Aysonu Kizlari 2008

yaprakcığım dediğin gibi cnm adet olmadkca devam ediyor umut bak neşeyee

ben şimdi geldimmmm tuvaletten çok güselll hereşyyyyyyyyyyyyyyyyy hiçbişey yokk

canım neşecim inşallah hamişsindir bitanem allah sana da bu mübarek ayda bir hediye yollasın inşallah
bu arada abnin kızının ismide güzelmişş biliyorsun hilal benim ilk adımm HİLAL İSMİNİ adım diye sölemiyorum çok severimŞeniz bennn

fakemmmmmmmmmmmm kuşmmm çişim geliyoo hemde daha bugü heç su içmeden basladıı

bu arada burada yağmur yağacak süper yaaaaaaaaa

kızlar ne oldu ne oldu neşe geldimii..ne zaman gelir ayyy ısı baya yüksek alla allaa çok ilginç 8 de ölçdüm demiş yaa neşem sahura falan kalkmıyorsan eğer gerçekden bişiler olailir:))) ay çok güzel bombom ne etti acaba??

yaprakcığım dediğin gibi cnm adet olmadkca devam ediyor umut bak neşeyee

ben şimdi geldimmmm tuvaletten çok güselll hereşyyyyyyyyyyyyyyyyy hiçbişey yokk

canım çok geçmiş olsun. umarım önemli bişey değildir. ama bu tip durumlarda dr una ulaşıp durumu bildir. ilaç falan verir belki. progestan kullanıyormuydun sen. benimki bana hemen 3x1 progestan yazmıştı. 1 tane düşüğüm olduğu için çok dikkat etmem lazım. sen de çok dikkat et canım. seninkiler ikiz sanırım 2 kat fazla dikkat etmelisin. ama bu strese sokmasın seni tam tersi çok rahat ol. bak ilk denemende hamiş kaldın maşallah
şimdi 1 hareket edersen 3 dinlen. sakın iş falan yapma. en azından ilk 3 ay eşlerimize çok iş düşüyor. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah. kucağımıza almayı da nasip etsin. hamiş kalmak isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin rabbim.

kız eczanaden al bi test dene bakalım ne çıkcakkkk hadi ama

DİLEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKK kızzz hadi bakalım neşe ile sen güzel haberler verin bakem bizeeee

canım yaa koyu kahve gibimsi bişiimiydi bebişler iyice yerleşiyordur rahime ondandır inşallah orma kendini yat aşağı hemennn

aman nuraycım yorma kendini bugün yat hepp kız ne ettin belkide yordun ağır falan kaldırdın ne biliim eğilip doğrulurken dikkatli ol bu dönemlerde ağrılar başlar zaten ama nolur nolmaz canım dikkat et allah a emanet olŞeniz

cnm ben progestreno yumurtalarım toplandığında başladım günde birkere jel olarak

birde bacağımda bandım var ...ben iş yapmıyrum kocm kalkıyor kahvaltımı hazırlıyor ben yiyorum o kaldırıyor cnm şuan bile yatıyorum cnm...sabah öle kalktım küçük tuvaletim çok koyuydu ve içinde akıntım vardı kahve rengiydi ama şuan yok annem tuvaletini tutmuştursun ondan diyor....içime kötüb bişey getirmiyorum cnm herşey çok güsel olacak..hergün elimde dua kitabı okuyorum rabbim bunu gösterdi devamını göstersin diye...bu arada ne kadar sonra keseleri görecezz ayyyyyyyyyyyyy hep çoğul konuşuyorumm yaa hayırlısı:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sağollllllllllllll kuşum yaaaaaaaaaaaaaaaa yarın hastaneyi arayacam zatenn 29 eylüldeki randevuyu 26 eylüle aldıraccammm tabi o güne kadar kötü bişey olmzsaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa aklına kötü şey getirme kızzzz allah yardımcın olsun merak etme kötü bişii olmaz allahın izni ile ama ben sana bişi dicem sen kan testini yinele tekrar yap salı günü emi canım artış normalmi en azından onu da öğrenmiş olursun içinde rahatlarrr doktoru da ara konuşursun hem

canım yaa koyu kahve gibimsi bişiimiydi bebişler iyice yerleşiyordur rahime ondandır inşallah orma kendini yat aşağı hemennn

he cnm öle bişey diii bebişlerim annelerine yapışıyolar dimi

yatıyorum kuşlarım heç kalkmamm onlar için herşey yaparımm ben isterse evim mok götürsün heçççç bişey yapmam annem burada topalyıp gidecek zaten

cnm transfer 2 eylülde yapıldı kuşummmmmmmmmmmmmm

kuşum çok erken değilmi kalp atışını duyayım dedim...birde bebeklerim ne kadarlık ki bilmiyomm..

canım transfer eidlen tarihi değil son adet tarihinden baz alıyor doktorlar ona göre haftasını sölüyorlar ama sen bencede bebişlerini bir görrr hayırlısıyla allah nazarlardan saklasınn sonra takviminide resimleri ile eklersin inşallahhh

bence de bencede hep uyuyor diye ben ona hamişsin kız demiştim yooo demişti bide hanfendüüüüüüüüüüüükaydirigubbakcemile3

canım bu şekilde devam et o zaman. iş falan yapma yani. idrarda yanma falan varsa idrar tahlili falan yaptır istersen. canım keseleri 1 hafta 10 gün içinde görürsün bence. bende cuma günü gördüm. ben geç yumurtladığım için sat a göre 1 hafta falan geriden geliyor. yani sata göre 6 hafta civarıyım ama dr 5 haftalıksın dedi. bide keseleri görmeye giderken idrara sıkışık git. ben öyle gitmedim ve dr da 2 saat kadar idrara sıkışmayı bekledim ama yine de net görünmedi çünkü bir türlü sıkışamadım. sonra vajinal baktı ve net bir şekilde gördü çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı ama zaman geçmiyor ya. nasıl geçer bu günler bilmiyorum. inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarım da içim biraz rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…