Aysonu Kizlari 2008

GEÇMİŞ OLSUN CANIM.. DİKKAT ET KENDİNE... STRES YAPMA.. SENİN SAĞLIĞIN DAHA ÖNEMLİ...a.s.

Allah Allah neden boyle oldu sinirsel herhalde kusum baksana tansiyon da surunmus yerlerde
aksam neler oldu kim size laf soktu kusum
off akraba dioruz yakınımız dioruz ama en cok lafı da akraba sokar bu kesin

kuşum laf sokulduda öleee beni gıcık edecek türden değilll yanii öle sinirimi hoplatacak gibi değil iğenli sokuşturma yasadıkkk...tansiyon neden düştü bilmemmm

ama şimdi aya kalktım böle ayağım altından yer kayıyor gibi oldum bişeyler yiyorum şimdii
ayyy ne bilem nurayımmmmm ..kendim ettim kendim buldummmm sanırım

GEÇMİŞ OLSUN CANIM.. DİKKAT ET KENDİNE... STRES YAPMA.. SENİN SAĞLIĞIN DAHA ÖNEMLİ...a.s.

cnmmmmmmmmmmm çok sağolllll tatlımmmm yaaaaaaaaaaaa:1hug:

kusum tansiyon dusmesi yasadgın yogun stresten bence
laf sokusturmaktan demek istemedim onu kastetmedim yani
ignelediler haa vay haünler

aman yaa ben daha çok uğraşırdımdaa şekeri var hepsinin şimdi benim yüzümden komalık olmasınlar dimiiiiiiiiii

zaten kendüsü sabah aradıı halamınn napıyorsun diye dedim burnum anıyoo bi pnaikkk

gelecem dedi.....bişey mişey olur dedüüüü sen biliyon dedim

halamda azbucuk bunama seziyorum şekerde varr iiceeee yaşlandııı yaniiiiiiii

kaşınmışlar kusum ama madem yaşlılar eyi etmişinnaniknanik
saat 11 oldu neden kimse gelmio yaa
ben de bugun aşı olmaya gidecektim tetanozun 2.dozunu ama üşeniyorum çok yaaa

evettt kuşummmmmm .......kalk hava serinken gittttttt kızz

sultan yok
mira sabah geldi gitti
fake buhran
neşe yok gece gelmiş geç yatmış
bebeklik iii değill
aslı yok
bernayo online gördüm geçmiş okuyor sanırımmm gel didim yokkk

yokkk yokkkkkkkkkkkkkkkkk yokkkkkkkkkkkkkkkkkk

selam kıslar ........................................
hoşşşşşşşş geldinnnnnnnnnnnnn kuşummmmmmmmmmmmm

nasılsın neler yaptın anlatttttttttttttttttt
pazartesi gidecem kusum canım hic istemeyyo şimcik
evet gelmeyenleri kınıyorum:enbuyukkk:

bende kınıyorummmmmmmmmmm

ya sana geçen sordun kızın ismi ne olacak yawwwww

o kadar mail attımmm birine cvp verseydin kuşummm çok merak ettim
bişeymi oldu diyeee sevmiyomu bizi diyee
benim sonuçç yarunnn belli olacakkkkk bugün sonn günnn
selam bernacık nerelerdesin sen yaaa
neden gelmiosun
bu arada teste de az kalmış:jeyyar:

kiminn testiiiine az kalmışş kızz merak ettimmmm

elvin efza ni dimke yawwwwwwwwwww

bende kızımaaaaaaa sadecee elif koyacakmısım babamız elifnazı istemiyorr

ikitane olursaaa birine elif birine naz koyacammm

ne demekmiş nuray elvin efza merak ettim çok değişik geldi
eğer nasip olurda kız olursa bende elifnaz istiyorum erkek olursada babamız dr.un ismini koyacam dedi.... dr.umuzun adı da erdem bakalım inşallah tamamına ererimde ad telaşına gireriz

ülennnnnnnnnn ruh hastası mastasıı bende öleyimm bak nuriş benim yüzümden
ya erken doğuracak yada bayılcakkk ama buradayı m herşeye rağmennn bizi bizden başka kimse çekmiyorr.....buhran etmeee

bernanın yımırtlama takvimi var ya kuşum:mymeka:
test yapmaya 5 gun kalmıs işte adetine yaniiiii
heee ben anlamadımmmm

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüükaydirigubbakcemile3

ulan benim herifin vücut ısısı çok yüksek o yüzden erkek olanlar yaşamaz
bide ben biliyommm kız olacakkk dediydi bu manayak dersünnn

hem sevmesem gizli gizli takip edermiyim sayfayıı aman banene dirim :))

ya bide hicran doğum yaptı mı??
geçmişi de zor okuyorum açılmıyo sayfalar

doğurmadı ama ses yokk arayacam onuuu şimdiiii evdennn evin tlf şarjııı yok yaa

kuşlar merhaba. oooo gün bitmiş kızzzz. 2 gün kalmış. birsen canım geçmiş olsun bitanem. hayırdır inşallah. ama galiba sinirsel canım. dikkat et bitanem. nurişim kuşum kızımız büyüyor maşallah. darısı bize inşallah. miramda gelmişşşş. ama gitmiş. dün görüştüydük. bebeklik kızzz sen dün ultrasona gittinmi. nasılmış bebiş? neşem adet oldumu acaba. Allahım inşallah hamiledir. fakecim ALlahım senin yüzünü gülüdürsün inşallah. fatoş canım çok yorulmuşsun kuşum yaaa. eline sağlık. berna canım bizde aynı durumdayız. bunalım. eşimde bunalıma girdi artık. toptan delirdik yani. morgül canım hayırlı olsun inşallah. darısı bize olsun canım yaaa.
şimdiii siz sabahtan beri nerdeydin diyeceksiniz. dün kocamlan kavga ettik. ben çok sinirlendim. sabaha kadar uyumadım. öyle işe geldim. konuşmadımda. sonra işten izin almış geldi özür diledi bi sürü. onunla görüştük. :1hug:

inşallah adıyla analı babalı büyür nuraycım
korkuyorum arada bir aklıma geliyor kalbim pır pır ediyor inşallah meleğim benimle kalır dua edin lütfen

kızlaaar bende geldim. morgülcüm hayırlı olsun canım. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :1hug:a.s.

niyeeee nurayım benim içime hep erkek doğuyodu bak erkek çıktı kızzz. sağlıklı olsunlarda onlar. anneleri yesin onlarııııııkaydirigubbakcemile5

nuroş ya senin de bu 17.hafta civarında karnın alt kısmında böyle sanki ilk aylarda olan gibi regl ağrısına benzer ağrılar oldu mu.. çok kısa sürüyo geçiyo. ama korkuttu beni niye olur kii... hadi ilk aylar normaldi şimdi de normal mi doktora sorsam mı acep.

yaaaa ancak yazabildimm ben tlf konuşuyordumm

öncelikle sağlıklı ve haytırlı diyommmm ama sağlıklı ve hayırlı olsunnnnnnnnnn

gızzzzzzzzzzzzzzzz olsunnnnnnnnngamyoncuiremsu

inşallah adıyla analı babalı büyür nuraycım
korkuyorum arada bir aklıma geliyor kalbim pır pır ediyor inşallah meleğim benimle kalır dua edin lütfen

Canım hayırlıııı olsunn Morgüll sabrının sonunda RABBİM dualrını kabul etti.Gözünaydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh :)

ayrumcu garu bi de millete kızıonkaydirigubbakcemile3

kedicik olur oyle agrılar anam telas etme

ayırmıyommmmm benim içinnn sağlıklı hayırlı olsun 10 tane olsun fark etmezz gülümm biliyonnnnnnnnnnn

evde süt yok elma yokm mide şurubu yokkkkkkkkkkkk ben kıvranıyorummmmmmm

midemm ağzımdaaaaaaaaaaa kafam bi dünyaa tuvalete çamaşırsuyu döktümmmmmm fena oldummmmmmmmmm

herkessssssssssssss kaçmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş su burada ama kendüsü yokk neşe garusuuu annesindeb gelmişşşş ama daha buraya gelmediii

bombomun elektirği olmadımı yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

valla o oklavayı hak ediyorummmm yaa sabah burnum kanyaınca lavabonun içi kan oldu sonra bişey bulayım diye tuvalet kağıda saldırdım o arada klozetede damladı kanı görünce fena oluyommm....temizlik olacakya çamaşır susuz olmazz döktüm kokusu beniii öldürdü zaten midem eksidikcee boğazımda asit vamış gibi yanıyorr şimdi çamaşır suyu

ayyyyyyy yaaa bombmu arayamadım kon.yokkk ama kesin bişey var yoksa gelürrr

bi parça ekemek atam ağzıma yimek yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…