Aysonu Kizlari 2008

kızlar site sapıktı ya sizdede aynımı buarada eklediğim resimler çıkmıyor sinir oldum neyse
zaten tek çizgimi gösterecektim
bide nuray ilk yaptığında çizgin hiç belirmemişmiydi senin hani çok soluk olsada yanincisinden daha silik çizgi
hehehe ne soru sorarım beeeee

cnm hazırlıyorum ama tam negatifde düşünemiyorum
nedense
tüp bebekde çok hamiş var mikro ile inş.benimde olur halam diyo her saah ezanında namzada sana dua ediyorum.....kızı öle birsen abla beklemk çok zor biliyorum benim sinirim bozuldu diyor...çok dua ediyoruz sana diyor...inş.rabbim geri çevirmezz

bugün halamla çiğ böğrek açacaz iftaraa morelim düzelirr cumda evdeyim.....c.tesi saat 12 de çıkacammm

ooooooooo birsen hanım çiğ börek he bende mi kocama yapsam pek hoşuna gider ama yarına bugün g6
eyecekmiş iftara:))

tamam nuray ım inşallah adet olmam ısımda tavan yaparda senin gibin sevinirim ya
he buarada demin murat aradı ne oldu dedi kocaman bir çizgi çıktı dedim tekmi dedi evet dedim
bide aman da aman tek çizgiyide bilirmiş kocam dedim sayende çokkkkk şey öğrendim aşkım dedi:))))
iyi idrar testtinde birgün çift çizgiyi görürsem hediye paketi yapıp verecem

ya buarada sarman beyefendi ben parmaklarımı oynatınca tuşlara basıyor:))))))))

efet cnm yapacazz offf karnımı bakıyorum şimdi 6 aylık gibi nurişş kızz senden büyük karnımmm hehehee

nuray arka sayfada düzenledim canım ama ben göremedim aman zaten önemide yokki koyu bir tane çizgi :)))
ama saol kuşum ilgilendiğin yerim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiii ve sultanımızı

ohhh ohhhh bu topik ne güzelmiş böyle de bizim haberimiz yokmuş :1shok: bizide davet etseydiniz gelirdim hemen.ben daha yeni geliyom:bbo: merhabalar size baya kaynatıyosunuz heralde a.s.

bugun uyumadım ya maymın gıbıyım kafam bir kazan
azcık yataım ben belkim uyurum:1rolleyes:

ülennnn ne bağrıyonnnnn karnımı görsen kaçarsınnn klava:
kafamı bozmaaaaaaa agrasüfüümmm gopleksliyimmmm

ne yapam kuşum yaaa anne olmak istiyorum doğurmak isityorum
mümkünse çok çocuğum olsun bu bebişler tutunduysa
diğer ikitaneyide 2 sene sonra koyduracağımmm
4 tane veledim oluncaaaaaaa süper olur :roflol::roflol:

dedikodu yapam azcukkkk konuşmadığım halam gelecekmiş bugün buraya
yeni gelinini alacakmışş...bu karı beni delüüüüediyooo dün tlf açmış benim sonuç bekleidğimi bile bile size güsel haber verebülür diyooo
bunun bir geleni var karu temüzlük yapmaz
yemek yapmaz evü h.sonu kocası ile temüzler
ve kuzenim kendisine toz kondurmaz 4 sene korundular karı koca fos foss sigara içiyolar
sağlıksız besleniyolar...ve ikinci ayıı hamüle olabülürmüşşş
üleynnnnnnnn dedimmmmbana nispet yapıyolarr kii ölede kuşummm
önce ben hamile kalacammmm bunlara kapak yapacamm....
şimdi yenüü gelünü ile geliyomuşşş herşeye mana bulacak
inş.bu gece birbirimized girmeyiz...heee bu arada benle çok dalaşurrrrrrrr kendüsü

ohhh ohhhh bu topik ne güzelmiş böyle de bizim haberimiz yokmuş :1shok: bizide davet etseydiniz gelirdim hemen.ben daha yeni geliyom:bbo: merhabalar size baya kaynatıyosunuz heralde a.s.

hoşgeldin anacığımmm valla böle gelen çok oluyorrr sonrada tüyüyolar o yüzden gelen hoşgelir...gidenn kendü bülürrr bizz buraa hepp varukkkk:sm_cool:

birsen kızzz. sana bişey diycem. böyle konuşuyoruz yaaa. benim psikolojim sizden daha kötü olacak galiba. konuştukça bende bu ay hamile kalacakmışım gibi içim bi tuhaf oluyor bacım yaaaa. ya bende hamile olmazsam. kesin akşama kadar zırlarım. bide bayram anama giderim tüm sülale ya hamile ya yeni hamile. yada ikinciye hamile. eve gelirim görümcem. ya benim hamile kalmam lazım yaaaaaaa. bi tuhaf oldum. sanırsam ben delirdim bacılar.

Merhaba Bayanlar..Umarim herkes iyidir?
zi.
Eger zamanini almaz isem bir sey danismak istiyorum...
Ben samiranin onerdigin bir siteden atesimi gun gun olcerek yumurtlma takibi yapiyorum..rica etsem inceler misiniz? neler olmus :))

ohhh ohhhh bu topik ne güzelmiş böyle de bizim haberimiz yokmuş bizide davet etseydiniz gelirdim hemen.ben daha yeni geliyom:bbo: merhabalar size baya kaynatıyosunuz heralde
canım hoşgelmişin evet biz burda aile gibi oldukŞeniz
yerimiz geniş inşallah sende armıza katılır ve gitmezsin:lepi:
buarada bebişin bayağı bümüş allah bağışlasın canım:Saruboceq:
allah ım biz olmayanlarada tez zamanda hayırlısını nasip etsin:ecrin_bebek::Saruboceq:

kız sultan kopleks yapma lennnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile
inşallah olacak bebişlerimiz
hem onların olsun bizimkiler daha kıymetli olcekkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3 :dance:

Son düzenleme:
Merhaba Bayanlar..Umarim herkes iyidir?
zi.
Eger zamanini almaz isem bir sey danismak istiyorum...
Ben samiranin onerdigin bir siteden atesimi gun gun olcerek yumurtlma takibi yapiyorum..rica etsem inceler misiniz? neler olmus :))

keşke anlasam canım ya ama tablodan hiç bişey anlamadımki:sm_confused:

Samira sanada cok tesekkurler canim...

ben 31 agustos almistim derecemi o gun aksam olctum 36.6 cikti yine tabi sabah olcmem gerekti...yumurtlama stickleri 11 inci gunden sonra olcemeye basladim fakat sadece 3 gun silik cizgi cikti,yani tam anlamiyla koyu cift cizgi goremedim...

bu ay yine dewam edicem sonnucu beraber degerlendire bilir miyiz? sewgiler

ben geldümmmm 100 yakın böğrek açtımmm
bide gaz sancım vardı sölemesi ayıp kabız oldummm
gaz sancısı yaptıı.............
halam geldi yenü gelini ile ayyyyyyyyyyyyy kız bana diyokiii iste stres yapmayacakmısım
bu işin olmasını istiyorsan diyo stressiz olacan
s...git dedim ne çektğimi ben biliyom
kendüsü zayıf ama pkoluymuş....istersem kilo verebilirmişimm
ben bu gece bu karıyı döfebilirmiyimm döferimmm ,
bana stres yok deyyooo bende onu döferek atarımmm stresi
zaten halam bi gıcık anneme görümcelik yapıyor annemin maşasını beğenmedi haspamm
dalaşmazsak eyüdürrrrrrrrrr sakinleştiricim aytuncum gelsede beni pof poflasa

bu arada tuvalete gittim kabız olduğumdan ıkındımmm kasıklarım ağrıdııııı......bölee elyın yutmusum gibi bana bakıyolarrrrrrrrr..........

nurişşş kuşummm gelde gopleks etmeeeeeeeee

manıyakkkkkk garularrrrrrrrrrrrrrrrrr..........öteki halamda dombull dombul dombulll geziyokkk

bu arfada bombom aradııı elektiriklerinde sorun varmış ondan girememişşş

sultan lennnnnnnnnnnn niden yapıyonnnn bakimmmmm

bana deyyon kendün yapıyonnnnnnnnnnnnn olmuyorrr bacummmmmmm

hep destek tam destek

ben c.tesi güsel sonucu alıncaaaaa hepünüze sevgi kelebeği olacammmmm

fakem gene bunalımda rabbim yüzüne baksın yaaaaaaaa ne olur onada bir bebek versin rabbim
yüzü gülsün....artıkkk

diğer kızlar diyecek şimdi bize neden demiyon biz ağlıyoz zırlıyoz
bi şekide tedaviye gidyoz
ama fakembu yolda yanlız giidyor ve çok hasas olduğundan içim çok kötü oluyor.....

nurayyy yaaa hep soracam buhrandan çıkıpda soramadımmmmm sana

sultanımızın ismini ne koyacaksınız yaaaaaaaaaaaa

kız yapma öylemiyim hehehe gebelik testi beni böyle yaptı acep her sabah yapsammısırnaşık şey
nuray ım bende böyle ışığa tutnca ikinci çizgi çıkmış ama hayalet gibi ısm 3 güne düşmezse yapayım bakayım ne olacak
anam pazar geliyor test günükaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…