Aysonu Kizlari 2008

ayyy tup bebe bolumunde bırının 3uzu olmus bırını aldıracaklarmıs
ayyy oyle kızıyorumki bişe yazacam sımdı olay cıkcak banlancam:1ninca:

heeee okudummm benim öle bir şansım yok ama olursada latiff almıyor 3 bebek annesi
birçok hasta var zaten bana 3 tane embriyo transfer etmedi farkundaysannn
yaşımdan ötürü 2 ebriyo yeter dedi sanaaaaaa
34 yaş üstüne 3 tane koyuyorr

ben geldiiiim. kızlar bizim akrabaya 3.de 3 tane koydular tuttu. birini alacaz diye tutturdular kadın yok dedi. aldırmadı. şimdi 2 oğlu bir kızı oldu maşallah. kızzzzzzzzz dirim darısı sana bacım. bide ben sabahleyin bi sürü şey yazdım kimde bakmammış bile üzüldüm yaniiiiiiiiiiiiiiiii.

evet cnm çok inaçlı bir doktor geçen bir porgramda gebelere başınd ayada sonunda olsunlar oruç tutmasınlar dedii....sanmayınki ben tumuyorum inanmıyorum dedi...ama önce bebeğinizin sağlı dedi....doğumdan sonra borcunuzu ödersiniz dedi...yani adam hem bilgili hem inaçlııı...eyi seçimm yapmısım yaaa......
ama 4 tane konulması sağlıklı değil yaaa tatoşa 4 tanemi koydular,
zaten tatoşumun işinde bi iş var.....ben hala anlamış değilimm..bu tüp bebek işinde çok şeyler var yaaaaaaaaaaa....

nuray kuşummm elanın doktor hatası var elaya hiç dinlen dememiş cnm rahiminine bakmamış
3 bebek olunca rahim taşıyamıyormuş o zaman dikiş atılıyormuşş

elanın doktoru bunları hiç dememişki kızaa gitti o kadar bebek ...çok içim yandıı valla öle oluncaaa

nurayım geldim halam geldi giremedim tansiyonumu ölçtüler duştan sonra 13 --8 olmuşş heç anlamam ii heralde

konu ikiz üçüzler galiba. dırımımm korkma bitanem. rabbim isterse sağlıklı olurlar yeterki o istesin. bizim bi komşu 3 üz doğum yaptı hem de haftasında. ama kadın çok iyi besleniyodu. mesela hamile kalınca günde 1 yumurta 1 süt falan diye liste verilir ya.. o 3 katını yerdi. her bebek için bir tane daha. ve bebekleri çok sağlıklı. bir de tabii çoğul gebelikte daha ağır geçtiği için dinlenmek lazım.

benim ufaklık bi tane ama 3 taneye bedel kızlar. bugün canıma okudu diyebilirim. öğlen yine coştu. allahım bu çocuk çok hareketli bişey olacak galiba. içeride horon mu tepiyo halay mı çekiyo parti mi veriyo valla bilmiyorum. 1 sn. yerinde durmuyo tekmeler de cabası. uyuduğu zaman anlıyorum allahım ben yoruluyorum o hareket edince. kafamçokkarıştı

kızlar korkmaya başladım ben bu haftadan bu kadar hissediyosam ilerde ne yapıcam böyle.

korkma cnm yaaaaaa gayet iii iştee bende görebilecekmiyimmm tekmelerken
ben bi fenayım cnm..........mide eksimesi hat safhada bir elma yedimde rahatladımmm

cnm yarın 11.günya inş....yanılmam sonucda hee

korkma cnm yaaaaaa gayet iii iştee bende görebilecekmiyimmm tekmelerken
ben bi fenayım cnm..........mide eksimesi hat safhada bir elma yedimde rahatladımmm

cnm yarın 11.günya inş....yanılmam sonucda hee

yok canım çok şükür tabii. rabbim onların eksikliğini göstermesin. ama çok hareketli canavar bişey olacak korkuyorum. anne karnında nasılsa öyle olurlarmış. şubat anneleri sayfası var. kimseninki bu kadar coşmamış. benimki sanki 7-8 aylık gibi tekmeler dönmeler hiç durmuyo bitanem ya.

canım benim ekşimeler stresten de arttı sende. ama sana demiştim ben öğrenmeden önce benimde öyle olmuştu. gaviskon aldın mı o çok süper iyi geliyo. bi de keşfettiğim zeytin peynir domates kola bi de hamur işleri hiç iyi gelmiyo bu ekşime olayına ben diim sana. onlara dikkat et bitanem.

şimdi yarın test yapıyoooon muuuuuhihoyyyt

cnm yaaa şimdi sabha yiyorum kaşar peyniri sonra bi ufak başlıyor öğlene doğru tavan yapıyor gaviskon almadım cnm ...şimdilik elma vs. ile idare ediyorum hamiş olıursam doktor versin olmazsamda lansor içerim..........

cnm yarın allahın izni ile yaptıracağım pazar günü yaptırmak istemedim....
inş.hakkımızdakinin hayırlısını alırız cnm....bugün çok dua ettim rabbim eğer olmadıysa beni hastane kapısında umutla bekletme dedim.....
gerçi mikro tedavisinde olmadıysa bile hemen adet olayan çok bayan var....inş. benim tutmadıysa gece adet olurumda derim olmadı gitmeme gerek kalmadı ....yoksa bu 11.gün gibi 2 saatte geçmez:CüvCüv:

yoğurt ılık süt de iyi geliyo canım.

inşallah bitanem ya duaların kabul olsun bu mubarek ramazan gününde.

yarın hemen yaz sonucu bize tamam mı bitanem. rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. ama ben umutluyum bernacım inşallah allahın izniyle güzel haber alıcaz senden. :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

cnm bombom ile konuşuyordun netinde sorun varmışşş

inş.güsel sonuclar alırız cnm...ılıksüt içiyorum ama pek faydalı değill...

yarın ben yazamasam bile güsle bir sonuç olursa birini ararım o buraya yazar cnmm

kızlar ben geçmişi okumadan direk bir giriş yaptım neyse nasılsınız
ya ben çok kötüyüm başım feci ağrıyor dünden beri bide midem kötü

he buarada ısım 36.4 de düşmüş galiba adet yakındır:))
yarın dk uma gidecem adet olunca düzenleyici kullanayımmı diye geçikmesi çok kötü ya bakın baş ağrısı yaptı bende

ben geçmişe bakam kim ne yapmış:)))))))

iyiakşamlar nurayım bende kaçıyorum ya başımhalen fena

canım benimde burnum kanar dk a gitmiştim neden diye kötü bişey yok dedi senede 1-2 veya 3 kere kanaması normaldir dedi aşırı kanaması kötü dediydi
bazıların ayda bir kere hatta gün aşıı kanayanlar varmış buda beyinde hasar olanlarmış
bugün bende başım şiddetli ağrıyınca keşke burnum kanasa rahatlasam dedim
pis kan atılıyormuş
yanlışım varsa düzeltin çünkü ben nerdeyse 10 sene önce gitmiştim dk a
ve ailede bir benim birde küçük abimim burnu kanar

dirim gordunmu kusum hala berna dio sana hehehekaydirigubbakcemile3
yogurt yeme daha beter eksir ben ki o kadar cok yogurt seven insanim benimkini bile eksitiyo
sut urunleri elma filan daha beter yapar ulen kuru biseler yeee mideni bastirsin

yoğurt yemiyorum süt içiyordum elma yiyordum
aman şaşırdım bende mide hapumu içmek istiyorum başkada bişey istemiyom yaa

kusum tansiyoun duzelmis hadi gozun aydin
ya ben bir mercimek corbasi yaptim canim hic yemek yapmak istemio
napsam acep yaa
etli turlu yapmak istiorum ama benimki turlu yemio yaa
kuzu etiyle ne yapabulurum fikir verin banacokacimcoook

efet düzelmişş küçükk tansiyon biraz yüksek didi iğne olmaya gittiğimdeki doktor ama iii dedi

ee herkes kactimi
kusbasi etle cok guzel yemek yaptim:1rolleyes:
yanina da makarna tamam
kocisim aradi gelmek uzere
optum herkesi iyi aksamlarrrrrr

yaa iğne olamaya gitmiştimmmmmm geldümmmmmm

sen niredeydin cnmmmmmmmmmmm bütün gün geldin 2.dk. kaçıyom ben ohhhhhhhh ne alaa valla kıracammm kafanııııııııı seninnn:mymeka:

dirim gordunmu kusum hala berna dio sana hehehekaydirigubbakcemile3
yogurt yeme daha beter eksir ben ki o kadar cok yogurt seven insanim benimkini bile eksitiyo
sut urunleri elma filan daha beter yapar ulen kuru biseler yeee mideni bastirsin

yaaa utandım şimdik dırımın adı birsen di dimi yaaaaa yaaa ama ne bilim öyle çıkıyo ağzımdan bu ara. kızma dırımımmm ya.

yokkız bana kuru şeyler iyi gelmiyo valla. en güzeli gaviskonu dikiyorum kafaya biraz o anca geçiriyo. bi de üstüne su. ohhh naniknanik

Son düzenleyen: Moderatör:
kedicik kuşummmmmmmm kızmadım kızzzzzzzzzz kızarmıyım ben heç hamişlere

bak mor kafa test sonucunu diyecektiiiiiiiiiiii...............

rabbim bana yarın güsel haberler versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…