Aysonu Kizlari 2008

kızlar eve geldim çamaşır topladım katlayacam ama öncelik burasının herzamanki gibi....

NURAY

nuraycığım yaşadıkların çok kötü allah insanı kötülerin nazilimlerin fitne fesat insanların dedikoducuların ve yalancıların gazabında korusun onlarda rabbimin kulu iyilerde ......
sen bunları yaşamışsın çekmişsin ama onlar kaybetmişş ellerinde yaptığı kötülüklerin meyvesi var şimdi bana göre doğru dürüst insan herzaman kazanır...allah sizi hep mesut bahtiyar etsin kötülerin yüzü asık kalbi kırık pişmalık vevicadan azabından kurtulmadan bir yaaşm sürsünler sizin yüzünüzden gülücük eksik olmasın mutlu olun hep..

bombom sende ne olursa olsun kocanla aynı yolda buluşmuşsunuz ve bu yolda kader ortağı olmuşsunuz artık murattan sonran var murattan önce diye bişey yok onun içinde dilekten önce diye bişey yok dilekten sonrası var...allah mutluluğunuzu daim etsin allah bozmasın.............

bana gelince 18 yaşımda bir kumar oynadım eşimden önce 14 yaşında çıkmaya başaldığım ve 18 yaşındaykende ayrıldığım sevgilim vardı çok sevdim ölümlerden döndüm ama tırnak ucu kadar değer görmedim ..horlandım sevilmedim değer verdim değer görmedim üstelik esrar ve hap bağımlısıydı bunları öğrendiğimde 2 sene geçmiş kör kütük aşıktım ama canıma tak etti eşim birdne karşıma çıktı eski sevgilimle eşime aynı gün randevu verdim hangisi önce arar çıkıyormuyuz derse dedim onla birlikte olacam ve öteki hayatımdan gidecek dedim eşim aradı ve o gün bügün tam 6.5 seneye girdik ..iyiki onal evliyim yaşama sevincim ....aşkım kocam babam annem sevgilim arakdaşım dostum bebeğim ....birdaha dünyaya gelsem onu seçme şansı verseler eşimi seçerdim.........

sıkma hangisiydi yaaa
evet dırımda çok tarifler valla
kız arada ver bana valla ya ben çok çeşit bilmiyorum

aşkım ben adet olmadım ki o gelen şey ya iğrenc olacak ama böle sümük gibi bişeyin icinde ince çizgi halindeydi yani o sümğün içide öel duruyodu ne gelen var ne gidennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dırım kızzz senin gecen gunku tarifi çaldım burdann hani mira adına sıkma diormus yaa o işteee amanınnnn nasıl guzel olduusüprizzzzz yemeye doyamadım vallaaa tesekkurlerrrrrrrrrrrrr:icecream:

cnm afiyet olsun hehehe :icecream:herzamn tarif veririm yeterki malzemenizi söleyin .................

ama evde olamdığım için hep hzılı yemek yapıyom yani çalışırken zor ancak h.sonu dmktürüyom oda şişkoooooooo kocma yiyor hepsini :roflol:

bu arada artık göğüslerimde acımaya başladı ne gelen var ne gidennnnnn:roflol:

kızlar kocam şimdi işten çıkmış dedim ekmek be test al eczane acıksa alırım dedi

ya ben hızlı yazıyorum yazılarda harfeler yer değiştiriyo ve yanlış yazıyom artık hatalarımı görmeyin sizlere yetişilmiyo çünki hehehee

birsencim canım benim
çok teşekkür ederim bizim için söylediklerine yüzü kadar kalbi de güzel arkadaşım benim ama bir ortak noktamız daha varmış onu buraya gelince söylerim bitanem

valla kızlar ben testi şimdi yapayım dedim olmaz mı yawww nasıl olsa aynı teran olacak heheheeee.....

nuray cnm hazır karnitür alıyorum onları pirinç süzgecim var çok ince delikli onada yıkıyorum turşu koyuyorum içine boll mayonezz birde cnm o kadar...,

ama aksam eltime gittim brokoli varya ağzıma sürmem ben onu salata yaptı harika olmuştu brokoliyi haşladı havuçla patateside haşladı içine koydu içine tursu taze soğan koydu ya ve kırmızı biber sosu yaptı harika oldu cnm izmirliler brokoliyi sever...........

bombom allahın sevgili kullarıymışız ki bizleri kurtarmışş

düşünsene ben daha 14 15 16 17 18 yaşıda körpecik kızdım başım abaşka şeylerde gelebilirdi

GÜNAYDIN KIZLARRR
ya ben adet oldum ama çok erken çok erken çatlatma iğnesini 13 ocakta yaptırmıştım ne oldu anlamadım şiddetli bel ağrısıyla birlikte bir baktım ki akşam çamaşırım kirlenmiş hiç anlamadım ama beni adetin hep geç gelir bu çok erken neden böyle oldu anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…