drımım sakin ol canım çok ümitsiz duruyorsun ama seni anlıyorum kendini hazırlıyorsun negatifliye ..canım bak 1 günden fazla üzülme eğer yoksada ...bak daha 2 yumoşun var dr da onları transfer edilir çok umudun var demi canım sağlık olsun herşeyin başı sağlık.....
ooooooooo birsen hanım çiğ börek he bende mi kocama yapsam pek hoşuna gider ama yarına bugün g6
eyecekmiş iftara:))
tamam nuray ım inşallah adet olmam ısımda tavan yaparda senin gibin sevinirim ya
he buarada demin murat aradı ne oldu dedi kocaman bir çizgi çıktı dedim tekmi dedi evet dedim
bide aman da aman tek çizgiyide bilirmiş kocam dedim sayende çokkkkk şey öğrendim aşkım dedi:))))
iyi idrar testtinde birgün çift çizgiyi görürsem hediye paketi yapıp verecem
ya buarada sarman beyefendi ben parmaklarımı oynatınca tuşlara basıyor:))))))))
bugun uyumadım ya maymın gıbıyım kafam bir kazan
azcık yataım ben belkim uyurum:1rolleyes:
ohhh ohhhh bu topik ne güzelmiş böyle de bizim haberimiz yokmuş :1shok: bizide davet etseydiniz gelirdim hemen.ben daha yeni geliyom:bbo: merhabalar size baya kaynatıyosunuz heralde a.s.
canım hoşgelmişin evet biz burda aile gibi oldukŞenizohhh ohhhh bu topik ne güzelmiş böyle de bizim haberimiz yokmuş bizide davet etseydiniz gelirdim hemen.ben daha yeni geliyom:bbo: merhabalar size baya kaynatıyosunuz heralde
birsen kızzz. sana bişey diycem. böyle konuşuyoruz yaaa. benim psikolojim sizden daha kötü olacak galiba. konuştukça bende bu ay hamile kalacakmışım gibi içim bi tuhaf oluyor bacım yaaaa. ya bende hamile olmazsam. kesin akşama kadar zırlarım. bide bayram anama giderim tüm sülale ya hamile ya yeni hamile. yada ikinciye hamile. eve gelirim görümcem. ya benim hamile kalmam lazım yaaaaaaa. bi tuhaf oldum. sanırsam ben delirdim bacılar.
Merhaba Bayanlar..Umarim herkes iyidir?
zi.
Eger zamanini almaz isem bir sey danismak istiyorum...
Ben samiranin onerdigin bir siteden atesimi gun gun olcerek yumurtlma takibi yapiyorum..rica etsem inceler misiniz? neler olmus :))
keşke anlasam canım ya ama tablodan hiç bişey anlamadımki:sm_confused:
simira canım cok gec olcmeye baslamıssın ısını
ve muhtemelen yumurtlaman da 15.gunden once olmus cunku 36.6 yuksek bir rakam
site girdigin bilgilere gore yumurtlama gosterir ama bu durumda ordaki gun dogru deil cunku zaten cok yuksek degerden girmeye baslamıssın
kız yapma öylemiyim hehehe gebelik testi beni böyle yaptı acep her sabah yapsammısırnaşık şeynese kusum masallah bugun baya katılımcısın hayırdır:1rolleyes:
bombom kafa hıc ugramadı
feko desen cee dedi bunalım yaptı kactı
dırım izinli sayılır ona cıs yok
mefayo ev temizlicem dedi gidiş o gidişşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?