içemiyorum normalde ama dünden beri günde 2 litre su içiyorum sürekli wc deyim anlıyacağınız
bi de eti form yiyorum başka ne yapmalıyım soğan suyu hariç içemem
bu arada havuç suyu zayıflatır mı
özellikle dırımım senin tavsiye edebileceğin neler var ekmek de yemiyorum ki çok severim bu arada
AÇIM BENNNNNNNNNNNNNN
neşem güselllllllllll kardeşimmmmmmm bizde sprem yok bende motor bozuk ben hala anne olacağıma inanıyorum sadece sabırsızım ne yapayım elimde değil 9 ay 10 gün bile kalmamışım içerde valla bu doktor beni tedavi etti etti etmedi yakasına yapışacam
ülennnnnnnnn yumurta varmı?cvp:var?
ülennnnnnnn sprem varmı?cvp:var?(tek canlı sprem yetmiyomu hamilelik için?yetiyor)
o zaman beni hamile bırakacaksın dedim sana diyecemmmmmmmm
neşem güselllllllllll kardeşimmmmmmm bizde sprem yok bende motor bozuk ben hala anne olacağıma inanıyorum sadece sabırsızım ne yapayım elimde değil 9 ay 10 gün bile kalmamışım içerde valla bu doktor beni tedavi etti etti etmedi yakasına yapışacam
ülennnnnnnnn yumurta varmı?cvp:var?
ülennnnnnnn sprem varmı?cvp:var?(tek canlı sprem yetmiyomu hamilelik için?yetiyor)
o zaman beni hamile bırakacaksın dedim sana diyecemmmmmmmm
YAZIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
miram koş dırım delirdi
ya aslında biliyorum hiç çocuğum omayacak diye bişey yok ama sen anlarsın beni eşimin durumu o dışa vurmaz hiçbirşeyi içine atar biliyorum içten içe kendini yiyecek.ben onu o kadar çooooooooook seviyorumki kırılmasını yada incilmesini hiç istemem çünkü ben onunla yeniden doğdum ve onu bu ümitsizlikle yıkılması beni mahfedecek anlıyormusun.senağlama:çok üzgünüm:
mira anacığım nerede yiyecez böreği keki heeeeeeeeee söle bakimmmmmmmm çay baheçesine gitsek izin vermezler sokaklardamı yiyecezzzzzzzzzz ..........eeee bari bana gelin de daha kolay olsun bu iş bombomun nikahınada kolay gideriz benden ................
onun üzülmesi ve ümütsizlik içinde olması senin elinde bunu unutma
aklını başına devşir
daha ortada bişey yok
höt höt:mymeka:
ya aslında biliyorum hiç çocuğum omayacak diye bişey yok ama sen anlarsın beni eşimin durumu o dışa vurmaz hiçbirşeyi içine atar biliyorum içten içe kendini yiyecek.ben onu o kadar çooooooooook seviyorumki kırılmasını yada incilmesini hiç istemem çünkü ben onunla yeniden doğdum ve onu bu ümitsizlikle yıkılması beni mahfedecek anlıyormusun.senağlama:çok üzgünüm:
ne işim var kız senin çatı katında
kocam kızar:dance:
evet cnm benim kocamda çok hassas içine atar duygularını söleyemez ama
ben ona bu sonucu öğrendiğimde biz birbirimize yeteriz dedim.....
bende kocamla doğdum kocamdan önce diye bişey yok kocamdan sonra var 23 haziran 2002 doğumluyum yaniiiiiiii.......................
o beni anne yapamamak gaysı yaaşrken ben onu baba ama baktık ki ikimizde birbirimizin mutluluğu için savaşaıyoruz o zaman zaten mutluyuz demek
çocuk neşemiz olacak belki ama rabbim nasip etmemişse bize gelecek yıllarımızımı heba edelim ki tıp bu kadar ilerlemişken umutusuzluk olamaz haaa herşeyi denersin mikrosundan tut tüp bebeğine kadar hemde bir kaç defa dersinki olmuyo rabbim nasip görmiyo ama sen denemedin daha bunları dimi cnm?sadece sabrımız bizi yeniyor yoksaaaaaaaaaaa kocalarmızz dünayalara bedellllllllll:1hug:
aman neşecim aman bu akşam ki konuşman çok önemli söyliyeceğin kelimeleri özenle seç erkekler için çok hassas bi konu sende üzüldüğünü belli etmemeye çalış yoksa daha çok üzülür ses tonun bile çok önemli unutma
aman ya kadın olmak ne kadar zor yaaaaaaaaaa
bi de resimdeki gözler senin gözlerin mi
heee dırımmmm sen bakma onaa:teselli:
benim ev de çatı eşimle kirada oturdugumuz zaman da çatıydı bekarken de çok defa çatıda oturduk ben çok seviorum üstümde kimsenin olmamasınıjeyyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?